0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 10, 2016, 18:35:17Kusura bakmayın yanlış anlamışım [emoji4]Ne kusuru yahu 😄
Kusura bakmayın yanlış anlamışım [emoji4]
Ne kusuru yahu
Fikirlere saygı duyduğumu zaten belirttim ve dikkat ederseniz ona tepki vermedim.Neye/neden tepki verdiğimi anlamamışsınız o yüzden hiç konuyu kirletmeyelim. Ayrıca tekrar sordum garanti açısından sıkıntı yok. Tesisatta /araçta kalıcı bir değişiklik yok. Neye göre göre garanti dışı kalıyor size göre anlamıyorum.
elektrıgı nerden aldınız kablo kesme yada ekleme varsa garantı dısı kalıyor. ben korna baglayacaktım orjınal korna tesısatının sadece soketı degısecektı servıse sordum aracın elektrık kısmı garantı dısı kalır dedıler. benlık bı durum yok ben garantıden cıkarmıyorum.
Eyüp Bey, daha önce yazdığım gibi kalıcı herhangi bir değişiklik yok.Kesme bantlama vs.yok. Şimdi söksem kimse oraya birşey takıldığını anlamaz.Dolayısıyla garanti dışı kalması söz konusu değil. Takmadan önce ve taktıktan sonra sordum sorun yok dediler. Yarın servis ve satış müdürlerine direk soracağım.
Demin sordum ama tapatalk kafayı yedi mesaj başka yere gitti galiba. Bunu araya takınca logo tırnağı tam oturdu mu? Sorunsuz olarak
Yazdığım mesajlar eksik ve yanlış gidiyor!
Arkadaşlar şu ürünü düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim?sinyal lambası ve karartma tarzı röle 12v araba led DRL gündüz ışıkları sis lambası deliği toyota corolla 2014 2015http://s.aliexpress.com/yiyUvyue(from AliExpress Android)
Anladım ama Çin kromlari genelde çok ince oluyor inşallah sizinki sorun olmaz. Link verebilir misiniz? Ben de belki alırım [emoji16]
Bende beğendim güzel bir ürün bu renkli logolar. Ben ön tarafa kamera taktım bana gelmez ama arka tarafa bu elektrik alma işi delik falan delme olmazsa belki düşünebilirim. Gayet şık olmuş, arkada kırmızı yanması da güzel geceleri. Ben Seydi hocanın ışıkları beğenmedim [emoji14]bilmeyen ulen yerde birşey parlıyor deyip dikkatini dağıtabilir. Sakıncalı
http://www.buyincoins.com/item/16082.html#.VuG0SRNdaK0Yer burası Talat Bey, açılmazsa yarın bilgisayardan gönderirim, (bu tabletten
Ben de öne beyaz drl ler ile bütünlük oluşturur diye düşünüyorum çok parlak gelirse fazladan dimmer im var kisabilirim 5 dolar falan ölçüleri de alayım bakalım yarın inşallah uyarsa beyaz düşünüyorum on kısma
yahu ne dimmerı zaten anca kasasını aydınlatır bunlar merak etme öndekinin gözünü almaz Bizimkiler, gerçi seninki ile benimki aynımı bilmiyorum, siyah bir fon var ondan dolayı sanmıyorum olacağını. Gerçi arkadaşın linke bakmadım ama bizim ön logo yeni avensislere göre küçük
Linkteki ürün tam arka logo için
Arkadaşlar t27 avensis için arka reflektorun yerine geri vites aydinlatma lambasi yokmu bildiğiniz.geri giderken kör uçuşu yapiyorum resmen.