0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Yavuz Bey,Yorumları şöyle üstünkörü okudum. Daha önce kimse yazmış mı bilmiyorum. Ancak benim de başımda böyle bir fren sesi belası var. Servis ile görüştüm. Fren kaliperlerinin fiziki yapısından kaynaklı fabrikasyon bir hatanın söz konusu olduğunu ve bu kapsamda bir program hazırlanarak şikayetçi araç sahiplerinin araçlarındaki kaliper değişikliklerinin yapılması düşünülmüş. Servis kaliper siparişlerini verdi. Şimdi onların gelmesini ve değişmesini bekliyorum. Siz de servisinizden değişimin yapılmasını talep ediniz.İyi günler.
bende fren sesinden muzdariptim, servis garantiden balataları değiştirdi. Sonuç: 15 gün sonra yine ses gelmeye başladı bu Toyota beni ya Veli edecek ya da Deli
söz konusu sorunu birçok kişi yaşadığına göre servisler balata değişiminin çözüm olmadığını biliyorlardır sanırım.o zaman bunun genel bir sorun olarak değerlendirilip, bülten yayınlanması gerekir diye düşünüyorum.kullanıcılar olarak konunun bülten ile çözümü için bizim yapabileceğimiz bir şey var mı acaba?sorunu yaşayanlar veya yaşaması muhtemel olanlar hep birlikte Toyota merkeze mail göndersek bir sonuç elde edebilir miyiz acaba?
Ben Niğde'de yaşıyorum. ancak 1-2 ayda bir servise gitme sansim oluyor. Madem ki bu kadar kronik bir hal aldi, birleserek hareket etmek faydali olacaktir. Aytaç Hut beyin soyledigi hava kanali acarak sesi giderme islemini farkli bir konuda okumustum. Bu konuda tüm yetkili servislerin bilgilendirilmesini ve yasadigimiz sikintinin giderilmesini saglamaliyiz.. ama nasil ?
Aspesti balata kullanimindan kaldirali yillar oldu. Peki aspestin yerine ne kondugunu biliyor musunuz? Bu arada kucuk bilgi; aspest solunum yolu ile alindiginda cigerler icin zararli bir maddedir.
abi elyaf ürünleri kullanılıyor olması lazım. aspest yüksek oranda kanserojen lif yapılı bir mineral olur ayrıca amyant dediğimiz yanmaz bezlerde aspesttir. kaynak işi yapan varsa belirtelim.