0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Drivelink'i çalıştırabilen arkadaşlar, acaba, araçlarındaki yüklü olan software'in numarasını paylaşabilir mi?Çünkü ben Ahmet Bey'in dediklerini harfiyen yapmama rağmen (rootlama, 4.1.2 rom'u verdiği linkden yükleme, tmserver.apk dosyasını değiştirme) gene de çalışmadı.Neyi yanlış yaptığımı bilemiyorum.yardımcı olaiblirseniz çok sevinirim.teşekkürler
evet, program normalde telefonda çalışıyor.Ancak telefonu arabaya bağlayınca hiç bir şey olmuyor...
Ahmet Bey,Telefonu rootlama, istenilen ROM'u yükleme vs. gibi konularda az biraz tecrübem var.Telefon'da Cynogenmod yüküydü.O ROM'u kaldırıp, sizin bildirdiğiniz ROM'u yükledim.tmserver dosyalarını değiştirdim.dügün kablolarla denedim.Ama bir türlü olmadı.Tek şüphelendiğim bir konu var.Acaba benim araba da mirrorlink uygulaması yüklü mü.Onun için de araba üzerinde yüklü olan software'in güncel olup olmadığını bilmek lazım esasında.Telefonu arabay takana kadar herşey normal gidiyor çünkü.Ne zaman ki telefonu arabaya kablo ile takıyorum, hiç bir şey olmuyor. Sadece şarj ediyor. E-posta butonunun yanında hiç bir şey çıkmıyor.Sizin toyota'daki versiyon numarası kaçtır acaba?söyleyebilir misiniz?teşekkürler..
Drive Link uygulamasını Samsung galaxy s4'e uyumlu değil play storede uygulama gözükmüyor. internetten ındırdım telefona attım kurdum telefonda calısıyordu yanlız aracımda calıstırmak istediğim zaman drive link durduruldu hatası almaya başladım .. her touch 2 ekranında uyumlu mu? toyota auris 1.4 d-4d active 2014 modeline sahıbım benım aracın ekranına uyumlu mu?
kardeş 4.1.2yi yükle hicbirsey simeden dene once .Bu halıylede olması lazım yalnız araba harekete geçerken bende kendini güvenliğe alıp kitliyordu.Bende 1.mesajda yazdıklarımı uyguladım şu an sorun yok çok rahat kullanıyorum.Yalnız video oynatmalarda ilerlemede kareleri hissediyorsun.Navigasyon ve diğer uygulamalar rahatlıkla çalışıyor.
ben sistemi kurdum çalışıyor fakat ara ara kopmalar oluyor.Sebebi hakkında fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba??
Nasıl kopmalar oluyor? GPS? yada program mı kopuyor?Mesaj Birleştirildi: Mart 09, 2015, 18:59:42Bu dosyayı kendi telefonumda kullanıyorum.http://www.yukletr.com/download.php?file=f314236256b5de212e163ebd2999f390
navigasyondan çıkıp normal ekran geliyor
şimdilik sadece s3 ile çalışıyor s2 ile tüm denemelerime rağmen çalıştıramadım. 1.1 versiyon içinde s5, edge, note 4 te çalışıyor tabiki bu samsung için verdiğin siteden baktım. yani çok çeşit olmayacak gibi
Toyota Touch 2 ekranımız mirrorlink 1.0 destekliyor.İlerde yazılım güncellenirse mirrorlink 1.1 sürümüne o zaman bir çok cihazla ekranımız rahat çalışır.Şimdilik için hangi telefonlar 1.0 veya 1.1 sürümü mevcut aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.https://cert.mirrorlink.com/ProductListing/