0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
höykünerek güldüm.
Seydi hocam senin arka cıngıllı lazerin yanına disko topuda aldın mı bu iş tamamdır. harlem zencileri aklıma geldi Geri vites aydınlanma için ben işaret fişeği düşünüyorum, bu yaşta beni anca o kesecek
Seydi hocam senin arka cıngıllı lazerin yanına disko topuda aldın mı bu iş tamamdır. harlem zencileri aklıma geldi [emoji14]Geri vites aydınlanma için ben işaret fişeği düşünüyorum, bu yaşta beni anca o kesecek [emoji14]
Cıngıllı lazere el koydular hocam.[emoji17]
abi hatırlamıyorum ama inşallah kalp kırmamışımdır
Bundan arabasına monte eden bir arkadaşımız vardı. Forumda konusu vardı Aydın Mesaj Birleştirildi: Mart 10, 2016, 19:57:11Kablo kesme belki sıkıntı olurda kablo ekleme saçma yani garanti dışı yapmak için. Bu mantıkla arabaya şarj cihazı, elektrik süpürgesi vb. Şeylerde takmak garanti dışı bırakması lazım, sonuçta onlarda arabaya kablo ekliyor. Park sensörü de garantiyi bozar o zaman, ama kendileri takıyor. Ha keza modüller de öyle. Senin serviste var bi kıllık Eyüp hocam
Bende beğendim güzel bir ürün bu renkli logolar. Ben ön tarafa kamera taktım bana gelmez ama arka tarafa bu elektrik alma işi delik falan delme olmazsa belki düşünebilirim. Gayet şık olmuş, arkada kırmızı yanması da güzel geceleri. Ben Seydi hocanın ışıkları beğenmedim bilmeyen ulen yerde birşey parlıyor deyip dikkatini dağıtabilir. Sakıncalı
Linkteki ürün tam arka logo için
Bu söz üzerine şiirimi okuyacağımönde apaçi arkada asil dururlogo ledi deyince Burak Ulubir'den sorulurp0180-Katalitik arızası derkenSu akar Burak Ulubir yolunu bulur.
dün aracı yol üstü parkedip dörtlüleri yaktım. araca dönünce kaş drl'nin sinyal modunda net yanıp sönmesi gayet güzeldi ancak halojen ampullerin ışık şiddetinin artıp azalması hoşuma gitmedi. bu dört sinyal lambasını değiştireyim diyorum. @Talat Serkes (28471) sen bu ampul konusunda epey yol aldın. bana güzel bir link versen...
Bizim avensis on logoya ışık olmaz. Arka parçası eşit kalınlıkta değil en arka parçaya takilirsa bir anlamı kalmayacak en iyisi arka logoya yapılır bu
Işığı epey keseceği kesin ama deneme yapabilirsiniz. Logoyu çıkarıp arkadan ufak 1-2 led ile ( ya da ufak bir şerit led ile daha iyi karşılaştırma olur ) aydınlatma yapın gündüz ve gece, fikriniz netleşir kanaatindeyim.
Krom logo ile plastik arasi düşündüm bu sefer bant ile yapışık duracak bir düşerse logo en az 100 liradır o yüzden vazgeçtim teşekkür ederim
Artık link parayla alınıyor abi iban tr 9001 2322 0000 00001 0987 23[emoji23]
sevabına olmaz mı neyse yatırdım parayı