Gönderen Konu: Samsung Galaxy S3 ile Mirror Navigasyonu olamayanlara Full Çalışıyor  (Okunma sayısı 53823 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba toyota ailesi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '15
  • 11 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
S4 sahiplerine bir müjdem var.
Az önce bir s4 lite(GT-I9505) telefonu rotlamadan,sadece Drivelink uygulaması yükledim.Arabaya bağladım ve çalıştı.
Android 4.2.2 yüklü.Videolar s3'teki gibi kesinlikle donmuyor.Ram yeterli olduğundan dolayı kasma yok.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Az önce bir s4 lite(GT-I9505) telefonu rotlamadan,sadece Drivelink uygulaması yükledim.Arabaya bağladım ve çalıştı.
Android 4.2.2 yüklü.Videolar s3'teki gibi kesinlikle donmuyor.Ram yeterli olduğundan dolayı kasma yok.
uygulama acildiktan snr home tusuna basip telefon menusunu rahatca kullanabiliyormusunuz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 7000
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi

Detaylı şekilde açıklarmısınız hangi uygulama nerden yüklediniz vs ben çok uğraştım bu işe beceremedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba toyota ailesi
  • 11 kere teşekkür etti
Yarın fırsat bulursam video çekerim.şuan telefon yanımda değil.
Yaptığım tek şey telefona Drivelink uygulaması yüklemek.
Telefon GT-I9505 S4lite.
Android 4.2.2 orjinal yazılım yüklü.
Arabanın usb bağlantısına bağladım.Drivelink açtım.Araba hemen gördü.Vide oynattım en ufak bir takılma yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
Yarın fırsat bulursam video çekerim.şuan telefon yanımda değil.
Yaptığım tek şey telefona Drivelink uygulaması yüklemek.
Telefon GT-I9505 S4lite.
Android 4.2.2 orjinal yazılım yüklü.
Arabanın usb bağlantısına bağladım.Drivelink açtım.Araba hemen gördü.Vide oynattım en ufak bir takılma yok.
Derivelink dediğiniz uygulamayı nerden indirdiniz link atabilirmisiniz ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
indirme linki onceki mesajlarda paylaşmıştım
https://mega.nz/#!XcoFSTLI!389Y4w6XUOlSIkAqLRyF3R0-LOAlxfvgC1UIZaaA-as

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba toyota ailesi
  • 11 kere teşekkür etti
Videoyu çektim.Telefon bana ait olmadığından dolayı biraz kısa oldu.Ama Bağlandığını görmenizi istedim.Telefonu rotlamadık.Sadece DriveLink uygulamasını yükledim.Kullandığım bağlantı kablosu orjinal değil.Dün orjinal kabloyla bağlamıştım ve video akış hızı daha iyiydi.Yan sanayi kablo ile biraz gecikmeli geldi.
S4 Sahiplerine hayırlı olsun.Darısı bizim gibi s5 ve diğer telefon sahiplerinin başına.

https://youtu.be/bF_OjoprPz0

Kullandığım DriveLink uygulaması da aşağıda.
Şifre çözme anahtarı isterse;
!vGEEn00MOmgu2sSvBTZfdV1l4lnbpPcaCT91x5S379Q
https://mega.nz/#!z9hUDarB

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Videoyu çektim.Telefon bana ait olmadığından dolayı biraz kısa oldu.Ama Bağlandığını görmenizi istedim.Telefonu rotlamadık.Sadece DriveLink uygulamasını yükledim.Kullandığım bağlantı kablosu orjinal değil.Dün orjinal kabloyla bağlamıştım ve video akış hızı daha iyiydi.Yan sanayi kablo ile biraz gecikmeli geldi.
S4 Sahiplerine hayırlı olsun.Darısı bizim gibi s5 ve diğer telefon sahiplerinin başına.[attachurl=1]

İphone için icar mode programını yükledim ama görüntüyü aktarmayı beceremedim Hüseyin bey, var mı başkaca yapmamız gereken bir şey?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba toyota ailesi
  • 11 kere teşekkür etti
İşin doğrusu Iphone için ücretli uygulama istediğinden deneme yapmadım.Benim telefonum s5.Arkadaşlardan telefonlarını alıp,deneme yapıyorum.4S ile deneme yaptım ve olmadı.Araştırma yaptım ve Icar mode ile bağlandığını öğrendim.Uygulama ücretliydi.Uygulama açıklamasında 5-5s-6-6s modelleriyle uyumlu yazıyor.Onun içinde indirip deneyemedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
anladım.ilginize teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba toyota ailesi
  • 11 kere teşekkür etti
Rica ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
Bir an önce deniycem arabaya inip bakalım nolcak

Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2016, 10:25:43
S4 Sahiplerine hayırlı olsun.Darısı bizim gibi s5 ve diğer telefon sahiplerinin başına.

Kullandığım DriveLink uygulaması da aşağıda.
Şifre çözme anahtarı isterse;
!vGEEn00MOmgu2sSvBTZfdV1l4lnbpPcaCT91x5S379Q
https://mega.nz/#!z9hUDarB

Denedim gene hüsran gene hüsran telefonum s4 android sürümü 5.0.1 olduğu için olabilirmi 4.2.2 yapsam(nasıl yapılır bilmioyrum) olurmuki ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba toyota ailesi
  • 11 kere teşekkür etti
Android 4.4 ile birlikte tmserver değiştirildi için çalışmaz.4.4 ile birlikte mirrorlink 1.1 uyumlu oldu.siz 4.3 veya 4.2.2 yükleyin çalışacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 30342
  • 3 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
S4 mini ile uygulamayı yükledikten sonra çalışmadı 4.4.2 yüklü yapan arkadaşlar için dikkate alınabilir telefona 4.2.2 yükleyip öyle deneyeceğim iphone 5 te  car play uygulaması olmasına rağmen herhangi bir sonuçta elde edilemiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
Android 4.4 ile birlikte tmserver değiştirildi için çalışmaz.4.4 ile birlikte mirrorlink 1.1 uyumlu oldu.siz 4.3 veya 4.2.2 yükleyin çalışacaktır.

