0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aspesti balata kullanimindan kaldirali yillar oldu. Peki aspestin yerine ne kondugunu biliyor musunuz? Bu arada kucuk bilgi; aspest solunum yolu ile alindiginda cigerler icin zararli bir maddedir.
Görüştüğüm servis onun yerine demir parçaçık- demir tozu konduğunu söyledi.Fren sesi için aracı götürürsem,bu demir parçacığını bileriz geçer dediler.
Arkadaşlar sizdeki fren sesi her zaman oluyor mu yoksa belli bir süre kullandıktan sonra geçiyor mu?
Az önce geri geri gelirken uğultu şeklinde öten fren sesi beni gınaha getirdi ve bıraktım servise. Bakalım, bakıp halledecekler inşallah. Hatta adamla teste çıktık ve dakika bir gol bir, arabayı geri çıkacak şekilde park etmiştim ve adam geri geri gelirken ses tüm volümü ile çıktı da rezil etmedi beni. Dedim bakın garantiden değişiyormuş bu, bu kasalarda sorun haline gelmiş iyice bakın ve garantiden halledin lütfen dedim. Tamam dediler bakalım. Öğlen gibi alırım arabayı.
Bu ses çoğu corollada oluyor Burak, servis halleder bana serviste söylemişlerdi. Auris'lerde bu olay yok.
Anlaşıldı, kronik ve çözümsüz bir sorun. 23.000 km arabam. Geri giderken arabayı da titreterek bir uğultu geliyor frenden. Ama her zaman değil. Servis 200 km uzakta olduğundan zırt pırt gidemiyorum. Zaten çöZümü de yok anladığım kadarıyla.