Gönderen Konu: SOMA İLÇEMİZDEKİ MADEN KAZASI  (Okunma sayısı 8756 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: SOMA İLÇEMİZDEKİ MADEN KAZASI
« Yanıtla #60 : Mayıs 14, 2014, 22:42:31 »

Siz olayın başını kaçırmışssınız akpartiye oy veren günahkardır olayını girmişlerde ona tepki koydum bu afet üzerine bende cok üzgünüm rabbim kimseye yaşatmasın.ölücü filan değiliö lütfen

Ben günahkardır demedim İFTİRA atmayın . Ben bu olaylardan başbakan kadar başbakana oy verenlerinde günahı vardır dedim ve lafımın arkasındayım  .Ben başbakana oy vermiş olsaydım şu an ellerim kırılsaydı da o oyu atmasaydım diye kendi kendime beddua ediyor olurdum. Ama siz utanmadan halen başbakanı savunmaktan çekinmediniz ve buna rağmen ben imansız oldum siz dini bütün bir bey . Size cevap yazmıcam demiştim ama işin işine iftira girince yazmak zorunda kaldım .

Zaten Ayberk beyde bu olanlardan %50 ninde sorumluluğu olduğunu belirtmiş . 

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 14, 2014, 22:42:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mayıs 14, 2014, 22:49:36 »
Ya böyle bi mevzuda siyaset sokan babamin oglu olsa beynine tükureyim çıkın karşıma yüzünüzede tükureyim bi susun lan! Boş konuşmayın canlar yanıyor!

Olayın şu an hükumetle ne ilgisi var? He hükumet savunmuyorum cikip 150 sene öncenin kazalarini anlatan halkin icine 4 sira korumayla giren adamin savunacak bir yani yok ama bastira bastira söyluyorum böyle bi konu başlığının altında siyaset konuşanın KALIBINA TÜKÜREYIM NET! 

Not:  yazılanları okumadım bile yaşi benden büyük varsada farketmez ;)

Siz bölündügünüz icin iki tarafada söylüyorum adamların amaci zaten ülkeyi taraf yapmak iken sizde ekmeklerine yağ sürün!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '12
  • 18 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mayıs 14, 2014, 22:50:30 »
:alkis:
Aynı dili değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir. yüreğine sağlık dostum.
:-)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mayıs 14, 2014, 22:51:40 »
Ben günahkardır demedim İFTİRA atmayın . Ben bu olaylardan başbakan kadar başbakana oy verenlerinde günahı vardır dedim ve lafımın arkasındayım  .Ben başbakana oy vermiş olsaydım şu an ellerim kırılsaydı da o oyu atmasaydım diye kendi kendime beddua ediyor olurdum. Ama siz utanmadan halen başbakanı savunmaktan çekinmediniz ve buna rağmen ben imansız oldum siz dini bütün bir bey . Size cevap yazmıcam demiştim ama işin işine iftira girince yazmak zorunda kaldım .

Zaten Ayberk beyde bu olanlardan %50 ninde sorumluluğu olduğunu belirtmiş .
zeytinyag gibi üste cıkmısın  günahı var sacmalığı ne demek  görende somayı akpartililer patlattı yazık valla. Bu iftira değilde nedir.  Benim oyumdan sana ne kardeşim  ister verirm ister vermem sen vermedin diye cennetlik olacaksın ben vermedim diye günahkar degil günaha ortak olacakmış. Dinsize oy veren imansız siyasetine de karşıyım dedim. Aşağılıyıcı her taşın altında tayyip var yüzde 50 de ortak lafları yakısmıyor .
su durum hepimizin ortak acısı. siyasete döküp yüzde 50si günahı var yakışmıyor. Bu kadar şehide üzülmeyenin insanlığından şüphe ederim kapatalım mevzuyu lütfen
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '12
  • 18 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mayıs 14, 2014, 22:52:05 »
:alkis:

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 14, 2014, 22:53:27
alıntı yapılamıyor yanlış anlaşılmasın
:-)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mayıs 14, 2014, 23:03:32 »
Ya böyle bi mevzuda siyaset sokan babamin oglu olsa beynine tükureyim çıkın karşıma yüzünüzede tükureyim bi susun lan! Boş konuşmayın canlar yanıyor!

