0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu kadar eski bi konuyu hortlatmak istmezdim ama başaramadım telefonun ekranını aracın ekranına aktarmayı başaramadım.Telefonum Samsung s4 android 5.0.1 aracım 2015 avensis ben nasıl bu telefon ekranını araca aktarırım bilen anlayan birisi lütfen yardım etsin.Root atmadım telefona ama onuda denerim gerekirse son çare 4 5 tane program denedim ama başaramadım yardımlarınızı bekliyorum ...
mirrorlink 1.1 program değil, araç ile telefon arasındaki iletişimi sağlayan protokolün versiyonu. Android 5.0 daki mirrorlink olarak görülen ise samsungun sağladığı Android 5.0 ile birlikte yüklü gelen bir uygulama(drivelink yerine) ve o uygulama mirrorlink 1.1'i destekliyor. Bir telefonun mirrorlink 1.0/1.1/1.2 yi desteklemesi için ROM unda gerekli sertifikaların vs olması demek. Sadece uygulama yükleyerek bir telefonu mirrorlink 1.0 veya 1.1 uyumlu hale getiremezsiniz. Telefon üreticisinin mirrorlink için gerekli diğer değişiklikleri vs. telefonun ROM una eklemesi gerekiyor. https://cert.mirrorlink.com/ProductListing/ adresinden hangi telefonların desteklendiğini ve hangi mirrorlink versiyonunu desteklediğini görebilirsiniz. Samsung olarak aratırsanız listelenen telefonların hepsinin(S3 hariç) mirrorlink 1.1'i desteklediğini göreceksiniz.
Mirrormuş sygnicmiş tomtommuş bunlarla uğraşmayın kurun yandex navigasyon her yeri gezin. Ankara trafiğine hiç girmemiş biri olarak her yeri gezdim yandex navigasyonla. Yandex gibi dandik arama motorundan beklenmeyecek bir uygulama. İstersen harita indir çevirimdışı gez. Çevirimiçi gezenler sayesinde sıkışık trafik bilgisini veriyor ve alternatif yollara yönlendiriyor. Hemde ücretsiz. İstanbulda bir arkadaşım önerdi. Istanbul yandex navigasyon kullanıyor diye. Boşuna da kullanmıyorlarmış.
Lütfen yanlış anlamayın ama Yandex'mi yapıyormuş tüm bunları. Trafik yoksa gideceğiniz yere varış saati dakikası dakikasına tutuyor. Doğruya doğru. Trafik varsa şansınıza artık. Kaç kere yeşil diye simsiyah olan yollara soktu bir bilseniz. Trafiğin içindeyim, normalde kırmız olan yer ama bakıyorsun Yandex hala yeşil. Aradan 10dk. geçiyor. Bir de bakıyorsun bir anda kırmızı olmuş. İşte o an "Günaydın Yandex" diyorum
muhtemelen s3 te olduğu gibi bir prosedür izlemek gerekiyoröncelikle android versiyonu 4.1.2 sürümü olması gerekiyor. (çünkü drivelink, android 4.1.2 - 4.3 ile çalışıyor) https://play.google.com/store/apps/details?id=app.scm&hl=trsonrasında drivelink yüklenmesi gerek (drivelink samsungun mirroring için yayınladığı uygulaması)s4 ile çalışıp çalışmadığı muallak. bu sitede s4 ün çalıştığını yazmış http://www.colmoschinxtreme.com/android/item/drivelink
arkadaşlar s3 ile 4.3 rootlu cihazda drivlink uygulamasını çalıştırdım. İlk başta hareket halindeyken sistemi kitliyordu. birkaç farkli versiyon ile hareket halinde de çalıştırdım. Ekranı tel ekranı gibi yaptım. Ancak pekde sağlıklı değil özellikle videolarda gecikme oldukça rahatsız edici. Müzik dinleyebilirsiniz ve navigasyondan faydalanabilirsiniz. Başka numarasını görmedim
Toyota Touch 2 ekranımız mirrorlink 1.0 destekliyor.İlerde yazılım güncellenirse mirrorlink 1.1 sürümüne o zaman bir çok cihazla ekranımız rahat çalışır.Şimdilik için hangi telefonlar 1.0 veya 1.1 sürümü mevcut aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.https://cert.mirrorlink.com/ProductListing/
Benim android sürümündede çılışıyo drivelinkin yeni versiyonu 1.1.043 ama araç görmüyor malasef bi yapan biri olsada bize anlatsa çok güzel olurdu gerçekten o siteye bende girdim (Note: This version DOES run on Android 4.4 Kitkat and 5.0 Lollipop, but it won't mirror the phone due to TMServerApp incompatibility with Kitkat and Lollipop) burda anlattığı TMServerApp ile uyuşmazlık oluyomuş bu uyuşmazlığı nasıl kaldırcaz napcaz bi yöntemi olmalı ama nasıl nedir bu tmserverapp
Hocam bende xperia z2 var benim telefon mirorlink 1.1 e uyumlu şimdi ben touch 2 ye yansıtamıycammı telefonumu? Touch 2 nin mirorlink 1.0 ile uyumlu oldugunu nerden ogrendınız touch'ın hangi sürümü o ?