Toplam Oy Verenler: 50
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazı araçlarda iki korna olabiliyordu, birisi şehir içi için, diğeri şehir dışı.
Yanlış anlaşılmasın, geri kalmış ülkelerin içine ülkemizi katmadım, zira korna konusunda en kalabalık şehrimiz İstanbulda bile minibüs, taksicilerin dışında fazla korna çalan yok diyebilirim. Zaten kanunen yasaklandı ve bu konuda çoğu sürücümüz bilgili.Sanayiden bazı gençlerin bahsettiğin şekilde nostaljik girişimleri var.Bakın, gelişmişlik konusu sadece ekonomik değildir, bunun bir çok göstergesi vardır.Türkiye, dünyadaki gelişmiş ülkeler arasında hala yerini korumaktadır. Bunu görebilmek için dışardan bakmak gerekiyor, fakat bazı konularda biraz daha araştırmacı olmalıyız.Hangi konularda araştırmacı olmalıyız? zaten bugünlerde ülkemizin gündemi de bu.Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 17:23:06Büyük yük taşıyıcıları?
..ama ankarada birgun icinde bas agrisina sebep olacak kadar korna sesinin oldugu 1dk yi bile bos gecmedigi semt isimperi verebilirim.sarida korna sesi baslar ankarada
Günlük hayatımın en sevdiğim yönü Ankara trafiği, her günü ayrı bir macera
Şu muayeneden geçememe olayını hiç anlamıyorum sizde mi şans yok ben mi çok şanslıyım ? Corollamızda far+sis xenon mevcut sislerimin camına sarı folyo çekmiştim sislerim yeşil kehribar sarısı gibi yanıyorda diye bilirim..Angel farlarımdan dolayı far motorunu iptal ettirmek zorunda kalmıştım halen daha öyle ama muayeneden 2016 ya kadar hafif kusur bile almadan geçtim..Aynı durum merceksiz farı olan taunusumdada geçerli idi onada birşey demediler..Konuya gelince hak verdiğim yönleri tabiki var ama bunu bende sabit bir konu olarak uygulanmasını ve bu tarz xenonla ilgili açılan konulardan mesaj yazarken tıpkı yeni üyelere yapılan kendinizi tanıtmadan konu açamazsınız olayına dönüşterebilirsiniz..En azından şikayetini belli etmek isteyen üye yazdığı cevapta o konu linkini kopyalayıp karşı tarafı uyarma mayetinde bulunabilir..
Muayeneden geçtiğiniz istasyonun adını verin de herkes oraya gitsin bari. Maşallah geç geç demişler.
Yine sislere xenon uygulanan konu açılmış burdaki konuşmalar ve yaşanan şeylere rağmen
Ne olacaktı adam konu mu açmasın burada konuşuldu diye? Bende yıllarca karşı çıktım önlemsiz kullanan xenon'a halada karşıyım kullanmadım kullanmamda eşimde dostumada kullandırtmadım! He burada uyarını yaparsın ya da nerede uyarılacaksa uyarını yaparsın ''kardeşim/dostum arkadaşım bunu yapıyorsun ama bu şu sebepten yanlış lütfen dikkat et'' deriz senin benim işim bu noktada biter. Zaten memleket hararetli, değil osuruktan birbirinin nefes almasından nem kapar durumdayken böylesine polemike meyilli bi konunun halaaaaa üzerine gitmenin mantığı yoktur olamazda.
Sislere bile xenon takip karisdan gelene veya arkadan gelip stadyum aydinlatir gibi gezenlere bisey demiyorum zaten konu kac sayfa olmus herkes demis diycegini