0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya bırak abi senin kanın kaynadı ben gibi bu aralar arabadan inmiyorsun tak arkaya cree led yeter işte şaka bir yana murat abi yapmıştı 20 dolar civarı hatırlıyorum hatta @Murat Köse (28015) yi cağıralım da kendi çemkirsin[emoji14]
Hocam arabayi aldığımdan beri lpg belasiyla ve p0420 illetiyle uğraşıyordum malumunuz.cok şükür kurtuldum.boş durmak olmaz birşeylerle uğraşmak lazim sonuçta.
Ailecek takipteyiz.Seydi ekici vol 2.geri kedi gözü ledkısalara xenonkapı lambaları iç mekan ledamblem led lambaaraç kamerasıambians ışığıdönüşe duyarlı statik sis farıkonfor modlu sinyal rölesieksik var mı abi
Benim aldığımdan almayın sakın tr de tek [emoji38]şaka bir yana, bu önlere aldığımız drl sinyalleri arkaya takmak muhteşem aydınlanma verir geri viteste
Benim aldığımdan almayın sakın tr de tek şaka bir yana, bu önlere aldığımız drl sinyalleri arkaya takmak muhteşem aydınlanma verir geri viteste
Linkteki ürün tam arka logo için
bence de sadece arkaya takılmalı, ön tarafta biraz apaçi durur gibi
talat güzel yazmışsın da kod p0420 olacaktı
Tam ben yaziyordum[emoji1] Talat hocam şiir guzelde lutfen biraz daha dikkat
Talat hocam bu arada dersi kaynattın.Benim soru arada kaynadi gitti
Bizim arabaların üretimi durunca piyasanın yeni şahinleri biz olacağız hahhah, şimdiden ön saflarda yerimizi ayırtalım
vallahi bizim arabanın o tek geri vites karartılmış yerine ne taksak aydınlatmaz hem de geri geri giderken bizi motorsiklet sanabilirler. En güzeli drl+sinyal olan ön tarafa taktığımız ledler olur
Suya düşen bir hayal daha.Talat bu arada daha once de yaptigin dede şakasını unutmuş değilim[emoji1]