0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Drive link programı ülkenizde kullanılamıyor dıyor bana ?? hayırdır bi değişiklik mi var?
ben root işlemini yaptım fakat systemdosyasınını bulup diğer dosyayı kopyalayamadım.Telefonu arabada denedim araba dururken sistem çalışıyor lakin hareket haline geçince sistemin hareket halindeyken çalışmaz şeklinde bir uyarı geliyor ve navigasyon kullanılmıyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
aracınızın teybi montaj halindeiken yani kurulum esnasında park freni diye bi güvenlik kablosu var. Muhtemelen sizde de aynı durum var. Bu özellik yolda video izlerken şöförün dikkati dağılmasın diye uygulanan bi özellik sizin sorun bununla alakalı değil se yazılım ile alakalı olabilir. Test etmek için yolculuk esnasında video klip yada film tarzı bi uygulama çalıştırın. Eğer aynı sorun çıkarsa teybin sökülüp yeniden bi baklo bağlantısı yapılması gerekli. eğer videoyu hareket halinde izlerseniz yazılımdaki sorun üzerine yoğunlaşırsınız.
Navigasyonu çalıştırdım hareket halinde iken çalışmadı sadece müzik dinleyebiliyorum .Acaba dediğiniz kabloda işlemini sevisde yaparlarmı?
Bütün işlemleri düzgün bir şekilde başarılı oldum.Yalnız her bağlantı kablosuyla olmuyor bazı kablolar sorun çıkartıyor.Yardımlarınız için teşekkürler...
Ben de HTC Sensation XE beats audio var. Android 4.0.3 Rootlu. Drive Link programını verdiğin linkten indirdim. Drive Link.rar dosyasını sd karta kopyaladım. Drive Link.apk uygulamasını kurdum. Telefonda program çalışıyor.Senin yazdığın gibi TMServerApp.odex dosyası falan yoktu. Ama telefonda program çalıştı. Arabam Yeni Corolla Dizel 1.4 D-4D Advance. Arabanın USB girişinden telefonu bağladım. Senin videoda gördüğüm kadarıyla kabloyu telefona ve Toyota Touch 2'ye bağlayınca program otomatik çalışıyor. Ben de görmedi. Çalıştıramadım. Yardımcı olur musun? Şimdiden teşekkürler...
Merhabalar,drivelink ile iligli olarak sormak istediğim bir husus var.Öncelikli olarak araç corolla 2014 Dizel M/M Touch modeli.programı zaten root'lu olan telefonuma yükledim.telefonda sorun olmadan çalışıyor.arac ve telefon arasında da zaten bluetooth üzerinden eşleştirmeyi daha önceden yapmıştım.telefonu araca USP port üzerinden bağlayıp akabinde de TOYOTA ONLINE tuşuna bastığım zaman, sadece Eposta ikon görünüyor. drivelink ya da mirrorlink ikonu görünmüyor.Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?Birşeyleri yanlış mı yapıyorum acaba?TEşekkürler....
İlk mesajda anlatılmıştır. Usb kablosunu taktıktan sonra car tuşunun üstündeki tuşa basıyoruz ve bekliyoruz.bazen 10-20sn sonra bağlanıyor bağlandıktan sonra çıkan linki tıklıyorsunuz ve artık mirror bağlandı.Bundan sonra ayarları yaparsınız.