Gönderen Konu: Samsung Galaxy S3 ile Mirror Navigasyonu olamayanlara Full Çalışıyor  (Okunma sayısı 58903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
güzel haber s4 ile çalışması ama mevcut telefonun sürümünü düşürmekte sıkıntı :)   s4 ü boşa çıkarmak lazım
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • portfolio
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 48
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar merhaba; bende galaxy s3 i9300 android 4.3 full güncellenmiş ve root lanmamış telefonuma bilgisayardan verdiğiniz apk yı kurarak denedim çalıştı. Yani sürüm 4.3 ama ilkel değil son çıkan app lerin hepsi güncellenmiş durumdaydı. El freni olayı sadece orta menü tuşuna basarsanız devreye giriyor. Yani sürerken olduki you tube canınız çekti izletmiyor malesef onun yerine telefonunuza yüklemiş olduğunuz mp3 leri ve navigasyonu rahat bir şekilde touch ekrandan dokunarak kullanabiliyoruz. Bunun için önce programı yükledim. (@Hüseyin Uluca sağolsun) Araca bağlamadan önce biraz programı kurcaladım ve bilgisayardan biraz müzik transfer ettim. Sonra telefonumu yeniden başlattım. Aracı çalıştırdım ama bluetooth ile bağlı değildim direk usb kablosunu taktım program kendiliğinden açıldı. Neden bluetooth ile bağlı değildim diyorum (bu kendimce bir varsayım ama bir şekilde engellediğine inanıyorum) çünkü program çalışmasa dahi telefonu usb ile bilgisayara taktığınız andan itibaren hem drivelink çalışıyor hemde dosya paylaşımı modundan çıkıp telefon mobil verisini hem bluetooth hemde usb üzerinden bilgisayara internet erişimi vermeye çalışıyor. Bence sorun bu kadar basit.. Araca dosya transferi sağlamak yerine internet sağlamaya çalışıyor. Ayarlardan diğer ağlar sekmesindeki usb üzerinden erişim sağla tikini mutlaka kaldırın ki usb üzerinden sadece dosya paylaşımı aktif olsun. Umarım işinize yarar. Herkese hayırlı yolculuk.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
iPhone için hala bir çözüm bulan olmadı mı acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
bazı sitelerde okuduğum kadarı ile androit telefonlarda cihazlara gelen yeni nugat 7.0 soft ile drive link touch 2 lerde çalışır oluyormuş henüz telefonum 7.0 a geçmediği için deneyemedim bakalım ne olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '14
  • 20 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
deneyen var mı bende merak ettim :) iş sadece drive link kurmakla bitmiyor sanırım , bir de TMServer diye bir apk daha var
İnsan Neye Layık İse Ona Dönüşür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
ben note 5 kullanıyorum şuanda android 7 yüklü ve drive link ile çalışmıyor. bilginiz olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
birde şöyle denermisin telefonda bluetooh kapalı olacak telefon sadece orjinal usb kablosu ile araca bağlı olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
@Sedat Erdoğdu (13496) sizin dediginiz sekilde de denedim yine calismadi ekrana goruntu vermiyor. Bu arada aracim makyajli kasa advance
Bir de Sedat bey rica edersem yabancı sitelerden kastınız link paylaşabilir misiz bi incelemek istedim belki farklı bir ayar vardır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '14
  • 20 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
merhaba

And 7.0 ile bir şeyler değişmiş gibi. cihazı bluetooth ile bağladığımda artık mailleri görebiliyorum (s7 edge). daha önce göremiyordum. direlink tlf kuramadığım için ekran aktarmayı deneyemedim ama varsa 7.0 cihaz kullaan arkadaşlar drive link kurup deneyebilir.
İnsan Neye Layık İse Ona Dönüşür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
@Sedat Erdoğdu (13496) sizin dediginiz sekilde de denedim yine calismadi ekrana goruntu vermiyor. Bu arada aracim makyajli kasa advance
Bir de Sedat bey rica edersem yabancı sitelerden kastınız link paylaşabilir misiz bi incelemek istedim belki farklı bir ayar vardır

