Toplam Oy Verenler: 50
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün benim de başıma geldi bir tane transprterci arkama takıldı sisler farlar zenon. Yavaşladım önüme aldım zenonların seviyesini en üste çıkardım uzunları yaktım fazla dayanamadı ışıklarda durdu indi arabadan uzunları kasti yaktın sen diye yanıma geldi evet dedim bi de araba 5 kişi olduğu için arka daha da yerde farlar yukarıdaydı onun da etkisi büyük. Senin sislerin de uzundan farksız dedim göz almaz onlar felan arkadaşları öncü kuvvet yolladım adamın üstüne ben de sopamla beraber indim hadi sislerini de kapat yavaş yavaş yol al dedim keşke videoya çekseydim böyle bi kaçış yok
İyi yapmışsınız valla aklıma geldikçe gülüyorum.
Bende benzer aksiyonlarda bulunuyorum, bu durum özellikle ticari araçlarda çok fazla, birde saçma sapan bir yarışma hissiyatları var içlerinde, bu da ufak çaptaki firmaların ciddiyetsiz kişilere araç kullanmasından kaynaklanıyor. Bende özellikle önüme alıyorum, önce farlarımı kapatıyorum, ondan sonra öndeki aracın sol aynasını farımla tam kerteriz alarak, arkasına iyice yaklaşıyorum.(dikiz aynalarında otomatik karartma olduğu için, yan aynalara uzun çakmak daha etkili), o tam arkamda arabamı var acaba diye düşünüp yan aynayı keserken, uzunları patlatıyorum. (bi-xenon'uma sağlık), sonra aracımın kıvraklığıyla devam ediyorum yoluma, bir gün benide yakalarlarsa dövecekler heralde ya, olsun, şimdiye kadar yaptıklarıma sayarım:)
sopa bulundurmak en hayırlısı bu durumda bi de arkama yapışan sürücüler var 1 araba mesafesi kadar bile kalmıyor. frene hafiften dokunuyorum fren yapmıyor ama fren ışıkları yanıyor tırlarda daha zevkli oluyor frene basınca önleri yere yaklaşıyor ve ara baya açılıyor. her hafta ankara kırıkkale arası gidip geldiğim için çok başıma geliyor
Onlarda başka rahatsız, biz yine ortalama araçlar kullanıyoruz, birde lüks araç kullananların hali iyice harap, bir çok insanda aşağılık psikolojisi var, benim bu arabadan alacak param yok, en azından onu geçmeliyimki, anlasın ben aslında ondan iyi şöförüm, modunda insanlar. İyi ve vukuatsiz bir sürücü olmak için çok sabırlı olmak lazım, ben bazen hakim olamıyorum sabrıma.
dibine kadar girenlerden bende cok cekiyorum.duracak mesafesi bile kalmiyor.ben ençok onlardan korkuyorum arkadan vuracak diye aracimin kazasi yok diye.ama en uyuz oldugum belki konu disi ama bir eli kornada yasam felsefesi edinenler.cok ayri bir insan yapiyor o ses beni dedemi doktora gotururken sagimdaki sokaga parketmek icin bir duriyim dedim bakayım arkamdaki resmen kornayla butunlesti cektim el frenini indim arabadan ilkkez bi baktım kadın camı açmasını soledim acmadi bile korkuyorsan o kornaya basmicaksin bekle olmezsin dedim gittim gozleri acildi kadının
İnsanın çok sabırlı olması lazım, ben kendime çok hakim bir insan olduğumu düşünürüm ama bazen çileden çıkıyorum, hunharca basıyorum gaza, abuk subuk hareketler yapıyorum yersiz olarak. 2 defa alkolden ehliyeti alınan insanlara yapılan psikolojik eğitim ve testler, bence ehliyet verilmeden önce her sürücüye yapılmalı.
bu konuda gercekten cok kiziyorum kendime bende.normalde sakin kendi halinde biriyken bir korna sesi cok farkli bir insan yapiyor.yanimda kim otursa taniyamiyor yani.kendi adima solicek olursam zorunlu bir sabir ve psikoloji gelisim testleri simdi zorunlu olsada gitsem.birgun ters birine gelicez kotu sonuclar dogurcak
Kesinlikle katılyorum, benimde arkadaşlarım tanıyamıyorlar beni, canavarlaşıyorum, bazen, ama şu da var, yolda yürürken bile bu tarz bir taciz insanı kavgaya sürükler, insanlar kapalı bir kutu içerisinde olunca maalesef, bir cahil cesaretiyle davranıyor, ve insanları taciz ediyorlar. Benim 10 yıllık bir ilişkim var, kız arkadaşım ağzımdan ilk defa küfürü, trafikteyken duydu. Çok şaşırmıştı.
Toplum psikolojisi üzerine bir konu şart demek ki.
...ayarsız korna kullanımı ...
Son zamanlarda, ben dahil, Toyotaların hoşumuza gitmeyen bir tonda kornaları olduğu konusunda sitede veya site dışında eleştirmiştik.Demekki adamlar herzamanki gibi yine bizden erken davranarak kulak zarını koruyucu ve çevre ses kirliliğini önleyecek frekansta üretim yapmışlar. Olay, duyduğumuz gibi değilmiş!
bizim ulkemizden daha cok kullanilan yer var mi acaba
Geri kalmış ülkelerin hepsinde.
bunun ustunede yorum yapilmaz herhalde tekin abi.durum ortada sanirsam
Bazı araçlarda iki korna olabiliyordu, birisi şehir içi için, diğeri şehir dışı.