0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
direksiyon kontrol ünitesi mi ?
Forumda Kaan Kara kendi aracından çıkma orijinal satıyordu galiba o uyum sağlayabilir
12 volttan 10 amper güç çekse al sana 120 watt Çekim gücü değilki orada yazan, normal elektrik süpürgelerinde de durum aynı. Çekme wattı farklı elektrik sarfiyat wattı ayrı şeyler
Burak takmıştı bunları arkalara durumu nasıl ki?
Yok aynı ledlerden değil, bu geri vites ve arka sinyal olayını yapmıştı diye hatırlıyorum ama sonrasında bir paylaşım yaptımı bilemedim.
T27 avensise aldim.Gelince foto atarim.Excelvan 5.5 "OBDII Araba HUD HEAD Up Display LCD Projektör 12 V OBD2 Arayüzü Hız Uyarı Yakıt Speedometershttp://s.aliexpress.com/EjuE3Ure(from AliExpress Android)
Hayırlı olsun abi. Galiba aracın obd portuna takılıp port işgal ediliyor. Ekrandaki değerler elle değişiyorsa daha da güzel. Örneğin meşhur ltf stf manyagi olarak kendi adıma bu değerleri görmek isterim [emoji16]
Obd portuyla işim kalmadı hocam.Lpg olayını bitirdim[emoji57] ltft stft önemsiz artik.obd yi boş bırakmak olmaz bu cihazi bağlayayım dedim.
Bu HUD sistemleri resimlerdeki kadar net çözünürlük yansıtabiliyor mu camdaki kaplamaya? yoksa Oynanmış resimler mi?
Bilmiyorum ki hocam.Gelsin hepimiz aydinlaniriz.İnceleme yapar fotolari buraya koyarim hocam.
Teşekkür ettim Seydi Bey. Eğer mümkünse gün ışında da dener misiniz? O zaman daha net anlaşılır gibi geliyor.