0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar sorun balatalardamı yoksa disklerdemi.servis disklerin standart olduğunu balataların yeni tip olmasından kaynaklandığını söyledi.acaba disklerdemi kalitesiz?
başka bir forumdaki arkadaşta yeni corollalarda balata disk arasındaki mesafenin çok az olması ve buna bağlı olarak balataların üzerinde toz birikip balataya yapışmasından dolayı bu sesi yaptığını söyledi.seneye yeni çıkacak araçlarda bu durum düzeltilecekmişsiz bu konuda ne düşünüyorsunuz?böyle bir şey olabilirmi?servisteki şefte bana balata üzrinde toz birikmesine bağlı balata üzerinde yanmalar oluştuğunu söylemişti.bu yorumu düşündüğümde yukarıda ki yorum mantıklı geliyor
Ayrıca sıfır aldığımız 2014 Aurisimizde (şuanda 14.000km'de) böyle bir ses ilk günden beri asla çıkmadı.Sizin araçlarda mutlaka sorun var.
Benimde aklım almıyor, hayatında ilk defa otomatik kullanan babam, freni çok sık kullansa bile , hatta "sıkışık trafikte frenle hareket ediyorum sadece" diyen adam ses şikayetinde bulunmadıBende hiç ses duymadım, ya o araçlarda sıkıntı var yada fren pedalı kullanımı çok farklı
Yunus Bey, disk balata değişimi talep edin.Degistirirler.Olmaz derlerse sorumluluklarını yapmamış olurlar. Değişime rağmen sizi rahatsız eden ses olursa sorun artık servisi aşar firmanın sorunu olur.