Olayın şu an hükumetle ne ilgisi var? He hükumet savunmuyorum cikip 150 sene öncenin kazalarini anlatan halkin icine 4 sira korumayla giren adamin savunacak bir yani yok ama bastira bastira söyluyorum böyle bi konu başlığının altında siyaset konuşanın KALIBINA TÜKÜREYIM NET! 

Siz bölündügünüz icin iki tarafada söylüyorum adamların amaci zaten ülkeyi taraf yapmak iken sizde ekmeklerine yağ sürün!

Abi haklısın şu an kendimden utanıyorum  .Olan orada çalışanlara ve yakınlarına oldu tekrardan hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara sabır yaralılara da acil şifalar diliyorum . :(

zeytinyag gibi üste cıkmısın  günahı var sacmalığı ne demek  görende somayı akpartililer patlattı yazık valla. Bu iftira değilde nedir.  Benim oyumdan sana ne kardeşim  ister verirm ister vermem sen vermedin diye cennetlik olacaksın ben vermedim diye günahkar degil günaha ortak olacakmış. Dinsize oy veren imansız siyasetine de karşıyım dedim. Aşağılıyıcı her taşın altında tayyip var yüzde 50 de ortak lafları yakısmıyor .
su durum hepimizin ortak acısı. siyasete döküp yüzde 50si günahı var yakışmıyor. Bu kadar şehide üzülmeyenin insanlığından şüphe ederim kapatalım mevzuyu lütfen

Tamam barış bey konuyu kapatalım zaten açmamız hataydı sizin vicdanınız rahatsa ne mutlu size .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mayıs 14, 2014, 23:04:50 »
http://odatv.com/n.php?n=iste-basbakanin-yalaninin-belgesi-1405141200
Bu son şeyim daha sizinle uğraşamam. Böyle devam edin siz...
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mayıs 14, 2014, 23:11:08 »
Hesap illaki sorulacak ama bu elim günler geçsin cenazeler defin edilsin.. Yasımızı tutalım. Sorumluların bulunmasını için Türkiye Manav Odasına başvurmayacağımız için bizi temsil eden TBMM gerekli açıklamaları yapacaktır.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Carina
  • Kilometre: 265700
  • Model Yılı: '98
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mayıs 14, 2014, 23:52:19 »

konu başlı başına siyaset ahmet, kalıbına tüküreceğin kişiler olaya kader diyor, ocak işçisinin kaderi bu diyor, iş kazası diyor olağandır diyor, denetlemelerde eksiği yok diyor, peki denetlemeleri sen mi yaptın yoksa ben mi yine onlar.
yazılanları okumadığın belli ki atarlanıyon, bakanlar takım elbiselerle olayı seyrediyor, hiçbir üzüntü belirtisi yok, sence içleri kan mı ağlıyor, yıl 2014 seninde dediğin gibi 100-150 yıl öncesinin rakamlarını emsal gösteriyorlar. tamam, madem senin dediğin gibi olacaksa konuya yapılan yorumlar silinsin, o zaman nasıl olsa klişe başsağlığı mesajları yazılacak, admin sadece başlık olarak ölenlere allahtan rahmet kalanlarına sabır diliyorum diye yazsın yeter, üstüne başka söze gerek yok
2013 mk3 leon style, 98 Carina E 2.0 GLİ (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Mayıs 14, 2014, 23:58:04 »
Böyle bir durumda siyaset yapmak herkesi üzer özellikle orada o durumda bir haber bekleyen acılı insanları...
Başımız sağolsun bir daha böyle acılar görmeyelim.

