Toplam Oy Verenler: 50
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba otomobil severler,Yeri geldikçe, bazı konularda süratlerden bahsedilirken, 120km/h üzeri olanlardan bahsetmiyoruz veya yeni üyelerimiz buna dikkat etmiyorlarsa yöneticilerimiz tarafından o kelimeler düzeltiliyor ve kişiler uyarılıyor. Bu konuya dikkat etmek, güvenliği ve özendiriciliği kontrol altında tutmanın çok doğru bir hareket olduğu, bütün üye arkadaşlarımız tarafından da kabul edilmektedir.Son zamanlarda, bazı arkadaşlarımızın yaşadığı olayların anlatıldığı konu sayısında istatistik birikim oranı olmasada, ülke genelinde yaşanan bir gerçeklik var ki, o da xenon ampullerinin uygun olmayan ön far ve sis farlarında kullanılmaları sonucu olan kazalar veya çok riskli düşülen durumlar.Çoğumuzun da kabul ettiği bu yanlış uygulamanın, Toyota sitemizde işlenmesini, özendirilmesini, genel güvenliği tehlikeye sokan bir uygulama olmaktan çıkartmak için, yöneticilerimizinde hem fikir olacağı bir uygulamayı düşünmenizi, doğru buluyorsanız katkıda bulunmanızı istiyorum. Bugünden itibaren, Xenon ampullerinin, uygun olmayan far sistemlerinde kullanılmaları ile ilgili herhangi bir yorum veya uygulama gördüğünüzde "Moderatöre Rapor Et" ile bilgi verebilir ve bu yanlış uygulamanın yavaşça ortadan kaldırılmasına yardımcı olabilirsiniz.
Ben de xenon kullanıcısıyım fakat far ayarım en aşağıda daha selektör yemedim sadece görsellik için kullanıyorum
Siteye agir kurallar getirmeye cakisiyorsunuz bence olmaz bu. Evet ben kullanmiyorum ama birisi gelip hevesle bugun taktirdim ettim diyecek ilk uygulamasidir bir bakmissiniz konu silinmis veya kisi 3 gun cezayi yemis o adam bir daha siteye ugrar mi ? tabiki de hayir destekliyor muyum bu konuyu kismen ama tamamiyle degil diktatörce bir uygulama yapilmis olur. Xenonun merceksiz farlarda kullanimindaki zararla hakkinda konu acilir bilinen veya bilinmeyenler bulunur arastirilir konu kimse birsey yazmadan kilitlenip sabitlenir. Yoksa xenonunu destekledi hemen moderatore rapor et hurra olursa olmaz o is sitedeki sıkılıktan kaynakli. Onu soyleme bunu destekleme yersin cezayi gibi eylemler yeterince yerinde olmayan kararlar olur. Saygilarimla
Görsellik insan hayatından daha önemli değildir. Unutmayın! Sizin de karşınıza görselliğe önem veren biri çıkabilir. Bu yüzden hataları düzeltmeye önce kendimizden başlamalıyız.
Ben hata olduğunu düşünmüyorum. Farlarım yere bakıyor. Ahmet abinin başına gelenden haberim var. Sislere takmak akıl karı değil sisler yukarı bakar uzunlar gibi göz alır. Ben bilinçli kullanıyorum daha bugüne kadar selektör yemedim. Sökmeye de hiç niyetim yok