0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastik alacaksam sıralama ile,her zaman Michelin,Continental,Lassa,Bridgestone,GoodYear derim,yanlış anlaşılmasın para mühim değilse eğer, maddi sorun varsa Petlas ve BF Goodrich bakarım..6 ay önce benim Auris'e Michelin Primacy 3 aldım çok memnunum. Param olmasa,biraz daha ucuz lastik alsam Petlas alırdım herhalde.Şimdi babamın Fluence için lastik bakıyoruz,1-2 güne hallederiz. Ebat 205/65/15..michelin ile Lassa impetus revo ile arasında adette 50-60 TL oynuyor. Lassa veya Bridgestone tercih edeceğiz gibi..Lassa İmpetus Revo için 225TL,Continental CPC5 için 250TL aldım.. Ucuz lastik hiç sormadım yarın bakarsam bilgiyi paylaşırım arkadaşlar.
bu is memnuniyet tercih işi. Herkes ayni lastikten memnun kalsa zaten bukadar marka olmazdı diye düşünüyorum. Mesala hayatta birdaha Bridgestone almam Allah buyuk soletmesin ama.petlasda kullandim ama onu birdaha kullanmam.ama ucuz fiyatada guzel lastikler oluyor yani aslinda olay birtek maddiyat degil.pahali lastik kaliye demek diye birşey degil bence.
Petlas ile starmaxx aynı lastik. adı değişmedi. Starmaxx genellikle yurt dışına gönderiyor. Yurt dışında petlas yok starmaxx olarak tanınıyor. Lastikleri kaliteleri aynı. Benim aldığım petlas 2014 dot lu. aldığmda 1 haftalık falandı.
seçkin aynen öle viri yurtdışı biri yurtiçi ürünü aradaki tek fark bu.benim bildigim kadarıyla.
Ogün bey merhaba , ben ilk defa bu aracımda bridgestone marka lastik kullanan biri olarak bu markaya özellikle de er300 modeline neden bu kadar kötü diyorsunuz? yani yanlış anlamayın, şimdi bu kadar kötüyse Toyota gibi önemli ve pazar payı yüksek olan bir marka yeni üretmiş olduğu modellere(verso, corolla vb.) bu lastiklerden takıp satıyor sizce?
goodyear eg. performans lastigi izmir sartlarinda 4 mevsim olarak kullanilabilir mi..? Ayni sekilde kumho kh27..?
Ün salmış diye fazla para vermek doğru mu ?? Değil tabii ki Önemli olan size istenilen şartlarda uygun lastiği seçebilmek.Ogün, kardeşim kumho KH27 lastiği kullanmadım,onun için yorum yapamayacağım fakat inşallah senin için uygun olanını seçersin.Dediğimiz gibi tercih meselesi, kimi sert,kimi yumuşak lastik seçiyor veya bazılarımız da şu lastiği kesinlikle almam diyoruz, benim dealmam dediğim lastikler var, merak etme ogün yalnız değilsin
gitmedi bana er300 bülent abi..birtürlü memnun kalamadım konforuna 4 mü 5 mi ne yıldız vermişler.hayatta vermem abi.niye deme açıkllayamam ama yok yani.gürültüsü bana fazla geldi sertligi bana fazla geldi.aşınmıyorda namussuz birtürlü degiştiremedim bu senede gider bu senede gider diye diye artık çatlaklar var sonunda yani anlatmak istedigim bu tercih meselesi yoksa tek tip lastik üretilirdi abi tek marka
evet Ogün Bey teşekkürler önceki yorumlarınız için, zaten dikkatle okumuştum yanlış anlama yok. bilakis ben er300 ilk defa kullanacağım için kafamda soru işaretleri olmuştu sizin bir daha asla kullanamam yorumlarınızı okuyunca, yani dikkat etmem gereken şeyler nelerdir diye düşündüm ıslak zeminde kayma, savrulma gibi.bu arada kh27 nin etiket değerleri iyi gerçekten, inşallah fiyat/performans iyi bir lastik olur sizin için kumho kh27 ve tabi ki kullanınca bir süre sonra yorumlarınızı bekleriz en azından kendi adıma çünkü ileride 17" jant düşünüyorum o zaman mecburen değiştireceğim er300 leri bakarsanız o zamanki şartlara o ebatlardaki etiket değerlerine göre bende kumho düşünürüm:)
anladım Ogün kardeşim haklısın, bazen bir şeyden memnun kalmayınca daha tövbe diyor insan. bakalım benim de bu er300 lerden memnuniyet ibresi zamanla nereye döner? kullandıkça zaman gösterecek, o zamanda inşallah buralarda olursak yine forumdaki arkadaşları aydınlatmak için + ve - yönlerini paylaşırım elbet.