Ama düşünmedende edemeyeeğim

2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Mayıs 15, 2014, 00:22:02 »
konu başlı başına siyaset ahmet, kalıbına tüküreceğin kişiler olaya kader diyor, ocak işçisinin kaderi bu diyor, iş kazası diyor olağandır diyor, denetlemelerde eksiği yok diyor, peki denetlemeleri sen mi yaptın yoksa ben mi yine onlar.
yazılanları okumadığın belli ki atarlanıyon, bakanlar takım elbiselerle olayı seyrediyor, hiçbir üzüntü belirtisi yok, sence içleri kan mı ağlıyor, yıl 2014 seninde dediğin gibi 100-150 yıl öncesinin rakamlarını emsal gösteriyorlar. tamam, madem senin dediğin gibi olacaksa konuya yapılan yorumlar silinsin, o zaman nasıl olsa klişe başsağlığı mesajları yazılacak, admin sadece başlık olarak ölenlere allahtan rahmet kalanlarına sabır diliyorum diye yazsın yeter, üstüne başka söze gerek yok
+1
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Mayıs 15, 2014, 00:53:32 »

.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Mayıs 15, 2014, 01:45:11 »

Tespit doğru üslup olmamış Ahmet.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Mayıs 15, 2014, 06:00:29 »
[attach=1]
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 73000
  • Model Yılı: '13
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Mayıs 15, 2014, 07:54:39 »
milletmizin başı sağ olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Mayıs 15, 2014, 08:04:32 »

yazdıklarına katılıyorum abi adamlar hala pişkin pişkin siyaset yapip film izler gibi insanları izliyorlar baska icraatleri yok izledikce bende küfür ediyorum. Beni anlamissiniz sizde zaten tesekkur ederim.

ilke sende bu ergen işlerini bırak burda birine cevap verdiginde o adam dúzeltemiyosun ;)

Haklısın Ali abicim yazdiktan sonra farkettim, ama pişmanmıyım asla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Mayıs 15, 2014, 09:14:23 »
Hepimizin başı sağolsun büyük bir facia gerçekten, yalnız bir hususu anlayamadım, 3 gün yas ilan edilmesi evet sonuna kadar doğru bence. Ancak 19 Mayıs törenlerinin iptal edilmesine anlam veremedim. Yoksa bu elim facia bazı şeyler için bir araç olarak mı kullanılıyor. Unutmayalım kutladığımız 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı, sadece spor bayramı değildir, kurtuluş savaşımızın başlatıldığı gündür ve bu savaşta binlerce şehit verilmiştir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Mayıs 15, 2014, 09:18:14 »
Hepimizin başı sağolsun büyük bir facia gerçekten, yalnız bir hususu anlayamadım, 3 gün yas ilan edilmesi evet sonuna kadar doğru bence. Ancak 19 Mayıs törenlerinin iptal edilmesine anlam veremedim. Yoksa bu elim facia bazı şeyler için bir araç olarak mı kullanılıyor. Unutmayalım kutladığımız 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı, sadece spor bayramı değildir, kurtuluş savaşımızın başlatıldığı gündür ve bu savaşta binlerce şehit verilmiştir.

Törenler iptal edilmedi sadece kutlamalar olmayacak.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Mayıs 15, 2014, 09:26:39 »
...
"BAKAN" kelâmı hiç bu kadar mânidâr olmamıştı.:(
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Mayıs 15, 2014, 09:28:05 »
Tam üstüne basmışsınız soma faciası 19 Mayıs'ı iptal ettirecek bir durum değil bunun üstüne soma faciasında hayatını kaybedenleri anmak için bir fırsat daha olabilirdi henüz acılar tazeyken, soma'da ölenler içinde ulusça bir tören düzenlenebilir adına yakışır bir 19 Mayıs olurdu. Ama her olumsuz durumu fırsat bilenler milli bayramları nereye kadar iptal edecekler bu kaçıncı iptal edilme durumu, bu değerleri silemeyecekler çünkü bizler öyle bir milletiz ki alnımız ak başımız her konuda başımız dik. Bunu bütün dünya biliyor üç beş kendini bilmez leş gargası yok saymış kimin umurunda !!! !!!
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY