0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
düzce depremindeki devletin ayıpları yok muydu kim vardı bu ülkenin başında kızılayın başındakileri erdoğan mı getirdi kızılayla utanmadık mı? O zamanki hükümeti kimse istifaya çağırmadı. Ecevit 3 gün sonra geldi olay yerine.En büyük felaket 7.4 değil miydi. Su an yapılnayanları savunmuyorum herseyi bahane edip hükümet istifa etsin bunlar gitsin. Kim gelecek herseyi yalan dolan kılıçdarogluna fetoscu bahceliye.Cennetten parsel mi dağıtıyorsun insanları günahkar ilan ediyorsun sana mı düşer kemal kılıçdarogluyla devlet bahçeliye oy verenler cennetlik mi dinden konusacak olursak burası yere ve zamanı değil seversin sevmezsin adamlar 7 kere sandığa gömdü mü gömdü su aşagılıcı muhalefeti bırakın yüzde 60 koyunmuş kılıçdaroglu gibi burda haramzadeye oy veren günahkardır dinsize oy veren imansızdır. Siyasete cevirecekseniz acın form değiştirin ismin öyle konuşalım
Kardeşim başımızdaki mahlukatın ne olduğunu bilen baştan beri biliyor bunca şeye rağmen halen anlamayan ise bu saatten sonra anlamaz o güzel canını bunun için yorma. Bu olanlarda (sadece bu feci olay için demiyorum) bu mahlukata oy verenlerinde en az bu mahlukat kadar günahı var .
Yarası olan gocunur benim lafım ortaya . Geçmişte yapılanları da tasvip etmiyorum zaten bizim farkımız da bu ben birine oyumu veririm ama yanlışını da gördüm mü söylerim ona peygamber gibi tapmam . Başbakan rabia diye elini kaldırıp ağlamayı bildi de şimdi ülkesinde böyle bir olaya neden tek gözyaşı akıtmadı sadece bu olayda değil Antakya da ki patlamada ölen vatandaşlarımız için neden tek göz yaşı akıtmadı daha doğrusu akıtamadı çünkü Antakya olayında da şimdiki olayda da derdi bu olayları en ucuz şekilde nasıl atlatırım diye düşünmek . Haramzade konusuna gelince Kılıçdaroğlu bu konuda erdoğanın eline su dökemez ve bu çok yakın zaman önce kanıtlandı . Artıkta size cevap yazmayacağım kardeşime bir tavsiyede bulunmuştum canını yorma diye kusura bakmayın ama bende canımı yoramam . Allah beni de sizi de herkesi de görüyor benim çok şükür vicdanım rahat sizinki de rahatsa ne mutlu size .
Halen anlamayan saflar varya onların ben...Açıkca söylüyorum böyle dine tapıp ülkemi yok edenlere. Dinsiz olmak gibi yok. DİNSİZ OLDUĞUMDA İNSAN OLDUĞUMUN FARKINA VARIYORUM. Bu ülkede çoğu kişi dinim islam diye söylüyor ama dimi. Onların yüzde %10u dinine sadık sadece geri kalanı %90 ı tırrt. En basit sigara yaa sigara haram değilmi? Adam günde en az 1 paket sigara içiyor her vakit namazını kılıyor. Veya ana avrat saydırıp tövbe ediyor. Boşbakanda dini çok güzel alet edinmiş. Rabia vs olayları düşünürken ülke elden gitti. Kendimizi kurtarmadan milleti şey yapıyoruz. Tamam onlarda insan kurtarmak güzeldir ama biz kendimiz yok oluyoruz. [attach=1][attach=2][attach=3]
Bu sistemi tayip erdoğan getirmedi. Seriatla yönetilmiyoruz. Şeriatla yönetiliyormuşuz gibi laf ediyorsunuz . Dinsizliği tercih eden cehalet kurbanları en büyük saf sizlersiniz
Halen anlamayan saflar varya onların ben...
yarası olan sizsiniz ortada mahlukat demenden belli. Her seçimde işe yaramaz liderleriniz tarafından kandırılıp zafer çoşkusu yerine hezimete bırakan her olayda hükümete saldırmaktan başka işi olmayan yarada sizin burda gocunan da sizsiniz. Aciz muhalefetin sözcülüğünü yapma burdaBirine oy vermek tabi olmak ve herşeyinin onaylamak değildir. Bizim peygamberimiz muhammed mustafa (s.av). Siz oturun aptal günahkar diyene kadar bu millet 7 seçimdir sizi sandığa gömüyorsa hikmetini anlamadıysan hala dil dökme. Artık saygı duyun hakaretle aşağılıyıcı dili bırakın. Benim vicdanım cok rahat. Fetullahın eteğindeki kılıçdaroğluna verenler düşünsün
Barış Kardeş burada ölücülük yapmışsın. Yakışmamış. İlim Çin'de bile olsa gidin alın diyor alemlerin efendisi. Ama napılıyor ilimi irfanı yok sayıp peşkeşçiliği getiriyoruz. Haa teknoloji olsa ölümler hiç mi olmayacak olacaktır ama sayı bu kadar ciddi olmazdı olmamalı. Sandığa gömülen bir milletten nasıl %50 galipse, bugün toplu mezarlara gömülen şehitlerden de o &50 sorumludur. BAŞIMIZ SAĞOLSUN
şeriat bile daha insancıl yönetim şeklidir. işçi köle oldu. benim babam işçi emeklisi. şuanda ben 245 kere babamı kaybetmiş gibi hissediyorum.ihmal varsa , yapan altında kalsın. karınca gömülüyor üzülüyoruz toprak altından insan çıkıyor umrunda olmayan var. insan merkezli bir kurulumdan , şükürcü bir memlekete döndük. insan olmak istiyorum.taşeron sistemi kim getirdiyse ona lanet olsun , soru önergesini kim meclisde reddettiyse onlara lanet olsun.insanlığını kim kaybettiyse onada yazıklar olsun.