0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lazer fren lambam geldi.oto elektrikçi arkadaş el koydu.araca bağlayamadım.
Valla talat hocam bildiğin el koydu.
Camların kirinin çıkmaması sonax şampuan sonrası bazı lekelerin hala ele gelmesi nedeniyle detaile ilk adım olan kili Çin sitelerinden sipariş verdim 180g 12 tl. Detailturkey sitesinde kullananlar memnun. Bir araca komple 25g yetiyormuş. Fazla fazla almış oldum. İlk hedefim camlardaki gitmeyen kireç izleri inşallah kısa sürede gelir de uygularım. Linkhttp://pages.ebay.com/motors/link/?nav=item.view&id=261866486739&alt=web
Seyhan bey hayırlı olsun aldığınız ürün ama şahsi fikrim araca hic yakışmamış. Zaten aracin Toyota olduğu her hali ile belli oluyor ışık desteği biraz abartı olmuş.Mesaj Birleştirildi: Mart 10, 2016, 16:33:57Ürün linki yanlış ebayın google play indirme linki cikiyor
Teşekkür ederim.Işığın amacı toyota olduğunu belli etmek değil ki.
Peki neden taktınız acaba merak ettim Aracın garantisini etkiledi mi ?
Öncelikle garantiyi etkileme söz konusu değil ama tekrar soracağım.İkincisi bu olumsuz tavrınıza anlam veremiyorum Eyüp Bey, yakışmadığını söyleyerek fikrinizi belirtmişsiniz saygı duyarım ama neden taktığımın ne önemi var. Ben beğeniyor olamaz mıyım, heves etmiş olamaz mıyım ya da illa bir amacı olmak zorunda mı?Forumda bu tarz insanlar çok galiba; "çok çirkin olmuş", "hiç hoş durmuyor " ben olsam böyle/şöyle yapardım".Bu işler zevk meselesi, başkalarının beğenisine göre hareket etmiyoruz. Bu başlık benim için aksesuar paylaşım yeri, beğeniye sunmuyorum, öneri istersem de bunu direk soruyorum.Tepkimi direk üzerinize alınmayın bu genel bir tepkiydi size denk geldi.
Seyhan bey logo gayet şık olmuş. Beni düşündüren logonun krom bi kaç yıl içinde renk değiştirir mi kalitesi nedir o düşündürdü. Logoyu nasıl soktunuz peki
Teşekkür ederim.Bu ön logo Talat Bey, tırnaklı gayet kolay sökülüyor. Yapışkanlı olan arka logo. Ayrıca orjinal logo ile kasa arasına yapıştırışıyor ışık veren logo. Kromda renk sorunu olmaz.
Anladım ama Çin kromlari genelde çok ince oluyor inşallah sizinki sorun olmaz. Link verebilir misiniz? Ben de belki alırım [emoji16]
Kusura bakmayın yanlış anlamışım [emoji4]