Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
höykünerek güldüm.

:rofl:

Şahinciler aldıklarımızı ve alacaklarımızı görseler arabalarını yakarlar :asikadam:
THE END

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Seydi hocam senin arka cıngıllı lazerin yanına disko topuda aldın mı bu iş tamamdır.  :rofl: harlem zencileri aklıma geldi  :P
Geri vites aydınlanma için ben işaret fişeği düşünüyorum,  bu yaşta beni anca o kesecek  :P

hahaha :rofl: :rofl: :lol: :) :lol:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '10
  • 28 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Seydi hocam senin arka cıngıllı lazerin yanına disko topuda aldın mı bu iş tamamdır.  :rofl: harlem zencileri aklıma geldi [emoji14]Geri vites aydınlanma için ben işaret fişeği düşünüyorum,  bu yaşta beni anca o kesecek [emoji14]
Cıngıllı lazere el koydular hocam.[emoji17]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Cıngıllı lazere el koydular hocam.[emoji17]

Verilmiş sadakan varmış demek ki  :rofl: :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 28 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
abi hatırlamıyorum ama inşallah kalp kırmamışımdır  :saygi:
Yaşlanıyorsun hocam.ondandir unutman.[emoji6]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Bundan arabasına monte eden bir arkadaşımız vardı. Forumda konusu vardı Aydın

Mesaj Birleştirildi: Mart 10, 2016, 19:57:11
Kablo kesme belki sıkıntı olurda kablo ekleme saçma yani garanti dışı yapmak için.  Bu mantıkla arabaya şarj cihazı,  elektrik süpürgesi vb. Şeylerde takmak garanti dışı bırakması lazım,  sonuçta onlarda arabaya kablo ekliyor.  Park sensörü de garantiyi bozar o zaman, ama kendileri takıyor. Ha keza modüller de öyle.  Senin serviste var bi kıllık Eyüp hocam  :asikadam:

abı kablo ekleme derken ben aracın kornasını stobel marka korna ıle degıstırecektım role baglanması gerekıyordu vede orjınal korna tesısatının sadece kafadakı soketı degısmesı gerekıyordu servıse sordum arac elektrık aksamı garantı dısı kalır dedıler malzemeyı getıreyım sız takın dedım kabul etmedıler. dedım kı ınsallah bı sorun olmaz olur ıse eskı halıne getırırız. servıstekı arkadas garantı kapsamında herhangı bı arıza oldugu zaman fabrıkadan garantı elemanları gelıp bılgısayara baglıyormus bılmem ne akım dedı hatırlamıyorum ordan anlıyorlarmıs.
park sensoru konusunda haklısın abı kendılerı 100 tl lık urunu 250 tlye  takınca garantıden cıkmıyor arac. hatta sıs farı da oyle ekstradan ıgrenc bır dugme ıle baglıyorlar 700 tl alıyorlar.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Yok Eyüp hocam ya,  yersen moduna almışlar bence. Her türlü modülü takıyorlar. Ne bilgisayarı ya, bizim arabalara bağlansa bağlansa commodore 64 bağlanır :asikadam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Avensis on logoya baktım 2 parça . Birinci krom ortada kromun fonunu oluşturan plastik altlik şeklinde. Şimdi ben bu araya takılan lambayı alırsam plastik fonu iptal etmem gerekecek o zaman olmayacak gibi galiba rafa kalktı
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.buyincoins.com/item/69326.html#.VuJtnMtuvk8

Plaka lambalarını Çin 2 adet 5730 8led smd.

Son kez Çin malı bir plaka ampulü deneyeceğim  bakalım. 2 adet 1.39

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '15
  • 76 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
Bende beğendim güzel bir ürün bu renkli logolar.  Ben ön tarafa kamera taktım bana gelmez ama arka tarafa bu elektrik alma işi delik falan delme olmazsa belki düşünebilirim. Gayet şık olmuş, arkada kırmızı yanması da güzel geceleri.

Ben Seydi hocanın ışıkları beğenmedim  :P bilmeyen ulen yerde birşey parlıyor deyip dikkatini dağıtabilir.  Sakıncalı

Yeni kasa corolla arka logonun altında kablonun geçebileceği yer yok, kabloyu görünmeden geçirmeniz/delmeden geçirmeniz zor bence.

Mesaj Birleştirildi: Mart 11, 2016, 09:46:11
Linkteki ürün tam arka logo için

Ben de arka logo için aldım aslında ama corolla için büyük geldi :) ön tarafa tam oturdu. Modeller arası logo boyutları farklı demekki.

