Gönderen Konu: Samsung Galaxy S3 ile Mirror Navigasyonu olamayanlara Full Çalışıyor  (Okunma sayısı 53806 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 82000
  • Model Yılı: '13
  • 63 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Sistemi ilk kezuzun yolda kullandım.Herhangi bir sorun yok ancak bulunduğu yer aşağıda olduğu için dikkat dağılıyor.BMW lerdeki gibi direksiyon üst hisasında olsaydı iyi olurdu. Onun için cam aparatla s3 kullanmak daha mantıklı geldi. Ekran buyüklüğü fazla fark etmiyor.Bu arada sıfır alırken 2000 tl fark vererek navigasyonlu sistem almadığıma çok sevindim....Navigasyon yeri keşke biraz yukarda olsaydııı......
Araç corolla premium.
Yeni Toyota Corolla 2013 Premium Benzin + LPG  Manuel.....

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Drive link programı ülkenizde kullanılamıyor dıyor bana ?? hayırdır bi değişiklik mi var?
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 63 kere teşekkür etti
Drive link programı ülkenizde kullanılamıyor dıyor bana ?? hayırdır bi değişiklik mi var?
Programı indirme ve yapılanlar 1.mesaja yazılmıştır.
Karşılaşacağınız her türlü sorunlardan sizler sorumlusunuz.Demek tamamen sizlere kalmıştır.
Nihayetinde telefona rom atıyorsunuz ve rootluyorsunuz.

Saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür etti
ben root işlemini yaptım fakat systemdosyasınını bulup diğer dosyayı kopyalayamadım.Telefonu arabada denedim araba dururken sistem çalışıyor lakin hareket haline geçince sistemin hareket halindeyken çalışmaz şeklinde bir uyarı geliyor ve navigasyon kullanılmıyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
ben root işlemini yaptım fakat systemdosyasınını bulup diğer dosyayı kopyalayamadım.Telefonu arabada denedim araba dururken sistem çalışıyor lakin hareket haline geçince sistemin hareket halindeyken çalışmaz şeklinde bir uyarı geliyor ve navigasyon kullanılmıyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

aracınızın teybi  montaj halindeiken yani kurulum esnasında park freni diye bi güvenlik kablosu var. Muhtemelen sizde de aynı durum var. Bu özellik yolda video izlerken şöförün dikkati dağılmasın diye uygulanan bi özellik sizin sorun bununla alakalı değil se yazılım ile alakalı olabilir.

Test etmek için yolculuk esnasında video klip yada film tarzı bi uygulama çalıştırın. Eğer aynı sorun çıkarsa teybin sökülüp yeniden bi baklo bağlantısı yapılması gerekli. eğer videoyu hareket halinde izlerseniz yazılımdaki sorun üzerine yoğunlaşırsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2 kere teşekkür etti
aracınızın teybi  montaj halindeiken yani kurulum esnasında park freni diye bi güvenlik kablosu var. Muhtemelen sizde de aynı durum var. Bu özellik yolda video izlerken şöförün dikkati dağılmasın diye uygulanan bi özellik sizin sorun bununla alakalı değil se yazılım ile alakalı olabilir.

Test etmek için yolculuk esnasında video klip yada film tarzı bi uygulama çalıştırın. Eğer aynı sorun çıkarsa teybin sökülüp yeniden bi baklo bağlantısı yapılması gerekli. eğer videoyu hareket halinde izlerseniz yazılımdaki sorun üzerine yoğunlaşırsınız.

Navigasyonu çalıştırdım hareket halinde iken çalışmadı sadece müzik dinleyebiliyorum .Acaba dediğiniz kabloda işlemini sevisde yaparlarmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Navigasyonu çalıştırdım hareket halinde iken çalışmadı sadece müzik dinleyebiliyorum .Acaba dediğiniz kabloda işlemini sevisde yaparlarmı?

servis takarken sorması lazımdı aslında, eliniz yatkınsa sizde yapabilirsiniz..