PEki verdiğiniz linkdeki drive var uygulamasını indirdim rarın içinde 3 tane apk var bunları bi klasör yapıp telefona attım ordan en yüksek boyutlu olanı telefona kurdum diğerleri zaten kurulmuyo böylemi yapılıyo kurulum acaba Tmserverapp.apk diye 2 tane bişey var onları ne yapcam acaba ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '13

Hüseyin Bey,

Youtube'da ki video''yu izledim. Benzer şekilde bende One M8 (Android 4.4.2) ile HTC Car uygulamasını kullanarak mirrorlink çalıştırmıştım. Fakat el frenini indirdiğimde uygulamaların çoğu disable oluyordu. Ayrıca arabayı hareket ettirdiğimde de ekranda uyarı verererek kullanımı engelliyordu. Sizde durum nedir? Örneğin hareket halinde iken navigasyonu kullanabiliyormusunuz ? Sizden gelen yanıta göre bende S4 ile ilerleyeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba toyota ailesi
  • 11 kere teşekkür etti
PEki verdiğiniz linkdeki drive var uygulamasını indirdim rarın içinde 3 tane apk var bunları bi klasör yapıp telefona attım ordan en yüksek boyutlu olanı telefona kurdum diğerleri zaten kurulmuyo böylemi yapılıyo kurulum acaba Tmserverapp.apk diye 2 tane bişey var onları ne yapcam acaba ???

Asıl uygulama DriveLink.Apk dosyasıdır.
Tmserver.Apk dosyaları ile mirrorlink entegrasyonu sağlanmaktadır.Android4,1,2 ve 4,3 arasındaki versiyonlardaki telefonlarda zaten kurulu olarak bulunmaktadır.
Eğer telefonunuzu mirrorlink ile araca bağlarsanız,video izlerken,aracınız hareket ettiğinde video durur.Güvenlik amaçlı tasarlanmış.Ama bu değiştirilmiş TMserver.apk ile bu sorun aşılmış oluyor.(Ben denemedim.Sadece yaptığım araştırmalardan öğrendim)

Fakat daha önce S3 telefona sadece DriveLink.Apk uygulamasını yükledim.Araç hareket halindeyken de video izleyebiliyordum.

Hüseyin Bey,

Youtube'da ki video''yu izledim. Benzer şekilde bende One M8 (Android 4.4.2) ile HTC Car uygulamasını kullanarak mirrorlink çalıştırmıştım. Fakat el frenini indirdiğimde uygulamaların çoğu disable oluyordu. Ayrıca arabayı hareket ettirdiğimde de ekranda uyarı verererek kullanımı engelliyordu. Sizde durum nedir? Örneğin hareket halinde iken navigasyonu kullanabiliyormusunuz ? Sizden gelen yanıta göre bende S4 ile ilerleyeceğim.

İnanın HTC sahibi bir arkadaşım olmadığından dolayı bilemeyeceğim.Sadece Geçen gün bir tane M9,birde desire 816(android 6.0 yüklü) ile bağlanmaya çalıştım ve olmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
Ynt: Samsung Galaxy S3 ile Mirror Navigasyonu olamayanlara Full Çalışıyor
« Yanıtla #117 : Ağustos 29, 2016, 14:42:09 »
dün evi karıştırıken unuttum bir samsung s3 buldum ve konu aklıma geldi :)

playstore a girip drive link programını buldum, ancak uygulama ülkenizi desteklemiyor deniyordu, bende telefonu root lamadan bir vpn proğramını telefona indirdim, oradan telefon için bölgeyi amerika seçtim ve playstore dan uygulama sorunsuz yüklenir oldu :)

yazılımı indirdikten sonra tekrar ülke kodunu türkiye olarak değiştirdim, sonra araca inip önce telefonda drivelink i çalıştırtım ardından orjinal usb kablo ile arabaya bağladım, telefon ve dünya işareti bulunan tuşa 2 kere bastığınızda ilgili ekran geliyor oradan drivelink ikonunu göreceksiniz onu seçin, bu arada telefonda zaten direk görüntü oraya geçiyor, size telefondaki müzik, navigasyon ve rehber bilgisini alete aktarabildiğini gösteriyor, bunun dışında bir uygulama çalıştıramadım, ancak drivelink içinde navigasyon programı olarak yandex navi yi defult yaparsanız araç ekranından direk başlatarak gayet güzel güncel harita yol/trafik bilgisi ile kullanmak mümkün oldu, gerçi benim araç navigasyonlu ama haritası tam güncel değil, bir süre gerektiğinde drivelinki ile kullanabilir olmam şu an benim ihtiyacımı karşılayacak
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi

DriveLink yüklü ve navigasyon çalışan Samsung S3 satılıktır. 0530 035 74 65

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
    • ACP Yapı Elemanları
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür edildi
Merhabalar,

Touch 2 sistemde s4 cihazı 4.3 veya daha düşük sürüme düşürerek bağlantı yapmak mümkün. Bugün yaptım, bilgilerinize...
Toyota Corolla 2016 Touch 1.4 d4d M/M