valla bende google da taratınca bulmuştum bu haberleri drive link androit 7.0 ve touch 2 diyr girersen çıkıyor ingilizce bir şeyler, ama benim tel hala androit 7.0 olmadığı için deneyemedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
samsung s3  i9300 kullananlarda gps  sorunu  yaşayan  var mı  başlangıçta  iyi  çalışan  navigasyon  şimdi  uydu  bulamıyor  bağlanamıyor  . ilk başta  yeri  tam  buluyor  yola
 çıkar çıkmaz  uydu  simgesi  yanıp  sönmeye  başlıyor  bir türlü  kilitlenemiyor . benim s3 ün  anteninde mi  sorun  var acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
s3 telefon yerine daha hızlı fakat ucuz kalite bir telefon alsak ve ona android 4.3 yüklesek olurmuki.Çünkü toyota bize 2017 model araç satıyor üzerindeki teyp eski sistemle ancak işe yarıyor. Yazıklar olsun toyota Türkiye.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
samsung s3  i9300 kullananlarda gps  sorunu  yaşayan  var mı  başlangıçta  iyi  çalışan  navigasyon  şimdi  uydu  bulamıyor  bağlanamıyor  . ilk başta  yeri  tam  buluyor  yola
 çıkar çıkmaz  uydu  simgesi  yanıp  sönmeye  başlıyor  bir türlü  kilitlenemiyor . benim s3 ün  anteninde mi  sorun  var acaba ?

telefonu bir resetle bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Toyota chr deki touch2 lerde  android 7 çalışıyormuş galiba bizim 2017 corollada niye hala 3-4 yıllık 4.1-43 olması gerekiyor. Şu kızaklı kolçak ve kocaman işe yaramaz ekran yüzünden arabadan memnunmusun diyen herkese değilim diyorum.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
orjinal sony xperia x telofunu data usb kablusunu auris 2014 premium araca bağlamay çalışıyorum. ama görmüyor birtürlü.
yani telefondan şarkı bile çalamıyorum.  bluetoootla bağlayabilirim istersem ondan yana sorunum yok.
ama usb ile telefonu bilgiayara bağlayamıyorum. (görüntü aktarımından daha hiç bahsetmiyorum bile, ) nasılsa araba telefonu görmüyor tanımıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100000
  • 22 kere teşekkür etti
  • 112 kere teşekkür edildi
Doğruluğunu deneme imkanım olmasada elinde uygun telefonu olanlar, telefonlarında usb debug açarak mirrorlink testi yapabilirler. Bu yolla galaxy s7 ile başarılı olduklarını iddia eden ingiliz kullanıcılar var.
2009-2012 Auris Comfort Extra LS 1.6-132PS Valvematic
2012-2016 Corolla Comfort Extra 1.4 D-4D 90 PS
2016 - Corolla Premium Navi High 1.4 D-4D 90 PS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 15000
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
Pek çok kişi benim gibi "usb debug" olarak anlamayacaktır. Usb hata ayıklama dır Türkçesi. Android versiyonuna göre Ayarlardan yapım numarasına belli bir sayıda (genelde 7 kez) basma ile ayarlar içinde seçenek açılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
usb debug ile açılmaz mirrorlink 1.0 sürüm yüklü cihazlar açıyor sadece şimdilik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba toyota ailesi
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '15
  • 11 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Merhaba.Dün elime bir Note 2 geldi.Bende hemen 4.3 versiyon yükleyip rotladım.Sonra tmserver.apk dosyasını değiştirip araca bağladım.Başarılı oldum ve çalıştı.Videoyu ben çektim

https://www.youtube.com/watch?v=P3LTOeUEDgM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
yuksek çözünürlüklü videolarda takılma oluyor bu şekilde daha düşükleri sorunsuz diğer menüler ise akıcı çalışır