Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146568 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 76 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Fikirlere saygı duyduğumu zaten belirttim ve dikkat ederseniz ona tepki vermedim.Neye/neden tepki verdiğimi anlamamışsınız o yüzden hiç konuyu kirletmeyelim.
 Ayrıca tekrar sordum garanti açısından sıkıntı yok. Tesisatta /araçta kalıcı bir değişiklik yok. Neye göre göre garanti dışı kalıyor size göre anlamıyorum.
elektrıgı nerden aldınız kablo kesme yada ekleme varsa garantı dısı kalıyor. ben korna baglayacaktım orjınal korna tesısatının sadece soketı degısecektı servıse sordum aracın elektrık kısmı garantı dısı kalır dedıler. benlık bı durum yok ben garantıden cıkarmıyorum.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Mesajlar sapıttı 3 kere mesaj attım görünmüyor.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 76 kere teşekkür etti
elektrıgı nerden aldınız kablo kesme yada ekleme varsa garantı dısı kalıyor. ben korna baglayacaktım orjınal korna tesısatının sadece soketı degısecektı servıse sordum aracın elektrık kısmı garantı dısı kalır dedıler. benlık bı durum yok ben garantıden cıkarmıyorum.

Eyüp Bey, daha önce yazdığım gibi kalıcı herhangi bir değişiklik yok.Kesme bantlama vs.yok. Şimdi söksem kimse oraya birşey takıldığını anlamaz.Dolayısıyla garanti dışı kalması söz konusu değil. Takmadan önce ve taktıktan sonra sordum sorun yok dediler. Yarın servis ve satış müdürlerine direk soracağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Eyüp Bey, daha önce yazdığım gibi kalıcı herhangi bir değişiklik yok.Kesme bantlama vs.yok. Şimdi söksem kimse oraya birşey takıldığını anlamaz.Dolayısıyla garanti dışı kalması söz konusu değil. Takmadan önce ve taktıktan sonra sordum sorun yok dediler. Yarın servis ve satış müdürlerine direk soracağım.
Demin sordum ama tapatalk kafayı yedi mesaj başka yere gitti galiba. Bunu araya takınca logo tırnağı tam oturdu mu?  Sorunsuz olarak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 76 kere teşekkür etti
Demin sordum ama tapatalk kafayı yedi mesaj başka yere gitti galiba. Bunu araya takınca logo tırnağı tam oturdu mu?  Sorunsuz olarak

Tek sıkıntı o 😄 tırnaklar oturmuyor ama çift taraflı bant gayet sağlam duruyor şimdilik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Bende beğendim güzel bir ürün bu renkli logolar.  Ben ön tarafa kamera taktım bana gelmez ama arka tarafa bu elektrik alma işi delik falan delme olmazsa belki düşünebilirim. Gayet şık olmuş, arkada kırmızı yanması da güzel geceleri.

Ben Seydi hocanın ışıkları beğenmedim  :P bilmeyen ulen yerde birşey parlıyor deyip dikkatini dağıtabilir.  Sakıncalı
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar şu ürünü düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim?

sinyal lambası ve karartma tarzı röle 12v araba led DRL gündüz ışıkları sis lambası deliği toyota corolla 2014 2015
http://s.aliexpress.com/yiyUvyue
(from AliExpress Android)
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Arkadaşlar şu ürünü düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim?

sinyal lambası ve karartma tarzı röle 12v araba led DRL gündüz ışıkları sis lambası deliği toyota corolla 2014 2015
http://s.aliexpress.com/yiyUvyue
(from AliExpress Android)

Bundan arabasına monte eden bir arkadaşımız vardı. Forumda konusu vardı Aydın

Mesaj Birleştirildi: Mart 10, 2016, 19:57:11

Kablo kesme belki sıkıntı olurda kablo ekleme saçma yani garanti dışı yapmak için.  Bu mantıkla arabaya şarj cihazı,  elektrik süpürgesi vb. Şeylerde takmak garanti dışı bırakması lazım,  sonuçta onlarda arabaya kablo ekliyor.  Park sensörü de garantiyi bozar o zaman, ama kendileri takıyor. Ha keza modüller de öyle.  Senin serviste var bi kıllık Eyüp hocam  :asikadam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 76 kere teşekkür etti
Anladım ama Çin kromlari genelde çok ince oluyor inşallah sizinki sorun olmaz. Link verebilir misiniz?  Ben de belki alırım [emoji16]

http://www.buyincoins.com/item/16082.html#.VuG0SRNdaK0

Yer burası Talat Bey, açılmazsa yarın bilgisayardan gönderirim,  (bu tabletten  😊)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bende beğendim güzel bir ürün bu renkli logolar.  Ben ön tarafa kamera taktım bana gelmez ama arka tarafa bu elektrik alma işi delik falan delme olmazsa belki düşünebilirim. Gayet şık olmuş, arkada kırmızı yanması da güzel geceleri.

Ben Seydi hocanın ışıkları beğenmedim [emoji14]bilmeyen ulen yerde birşey parlıyor deyip dikkatini dağıtabilir.  Sakıncalı
Ben de öne beyaz drl ler ile bütünlük oluşturur diye düşünüyorum  çok parlak gelirse fazladan dimmer im var kisabilirim 5 dolar falan ölçüleri de alayım bakalım yarın inşallah uyarsa beyaz düşünüyorum on kısma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.buyincoins.com/item/16082.html#.VuG0SRNdaK0

Yer burası Talat Bey, açılmazsa yarın bilgisayardan gönderirim,  (bu tabletten 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Ben de öne beyaz drl ler ile bütünlük oluşturur diye düşünüyorum  çok parlak gelirse fazladan dimmer im var kisabilirim 5 dolar falan ölçüleri de alayım bakalım yarın inşallah uyarsa beyaz düşünüyorum on kısma

:rofl: yahu ne dimmerı zaten anca kasasını aydınlatır bunlar merak etme öndekinin gözünü almaz  :olmamış:
Bizimkiler, gerçi seninki ile benimki aynımı bilmiyorum,  siyah bir fon var ondan dolayı sanmıyorum olacağını. Gerçi arkadaşın linke bakmadım ama bizim ön logo yeni avensislere göre küçük
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
:rofl: yahu ne dimmerı zaten anca kasasını aydınlatır bunlar merak etme öndekinin gözünü almaz  :olmamış:
Bizimkiler, gerçi seninki ile benimki aynımı bilmiyorum,  siyah bir fon var ondan dolayı sanmıyorum olacağını. Gerçi arkadaşın linke bakmadım ama bizim ön logo yeni avensislere göre küçük
Baktım ben ama pek anlamadım yarın bir ölçeyim logoyu [emoji6]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Linkteki ürün tam arka logo için
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Linkteki ürün tam arka logo için
On arka aynı mı. Bizim. Arkaya alacaksan çift lambalı daha güzel frene basınca kırmızı çekince beyaz yaniyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '10
  • 28 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar t27 avensis için arka reflektorun yerine geri vites aydinlatma lambasi yokmu bildiğiniz.geri giderken kör uçuşu yapiyorum resmen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Arkadaşlar t27 avensis için arka reflektorun yerine geri vites aydinlatma lambasi yokmu bildiğiniz.geri giderken kör uçuşu yapiyorum resmen.

ya bırak abi senin kanın kaynadı ben gibi bu aralar arabadan inmiyorsun :) tak arkaya cree led yeter işte :rofl: şaka bir yana murat abi yapmıştı 20 dolar civarı hatırlıyorum hatta @Murat Köse (28015)  yi cağıralım da kendi çemkirsin :P :P