Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146569 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
direksiyon kontrol ünitesi mi ?
Evet ama
Forumda Kaan Kara kendi aracından çıkma orijinal satıyordu galiba o uyum sağlayabilir

bizim araç corolla. malesef uymaz Yarise

birde neden arıyordunuz? onu merak ettim biraz
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
ya arada bariz bi fark olmasa.  200 tl ye 60 tl  fark çok yani. istedim alibabadan bakalım daha cevap gelmedi. satıp satmayacağına dair cevap bekliyorum. cevap gelirse gönder diyecem artık şansa.

hız sabitleyici taktık ya, speed limiterda aktif olsun istiyorum. ayrıca telefon tuşlarıda geliyor, multimedya da alacağım yarın birgün. komple full olacak araç :)
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
12 volttan 10 amper güç çekse al sana 120 watt :rofl: Çekim gücü değilki orada yazan, normal elektrik süpürgelerinde de durum aynı. Çekme wattı farklı elektrik sarfiyat wattı ayrı şeyler  :tamam:

Motor gücü anlaşılır en azından wattan. İçini açıp motoru değiştirirsem güzel birşey ortaya çıkarabilirim ama ;)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
saatlerdir aktif olarak uğraşıyorum. günlerdir de anlamaya çalışıyorum. üye oldum ama üyeliğim geçersiz ben öyle anladım. herhangi bir şey hiç fark etmez ne olursa olsun ayakkabı mandal anahtar dahi alamıyorum sepete ekleyemiyorum, hesabınızı kontrol edin , sizin hesap kapalı , başka bir hesapla girin diye garip garip çeviriler çıkıyor. zaten baktığım üründe kaldırılmış 65 & dan 98 & a başka bi linkte satılıyor aynı satıcı satıyor.  şirket felan soruyor üyelikte burası bana nerden bulacam ben bunlara şirketi, şirket mi kurmam gerekiyor. :) 
    bizim parçacılarda satılıyormu bu meret acaba? aslı kaç para ki ona da bakmadım hiç. hevesim kursağımda kaldı ya !

ne alibaba ymış yaaa. alidayı diye site kurasım geldi de o kadar donanıma sahip değilim, bilgi birikimim oralara yetişmez, cesaretim olsada o cesareti ayaklandıracak mal varlığım yok zaten o kadar mal varlığım olsa niye gidip alt paket toyota yaris alıp ta üst paket yapma çabasına gireyim ki.

stop. durduramıyorum kendimi. gece gece iyi geceler.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
NEW Brand! 1Set 7440 W21W 7441 5730 20SMD Amber/White Switchback LED Bulbs SMD T20 Turn Signal Reverse Lamps 12V Dual Colors
http://s.aliexpress.com/7V7zyAni
(from AliExpress Android)

Bizim gunduz fari ve sinyal seti benzer 17 dolar diyor. Led cipleri de aynı. Bunları da alıp arkaya taksak hem sinyal hem geri vites aydınlatma nasıl olur ki?  Urun kalitesi hakkında pek yorum yok
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Burak takmıştı bunları arkalara durumu nasıl ki?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Burak takmıştı bunları arkalara durumu nasıl ki?
Aynısı mi?  Aslında arkalara daha güçlü led sinyal takayım dedim sonra düşündüm önler az yanacak arkalar çok yanacak dandik bir şey olur dedim kendi kendime. Şu an yapacağımdan değil ama ilerleyen zamanlarda inşallah niyetim var. bilgi alışverişi olsun dedim simdilik. Sen daha önce uyarmıştın bazıları amber değil sarı yanıyor diye. Buna baktım amber yazmışlar led cipleri de yeni ciplerden
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Yok aynı ledlerden değil, bu geri vites ve arka sinyal olayını yapmıştı diye hatırlıyorum ama sonrasında bir paylaşım yaptımı bilemedim.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Yok aynı ledlerden değil, bu geri vites ve arka sinyal olayını yapmıştı diye hatırlıyorum ama sonrasında bir paylaşım yaptımı bilemedim.
Ben göremedim baktım da bu aralar nedense girmiyor pek.  Aslında takması da senin dediğin gibi olur 2 cd deliğini aynı boyutta genisletip üst üste yapıştırıp daha sonra silikon ile lambanın olduğu yere yapılırsa çokta güzel olur. 2 cd diyorum ampulün girdiği yere tam oturup titreşim olmaması için. Yani py21w to t20 [emoji23]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '10
  • 28 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
T27 avensise aldim.Gelince foto atarim.

Excelvan 5.5 "OBDII Araba HUD HEAD Up Display LCD Projektör 12 V OBD2 Arayüzü Hız Uyarı Yakıt Speedometers
http://s.aliexpress.com/EjuE3Ure

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
T27 avensise aldim.Gelince foto atarim.

Excelvan 5.5 "OBDII Araba HUD HEAD Up Display LCD Projektör 12 V OBD2 Arayüzü Hız Uyarı Yakıt Speedometers
http://s.aliexpress.com/EjuE3Ure
Hayırlı olsun abi. Galiba aracın obd portuna takılıp port işgal ediliyor. Ekrandaki değerler elle değişiyorsa daha da güzel. Örneğin meşhur ltf stf manyagi olarak kendi adıma bu değerleri görmek isterim [emoji16]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 28 kere teşekkür etti
Hayırlı olsun abi. Galiba aracın obd portuna takılıp port işgal ediliyor. Ekrandaki değerler elle değişiyorsa daha da güzel. Örneğin meşhur ltf stf manyagi olarak kendi adıma bu değerleri görmek isterim [emoji16]
Obd portuyla işim kalmadı hocam.Lpg olayını bitirdim[emoji57] ltft stft önemsiz artik.obd yi boş bırakmak olmaz bu cihazi bağlayayım dedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Obd portuyla işim kalmadı hocam.Lpg olayını bitirdim[emoji57] ltft stft önemsiz artik.obd yi boş bırakmak olmaz bu cihazi bağlayayım dedim.
İyi yapmışın hocam değişiklik iyidir. Gelince gece gündüz foto Bekleriz.kablolari güzelce gizlersen hoş olur inşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 32 kere teşekkür etti
  • 201 kere teşekkür edildi
Bu HUD sistemleri resimlerdeki kadar net çözünürlük yansıtabiliyor mu camdaki kaplamaya? yoksa Oynanmış resimler mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 28 kere teşekkür etti
Bu HUD sistemleri resimlerdeki kadar net çözünürlük yansıtabiliyor mu camdaki kaplamaya? yoksa Oynanmış resimler mi?
Bilmiyorum ki hocam.Gelsin hepimiz aydinlaniriz.İnceleme yapar fotolari buraya koyarim hocam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 32 kere teşekkür etti
  • 201 kere teşekkür edildi
Bilmiyorum ki hocam.Gelsin hepimiz aydinlaniriz.İnceleme yapar fotolari buraya koyarim hocam.

Teşekkür ettim Seydi Bey. Eğer mümkünse gün ışında da dener misiniz? O zaman daha net anlaşılır gibi geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Teşekkür ettim Seydi Bey. Eğer mümkünse gün ışında da dener misiniz? O zaman daha net anlaşılır gibi geliyor.
Aslında bu cihazlar Bluetooth lu olsa kablo işiyle de fazla uğraşılmaz,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 28 kere teşekkür etti
Kablo da sorun ama benim asil korkum güneş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
E16 Corolla için ne kadar çok aksesuar var Aliexpress^te ,, acayip gaza geldim, uygulama için önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
E15 için hiç bişey yoktu iyi oldu bu kasa benim için ☺
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)