0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel , hayırlı olsun. a3 e ulaşmak için günlerce zaman ve tonla para harcamalısınız.. kolay gelsin.yapacaksan unutma , audi de amortisör bağlantı noktalarından aracın görmediğin yerlerinde yalıtımla ilgili bir ton geliştirme var. arabayı komple bitüselfle ziftle keçe ile süngerle kaplasanda olmuyo..
Bende de telefon desibel programı var.Avensis in yol sesini defalarca ölçtüm.Bu programlar gerçek düzeyi ölçüyor mu bilinmez ama kardeşimin telefonun da aynı ölçümde 2-3 desibel daha az çıkıyor mesela.Karşılaştırma açısından düşünürsekAvensis 2006 benzinli-------90 km hız ile çakıl asfalt:75-76 desibelAvensis 2006 benzinli-------90 km hız ile otoban:68-70 desibelHyundai i20 2012 dizel------90 km hız ile çaklı asfalt:78-79 desibelHyundai i20 2012 dizel------90 km hız ile otoban:71-73 desibelFiat Uno 1992 benzinli-------90 km hız ile çaklı asfalt:80-81 desibel ----Gerçekten ne konuştuğumuz anlaşılmıyorÖlçümler bu şekilde.Eğer hissi olarak konuşursak Avensis D sınıfı olmasına rağmen otobanda bile belli bir rahatsızlık veriyor.Mesela şu da var.Yılların aracı Uno da yüksek gürültü daha çok motor ve rüzgar sesinde kaynaklanıyor.Lastik sesi o kadar fazla değil sanki .Burada sorun Japon araçlarının yalıtım zayıflığı
Saund Meter
anıl sanırım hemşeriyiz amasyalımısın??? bu arada bir arkadaş bana fotoğraf eklemeyi anlatabilirmi??arkadaşlar cuma günü 2012 model auris bakıma götürdüm yolda kafam şişti dediğiniz gibi bizi yoran yol sesi o uğultu ...servise gidince tüm araçları inceledim2014 corollanın davlunmaza hiç bir şey koymamışlar vida yerleri var ama keçe plastik davlunbaz yok:S bagaj açtım halıyı kaldırdım yine bir şey yok bildiğin saçavensis ise hem keçe var hemde ön davlumbaza yumuşak bir malzeme sıkmışlar pütür gibi ama erimiş kauçuk gibi hissettiriyor. bagaj ise tekerin yanlarını singer ile doldurmuşlar. daha yalıtımlı duruyordu.sound metter farklı telefonlarda farklı sonuçlar verir..