Toplam Oy Verenler: 50
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende özelikle trafikte bu tür insanlara gereken cevabi yolu verip bu sefer ben arkasina gecip uzunlari acip cevap veriyorum bu is guzel duruyo diye baskasinin kaza yapmasina sebeb verebilir vede sislere mercek takan da gördüm ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama insanlar azcik bilinçli olmali burda xenon konusu acan arkadaşlar abilerim niye orjinalini yaptirmiyoda isi kisa yollu ucuz herkesin canini tehlikeye atiyorlar
Okan yaptığın işte iki yanlış var, birincisi arkasına geçip uzunları yakınca o insana kaza yaptırıp ömür boyu vicdan azabı çekersin, ikincisi bir psikopata rastlarsın senin canına kıyabilir. Bu tip olayları çok gördük, en basiti geçen sene bir mini cooper içindede senin yaşlarda bir genç hemen yol vermedim diye , yol verdikten sonra önüme geçti ani fren yapıyor bende mecburen yapıyorum, arabamda rav ağzına kadar öteberi dolu vursam pestile dönecek, önümü kesip terbiyesizlik yapsa sıkacağım yani bu işlerde keskin sirke küpüne zarar verir. 8-10 sene önce istanbulda bir sürücü kendisine küfür eden adamı takip edip saraçhane başında öldürdü. esas söylemek istediğim forumda hırçın tepkileri övmek ve teşvik etmekde en az xenon kadar zararlıdır.
Benim aracta orjinal xenon var ampuller patladi bu hafta icinde mecekli bi xenon yaptiracam. Bence ayarlari duzgun yapildiktan sonra her turlu modifikasyon yapilabilr.