Brake yazan bi kablo olması lazım yada etiketi çıkarılmışsa el fren swicine bağlı kabloyu direk şaseye bağlamanız gerekecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 63 kere teşekkür etti
Arkadaşlar kablolara karışmaya gerek yok.Tabii telefonu root yaptırmak istemiyorsanız o ayrı.Rootlu telefonda ben telefondan mirror olayını full yaptım.Navigosyon ve video çalışıyor.Ancak videoda izlerken telefondaki gibi akıcı değil ama navigasyonda sorun yok.istediğin uygulamayı çalıştırdı  hem de hareketli haldeyken.....İsterseniz bir video çekebilirim.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 01, 2014, 00:50:59
root explorer ile sorunsuz yaparsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2 kere teşekkür etti
Bütün işlemleri düzgün bir şekilde başarılı oldum.Yalnız her bağlantı kablosuyla olmuyor bazı kablolar sorun çıkartıyor.Yardımlarınız için teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 63 kere teşekkür etti
Bütün işlemleri düzgün bir şekilde başarılı oldum.Yalnız her bağlantı kablosuyla olmuyor bazı kablolar sorun çıkartıyor.Yardımlarınız için teşekkürler...
Kardeş kablolarla uğraşma.1.mesajda yazdıklarımı uygula tamamdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • TOYOTA COROLLA 1.4 D 4-D Comfort
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '10
  • 1 kere teşekkür etti
Ben de HTC Sensation XE beats audio var. Android 4.0.3 Rootlu. Drive Link programını verdiğin linkten indirdim. Drive Link.rar dosyasını sd karta kopyaladım. Drive Link.apk uygulamasını kurdum. Telefonda program çalışıyor.Senin yazdığın gibi  TMServerApp.odex dosyası falan yoktu. Ama telefonda program çalıştı. Arabam Yeni Corolla Dizel 1.4 D-4D Advance. Arabanın USB girişinden telefonu bağladım. Senin videoda gördüğüm kadarıyla kabloyu telefona ve Toyota Touch 2'ye bağlayınca program otomatik çalışıyor. Ben de görmedi. Çalıştıramadım. Yardımcı olur musun? Şimdiden teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
root yapmak biraz zordur.her kullanıcı yapmamalı.çünkü HTC hariç diğer markalar rootlu telefonu servise kabul etmezler.garanti kapsamı dışında kalır.Blackmart programı Google Play Store da yüklü olan bütün programları görüyor.onu yüklemek daha mantıklı.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • TOYOTA COROLLA 1.4 D 4-D Comfort
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '10
  • 1 kere teşekkür etti
Sorun nerde bulamadım hala. Kablolarda olabilir mi acaba. Çıldırıcammm...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 63 kere teşekkür etti
Ben de HTC Sensation XE beats audio var. Android 4.0.3 Rootlu. Drive Link programını verdiğin linkten indirdim. Drive Link.rar dosyasını sd karta kopyaladım. Drive Link.apk uygulamasını kurdum. Telefonda program çalışıyor.Senin yazdığın gibi  TMServerApp.odex dosyası falan yoktu. Ama telefonda program çalıştı. Arabam Yeni Corolla Dizel 1.4 D-4D Advance. Arabanın USB girişinden telefonu bağladım. Senin videoda gördüğüm kadarıyla kabloyu telefona ve Toyota Touch 2'ye bağlayınca program otomatik çalışıyor. Ben de görmedi. Çalıştıramadım. Yardımcı olur musun? Şimdiden teşekkürler...
Emin bey bluethoot ile önce telefonu eşletir.ondan sonra telefonu bağla
Yalnız program s3,note2 de çalıştığını söylüyor.Android 4.1.2 de s3 ile rahat çalışıyor.
root ve android güncellemelerinde  her zaman risk var ona göre dene....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
Merhabalar,

drivelink ile iligli olarak sormak istediğim bir husus var.Öncelikli olarak araç corolla 2014 Dizel M/M Touch modeli.
programı zaten root'lu olan telefonuma yükledim.
telefonda sorun olmadan çalışıyor.

arac ve telefon arasında da zaten bluetooth üzerinden eşleştirmeyi daha önceden yapmıştım.

telefonu araca USP port üzerinden bağlayıp akabinde de TOYOTA ONLINE tuşuna bastığım zaman, sadece Eposta ikon görünüyor. drivelink ya da mirrorlink ikonu görünmüyor.

Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?

Birşeyleri yanlış mı yapıyorum acaba?

TEşekkürler....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 63 kere teşekkür etti
Merhabalar,

drivelink ile iligli olarak sormak istediğim bir husus var.Öncelikli olarak araç corolla 2014 Dizel M/M Touch modeli.
programı zaten root'lu olan telefonuma yükledim.
telefonda sorun olmadan çalışıyor.

arac ve telefon arasında da zaten bluetooth üzerinden eşleştirmeyi daha önceden yapmıştım.

telefonu araca USP port üzerinden bağlayıp akabinde de TOYOTA ONLINE tuşuna bastığım zaman, sadece Eposta ikon görünüyor. drivelink ya da mirrorlink ikonu görünmüyor.

Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?

Birşeyleri yanlış mı yapıyorum acaba?

TEşekkürler....

İlk mesajda anlatılmıştır. Usb kablosunu taktıktan sonra car tuşunun üstündeki tuşa basıyoruz ve bekliyoruz.bazen 10-20sn sonra bağlanıyor bağlandıktan sonra çıkan linki tıklıyorsunuz ve artık mirror bağlandı.Bundan sonra ayarları yaparsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
cevap vermek üzere vakit ayırdığınız için teşekkür ederim..
ancak sorun da zaten USB kabloyu bağladıktan sonra ortaya çıkıyor...
USB kablosunu takınca, hiç bir şey olmuyor. sadece e-mail buttonu görünüyor.. başka bir şey çıkmıyor..
telefon USB'den sadece şarj oluyor, başka bir şey olmuyor..
ne önerirsiniz?

teşekkürler....

İlk mesajda anlatılmıştır. Usb kablosunu taktıktan sonra car tuşunun üstündeki tuşa basıyoruz ve bekliyoruz.bazen 10-20sn sonra bağlanıyor bağlandıktan sonra çıkan linki tıklıyorsunuz ve artık mirror bağlandı.Bundan sonra ayarları yaparsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Telefon ıle ılgılıdır.Cunku bende s2 var.Usb ıle pc ye baglanamıyordum.Sarj alıyor du halbukı.Ama oyle degılmıs.Sarj alsa bıle soket arızalıysa pc ye baglanmıyor.
Telefonu usb ıle pc ye baglanıyormu.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
Telefon USB üzerinden bilgisayara bağlanıyor.
bununla ilgili bir sıkıntı yok.
Ancak araca bağlanmıyor bir türlü.
Aracın software versiyonu : 010176
ve araçda navigasyon yok. forumda yazılanlara göre de , navigasyon yüklü olmayan araçlarda da drivelink kullanılıyor diyor ancak, ben muvaffak olamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
Merhaba,
Drivelink'i çalıştırabilen arkadaşlar, acaba, araçlarındaki yüklü olan software'in numarasını paylaşabilir mi?
Çünkü ben Ahmet Bey'in dediklerini harfiyen yapmama rağmen (rootlama, 4.1.2 rom'u verdiği linkden yükleme, tmserver.apk dosyasını değiştirme) gene de çalışmadı.
Neyi yanlış yaptığımı bilemiyorum.

yardımcı olaiblirseniz çok sevinirim.

teşekkürler