0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelişmiş ülkelerde basit bir köprü yıkıldıgında bu benim onur meselem deyip istafa eden, intahar eden yöneticiler görüyoruz. (Japonya)Bizde ise gereken yapılacak diyorlar. Yine trafo faciası kesin kedidir o kedi.Toyota Türkiye fabrikası olarak 24 Mayısta aile günümüz vardı konser için Muazzez Ersoy gelecekti.Az önce iptal edildi. Dogrusu sevindim ülkenin bir bölümü aglarken el şaklatıp eylenmek hoş olmazdı.Bizim forumdan zarar gören arkadaşımız veya yakınları varmı acaba?Gerçi buda sorumu şimdi? Ölen her kişi önce insan sonrada Türk.
Şili'de mahsur kalan madenciler kurtarılırken ki Şili Devlet Başkanı'nın sevinci ve bizim enerji bakanımızın ki... En çok bu fotoğrafa sinirlendim ve üzüldüm bugün.... Kelimeler kifayetsiz...
Bunlar normal şeyler. Heryerde olabilir.
Seçim öncesi rte nin manisada yaptığı mitingde maden ocağında çalışan işçilerin yemek kartları toplanıp mitinge katılıp miting bitiminde çıkanlara geri verildiğini biliyormusunuz
Anıl bey normalden kastınız nedir?insanların pisi pisine bir ihmal uğruna can vermesimidir?
Kardeşim başımızdaki mahlukatın ne olduğunu bilen baştan beri biliyor bunca şeye rağmen halen anlamayan ise bu saatten sonra anlamaz o güzel canını bunun için yorma. Bu olanlarda (sadece bu feci olay için demiyorum) bu mahlukata oy verenlerinde en az bu mahlukat kadar günahı var .