0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Goodyear larin fiyatini daha yuksek bekliyordum 2014 lastiklerinin fiyati boyleyse sanirim goodyear alicam..25 lira fazla olur ama kafamiz rahat olur diye dusunuyorum en azindan ..
yeni favorim starmax. araştırmanızda fayda var
Katılıyorum. Starmaxta olur petlasda olur aynı ikiside. 2 aracımızdada kullanıyoruz Birinde starmaxx birinde petlas hiçbir sorun yaşamadık. Yol tutuşu çok güzel. Şahsen ben başka markalara fazladan para vermezdim. Gayet güvenli lastikler.2 ay önce petlas pt 741 aldım. Petlasın son çıkardığı güncel serisi.http://www.petlas.com.tr/tr/etiket.php?i=5220&l=8 etiketi incelemenizde fayda var.
asla kotu lastik degil bencede parasinin karsiligini verir.kiz arkadasimda kullaniyoruz gayet guzel.ama bir kumho kh27 etmez iste o etikette o sessizlikde yol o yumusaklikda ve dayaniklikda. O fiyatlar arasinda gercekten ikiside iyi alternatiflerMesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 17:07:27 Ben tasarruf ozelligini ve yumusakligini merakediyorum oldukca sessiz oldugunu hep duyuyorum kumhonun.lpg takinca goodyeardan aeta kalacak para bir depo eder yani Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 17:13:09Petlasla starmaxx cok araba kullanmiyanlar icinde ayri bir avantaj bence dort mevsime yakin lastikleri gercekten kisinda iyi yani.
Bursada tüm taksi ve dolmuşlar petlas yada starmaxx kullanıyo yani çok kullanılan araçlardada alınablir Dediğin gibi yaz lastikleri kışıda geçiriyor. İlk alındığında karlı havalarda sıkıntı olmadı hiç. Ama tabiki kar lastiği performansını beklememk lazım petlasın kar lastikleride ayrıca güzel.Kumho performance lastiklerini 6 sene önce peugeot 106 aracımızda kullanmıştık çok kötüydü. sürekli kızaktaydı araba. Yerler ıslak olsun yada tozlu olsun en ufak yerde sarıyordu lastikler. o yüzden yanına bile yaklaşmam bidaha kumhonun. Ha belki geliştirmişlerdir kendilerini ama ön yargı oldu o yüzden uzağım.
Starmaxx ve kumho kh27 nin namini cok duymaya basladik insan merak etmiyor degil.. birden fazla arabam olsa ayri ayri takip denemek isterdim:) Ama fiyat farki 25 tl gibi cuzi bir rakam olunca gonul kalite diyor yinede..
Petlas almayın. Alacağınız petlaslar hep eski tarihli olacaktır. Petlasın firması ya kırşehir ya da nevşehirdeydi. Adı değişti starmax oldu. Dişlerine kadar petlasla aynı bi tek starmax yazıyor