Anket

Dikkat Xenon Var

Moderatöre Rapor etmek istiyorum
36 (70.6%)
Bu konuya Katılmıyorum
15 (29.4%)

Toplam Oy Verenler: 50

Gönderen Konu: Dikkat Xenon Var!  (Okunma sayısı 8961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
Ynt: Dikkat Xenon Var!
« Yanıtla #100 : Mart 30, 2014, 12:10:31 »
Bende özelikle trafikte bu tür insanlara gereken cevabi yolu verip bu sefer ben  arkasina gecip uzunlari  acip cevap veriyorum bu is guzel duruyo diye baskasinin kaza yapmasina sebeb verebilir  vede sislere mercek takan da gördüm  ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama insanlar azcik bilinçli olmali  burda xenon konusu acan arkadaşlar abilerim niye orjinalini yaptirmiyoda isi kisa yollu ucuz herkesin canini tehlikeye atiyorlar
Okan yaptığın işte iki yanlış var, birincisi arkasına geçip uzunları yakınca o insana kaza yaptırıp ömür boyu vicdan azabı çekersin, ikincisi bir psikopata rastlarsın senin canına kıyabilir. Bu tip olayları çok gördük, en basiti geçen sene bir mini cooper içindede senin yaşlarda bir genç hemen yol vermedim diye , yol verdikten sonra önüme geçti ani fren yapıyor bende mecburen yapıyorum, arabamda rav ağzına kadar öteberi dolu vursam pestile dönecek, önümü kesip terbiyesizlik yapsa sıkacağım yani bu işlerde keskin sirke küpüne zarar verir. 8-10 sene önce istanbulda bir sürücü kendisine küfür eden adamı takip edip saraçhane başında öldürdü.
esas söylemek istediğim forumda hırçın tepkileri övmek ve teşvik etmekde en az xenon kadar zararlıdır.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Mart 30, 2014, 12:10:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Mart 30, 2014, 17:36:00 »
Okan yaptığın işte iki yanlış var, birincisi arkasına geçip uzunları yakınca o insana kaza yaptırıp ömür boyu vicdan azabı çekersin, ikincisi bir psikopata rastlarsın senin canına kıyabilir. Bu tip olayları çok gördük, en basiti geçen sene bir mini cooper içindede senin yaşlarda bir genç hemen yol vermedim diye , yol verdikten sonra önüme geçti ani fren yapıyor bende mecburen yapıyorum, arabamda rav ağzına kadar öteberi dolu vursam pestile dönecek, önümü kesip terbiyesizlik yapsa sıkacağım yani bu işlerde keskin sirke küpüne zarar verir. 8-10 sene önce istanbulda bir sürücü kendisine küfür eden adamı takip edip saraçhane başında öldürdü.
esas söylemek istediğim forumda hırçın tepkileri övmek ve teşvik etmekde en az xenon kadar zararlıdır.
doğru söylüyosun abi  özür dilerim insan sinirine hakim olmalı
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Mart 31, 2014, 21:28:26 »
Benim aracta orjinal xenon var ampuller patladi bu hafta icinde mecekli bi xenon yaptiracam. Bence ayarlari duzgun yapildiktan sonra her turlu modifikasyon yapilabilr.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Mart 31, 2014, 21:32:01 »
başkasının özgürlüğünü kısıtlamayan her türlü modifikasyon her arava yapılabilir.önemli olan başkalarının hayatını tehlikeye atmayıp onların özgürlüğünü kısıtlamamak
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Mart 31, 2014, 22:20:27 »
Benim aracta orjinal xenon var ampuller patladi bu hafta icinde mecekli bi xenon yaptiracam. Bence ayarlari duzgun yapildiktan sonra her turlu modifikasyon yapilabilr.

Çok çok düzgün yapılı bi-xenonlar var Türkiyede de, kurallara uygun olarak yapılınca hem trafik güvenliğini arttırıcı bir modifikasyon, hem de estetik.

Ancak yanlış yapılınca da bir o kadar tehlikeli.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Mart 31, 2014, 22:55:16 »
Sonrada yapilan bi xenon uygulamalarinda bile far ayari yok diye yükseklik alçaklık muayenede sıkıntı çıkabiliyor
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Nisan 15, 2014, 22:36:03 »
Bugun trafikte giderken motorun teki sellektor yapti ustundede xenon vardi baya bi kufur ettim.ae101ler yere yakin oldugu icin direk dikiz aynasina vuruyor isik.