Gönderen Konu: LASTİK?  (Okunma sayısı 7770 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
Ynt: LASTİK?
« Yanıtla #60 : Mart 28, 2014, 17:35:59 »
Nebi hocam 180 e aldiginiz goodyear mi ve 2014 un lastigimi acaba..?

Sadece istanbulda ücretsiz sökme takma balans hizmeti var. siteden alırsanız onlara ayrıca para ödeyeceksiniz. + kargo ücreti (60 tl yakın) bunuda hesaba katın

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 28, 2014, 17:35:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mart 28, 2014, 17:38:34 »
kumho kh27 yüksek performans yazlık lastigi olarak piyasaya çıktı.bu bence herşeyin göstergesi.ama starmaxx novaro genel kullanım lastigidir.4 mevsime kumhodan daha yatkındır şahsi görüşüm.kar yagmaz sizin oralara yagmur durumunu bilmem.ama kumho alıp yumuşak lastigimi kışın sertleştirmektense daha sert bir lastik olan starmaxx alırım ben 4 mevsim kullanacaksam.zaten daha sert bir lastik ve sertleşmicektir.kumho kh27 ciddi anlamda yumuşak bir lastik.ıslak zemin performanslarıda aynı yada çok yakın diye biliyorum.diger bir tavsiyemde 4 tane alı önü ayrı arkası ayrı olursa lastiklerden verim alamassınız.ne kadar önden çekiçli arabalara binsekte arkadaki lastiklerin yol tutuşunda çok büyük bir etkisi oldugunu unutmamak gerekir.heleki bir de er300 diyorsunuz alerjim var o lastige zaten benim  :D bülent abi kızacak belki ama atmıyacam saklıyacam o lastikleri kışın karda boş alanda kullancam yani  :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 28, 2014, 18:16:00 »
Nebi hocam 180 e aldiginiz goodyear mi ve 2014 un lastigimi acaba..?
2014'ün 5. hafta lastiğini goodyear eg performance, Kliksadan %10 indirimle 164 tl.ye aldım geçen hafta. (205 55 16) Ücretsiz montaj ve ücretsiz kargo aynı zamanda...Şu an kampanya bitmiş maalesef.
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '08
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Nisan 02, 2014, 22:10:56 »
Bende bugun 205 55 16  e.g performanslari 800 e 4 tane taktirdim hayirlisiyla..8 taksit;)..uzun pazarliklar sonucu en ucuzu bu oldu izmirde..araci 3 boyutlu bi cihaza baglayip nitrojen basimi ve rood balansini da yaptilar..er300lerden sonra ciddi anlamda ses degisti diyebilirim bu kadar beklemiyodum sahsen ama gercektende lastik etkiliymis..er300lerle birazcik sert frende abs ye gecen araba simdi yere yapisiyo sanki tabi sifir lastik sonucta.. er300leri sifirken kullanmadim kotulemek gibi olmasin ama konfordaki ve sesteki fark anlasiliyo gercekten.. simdi bu cikan lastikleri napmak lazim acep?..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Nisan 02, 2014, 22:14:45 »
size tavsiyem saklayın izmire çok kar yagmaz ama olur ya belki yagar karda kullanın bence boş bir alana çekip arabayı o lastikler sadece o işe yarar  :) son derece eglenceli olcagından eminim :) şahsen ben öle yapıcam.kimse yanlış anlamasın yani er300 ü lastik saymıyorum oyüzden yani.hayırlı olsun mahçupetmesin inşallah lastikleriniz
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Nisan 02, 2014, 23:19:41 »
;))..eyvallah sagolasin ilk izlenimler memnuniyet verici umurim oyle devam eder..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Nisan 13, 2014, 00:34:15 »
Arkadaslar er 300 lerden sonra e.g performanslara gecince sessizlik ve konfordaki degisimi belirtmistim.. bugun izmirden balikesire gidip geldim toplam 375 km yapmisim ve daha once er300lerle yakit ortalamam 5.9-6.1 arasinda iken e.g performanslarla ayni yol ayni hizlarla(100-120 arasi) bu ortalama 4.7-4.9 arasina dustu..oylesine kontrol ettim cok sasirdim gercekten..baska hic bir degisiklik yoktu lastiklerden baska bu kadar olcagini tahmin etmiyordum hatta yakit degismez gibime geliyordu hic mrkta etmemistim..
Bunu belirtmek istedim ve ogrenmek istedigim bir konu var ayri konu acmak  istemedigimden burdan yaziyorum yolculuk bitiminde arac rolantide calisirken farlari acip kapatinca motorun calismasinda farkliginin oldugunu hissettim sebebi ne olabilir acaba normalmidir bu. yoksa zayif akü yada daha baska seylerden kaynaklanabilirmi..bu arada arac 2008 d4d auris..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Nisan 13, 2014, 00:36:41 »
Arkadaslar er 300 lerden sonra e.g performanslara gecince sessizlik ve konfordaki degisimi belirtmistim.. bugun izmirden balikesire gidip geldim toplam 375 km yapmisim ve daha once er300lerle yakit ortalamam 5.9-6.1 arasinda iken e.g performanslarla ayni yol ayni hizlarla(100-120 arasi) bu ortalama 4.7-4.9 arasina dustu..oylesine kontrol ettim cok sasirdim gercekten..baska hic bir degisiklik yoktu lastiklerden baska bu kadar olcagini tahmin etmiyordum hatta yakit degismez gibime geliyordu hic mrkta etmemistim..
Bunu belirtmek istedim ve ogrenmek istedigim bir konu var ayri konu acmak  istemedigimden burdan yaziyorum yolculuk bitiminde arac rolantide calisirken farlari acip kapatinca motorun calismasinda farkliginin oldugunu hissettim sebebi ne olabilir acaba normalmidir bu. yoksa zayif akü yada daha baska seylerden kaynaklanabilirmi..bu arada arac 2008 d4d auris..

Farların açılıp kapatılmasında motor sesi değişimi ve arac içerisindeki diğer aydınlatmaların bir miktar düşmesi normal. Ancak çok da aşırı olmaması gerekir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.