Mesaj Birleştirildi: Mart 11, 2016, 09:55:59

Bu söz üzerine şiirimi okuyacağım

önde apaçi arkada asil durur
logo ledi deyince Burak Ulubir'den sorulur
p0180-Katalitik arızası derken
Su akar Burak Ulubir yolunu bulur.

:islik: :islik:

Maşallah maşallah :) bu ne kabiliyet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bizim avensis on logoya ışık olmaz. Arka parçası eşit kalınlıkta değil en arka parçaya takilirsa bir anlamı kalmayacak en iyisi arka logoya yapılır bu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
dün aracı yol üstü parkedip dörtlüleri yaktım. araca dönünce kaş drl'nin sinyal modunda net yanıp sönmesi gayet güzeldi ancak halojen ampullerin ışık şiddetinin artıp azalması hoşuma gitmedi. bu dört sinyal lambasını değiştireyim diyorum. @Talat Serkes (28471) sen bu ampul konusunda epey yol aldın. bana güzel bir link versen...
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
dün aracı yol üstü parkedip dörtlüleri yaktım. araca dönünce kaş drl'nin sinyal modunda net yanıp sönmesi gayet güzeldi ancak halojen ampullerin ışık şiddetinin artıp azalması hoşuma gitmedi. bu dört sinyal lambasını değiştireyim diyorum. @Talat Serkes (28471) sen bu ampul konusunda epey yol aldın. bana güzel bir link versen...
Artık link parayla alınıyor abi iban tr 9001 2322 0000 00001 0987 23
[emoji23]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 76 kere teşekkür etti
Bizim avensis on logoya ışık olmaz. Arka parçası eşit kalınlıkta değil en arka parçaya takilirsa bir anlamı kalmayacak en iyisi arka logoya yapılır bu

Işığı epey keseceği kesin ama deneme yapabilirsiniz. Logoyu çıkarıp arkadan ufak 1-2 led ile ( ya da ufak bir şerit led ile daha iyi karşılaştırma olur ) aydınlatma yapın gündüz ve gece, fikriniz netleşir kanaatindeyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Işığı epey keseceği kesin ama deneme yapabilirsiniz. Logoyu çıkarıp arkadan ufak 1-2 led ile ( ya da ufak bir şerit led ile daha iyi karşılaştırma olur ) aydınlatma yapın gündüz ve gece, fikriniz netleşir kanaatindeyim.
Krom logo ile plastik arasi düşündüm bu sefer bant ile yapışık duracak bir düşerse logo en az 100 liradır o yüzden vazgeçtim teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 76 kere teşekkür etti
Krom logo ile plastik arasi düşündüm bu sefer bant ile yapışık duracak bir düşerse logo en az 100 liradır o yüzden vazgeçtim teşekkür ederim

:) :) Haklısınız öyle bir risk var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
Artık link parayla alınıyor abi iban tr 9001 2322 0000 00001 0987 23
[emoji23]
sevabına olmaz mı  :islik: neyse yatırdım parayı  :foto:
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
sevabına olmaz mı  :islik: neyse yatırdım parayı  :foto:
Tamam gördüm 180 tl geçmiş hesaba[emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://m.ebay.com/itm/Hot-Adhesive-19mmx15M-Cloth-Fabric-Tape-Cable-Wiring-Harness-For-Car-Auto-/301856831758?nav=SEARCH

Isıya duyarlı bez bant.

Motora yakın kabloların korunması
İzole bant yerine kullanılması (kalkma yapmıyor alev almıyor)
Aracın ses çıkaran plastik aksamlari arasına konulmasi

Gibi bir çok işe yarıyor tr de kargo hariç 10 tl olan bant eBay de 4tl.

Ben obd kablosunu sıcaktan korumak ve araç içinde yaptığım kablo izole bant islerini yapmak için sipariş gectim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
Ön sinyallere aldığımız DRL'li ampullerden takılı bende şu an. Fazla gelince arkalara da taktım sadece sinyal olarak.
Ancak dörtlüler açıkken sağ-sol ampuller arasında çok kısa da olsa yanıp sönmesinde gecikme var. Çok belirgin değil ama dikkatli bakınca anlaşılıyor. Önce sağ taraf yanıyor, ardından sol taraf.

http://www.aliexpress.com/item/Toyota-Prius-LED-daytime-running-light-turn-signal-light-all-in-one-20w-high-power-5730/1871480373.html