0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla sürekli ben cevap veriyorum korktum bir an
Öyle çok korkacak bir olay yok aslında.Ben de kapı döşemelerini sildiğimde sarkacak diye korktum. Sildikten sonra baktım bir şey yok bol bol köpükledim diğer tarafları da. İlk yaptığımda 3 gün kurumadığını biliyorum yine de kusma vs. olmadı çok şükür.
Yavvv bari nemide gitsin de sabah erkenden kalkayim gideyim ustunu orteyim koltuklarin gunes vurmasin terleme yapmasın valla icime kusku dustuki simdi ben birguzel gideyim kilimlerimi koyayim koltugun ustune yaaa vet gideyim yapayım ben en iyisi gideyim koyayım yaaMesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2014, 01:06:26Yavvv bari nemide gitsin de sabah erkenden kalkayim gideyim ustunu orteyim koltuklarin gunes vurmasin terleme yapmasın valla icime kusku dustuki simdi ben birguzel gideyim kilimlerimi koyayim koltugun ustune yaaa vet gideyim yapayım
şimdi aklima araba ilk alindiğinda koşarak garaja inip bindigimde ki kokusu geldi bazen bi yerde aliyorum soruyorum koku ne bilen var mi diye simdi ise icinde çok agir bi koku var her binen ayni seyi söylüyor haziranda bende giriscem arabaya cila koltuklar falan
Ya kendimce gozum gibi bakmaya calisiyorum ihmalettigim oluyor bole temizliyorum falan üzülürüm yani öle birsey olursa koltuklari ilkdefa sildim zaten böle. Valla tirstim bian ustune kilim koydum simdi gunes vurmasin diye renkli oldugu icin guneside çekmez. .ama koku olarak oneride bukunabilirim isteyen olursa. .yok yaa birsey olmaz sonucta bu ürünler bilerrk satılıyor bencee düşünülmüştür bu.
Sarkma falan olmuyor ya bende geçen sonaxla tamizledim tertemiz oldu. kapılarıda vinetle sildim onlardada sıkıntı yok. Ama senin koltuk kumaşlarıyla benimki farklı olabilir. seninki kadifeli gibi sanki
Abi arka koltugu nasil söktün anlatirmisin nasil sökebilirim ön koltuklarida artik yerinde temizliycem
O ic detay temizligi yaza anca yaza yapacagim bir iş ama yapmak istiyorum bakacam onada yani yüksel. Valla biraz kadifemsi biraz kumaş. .öle birsey valla yuksel aynen ole yani ona para ver buna para ver.yapa yapa ogrenek yani enazindan cok şükür emek verdik guzelde oldu acayip keyifli geldi aksam aksam kokusunu icime cekince temizlendi yani emektar sonucta hic uzmedi bizde bir iyilik yapalim dedik ona sikinti cikmayacak inaniyorum ben yaa yok birsey olmayacakMesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2014, 01:26:32O ic detay temizligi yaza anca yaza yapacagim bir iş ama yapmak istiyorum bakacam onada yani yüksel. Valla biraz kadifemsi biraz kumaş. .öle birsey Mesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2014, 01:27:34O ic detay temizligi yaza anca yaza yapacagim bir iş ama yapmak istiyorum bakacam onada yani yüksel. Valla biraz kadifemsi biraz kumaş. .öle birsey Mesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2014, 01:27:35Ya kendimce gozum gibi bakmaya calisiyorum ihmalettigim oluyor bole temizliyorum falan üzülürüm yani öle birsey olursa koltuklari ilkdefa sildim zaten böle. Valla tirstim bian ustune kilim koydum simdi gunes vurmasin diye renkli oldugu icin guneside çekmez. .ama koku olarak oneride bukunabilirim isteyen olursa. .yok yaa birsey olmaz sonucta bu ürünler bilerrk satılıyor bencee düşünülmüştür bu.
Makyajsızlarda koltuk altını kaldırınca böyle çıplakmı duruyor ? Benimkinin altında döşeme var kaporta gözükmüyor.Ogün baksana alet süper bişey http://videoixir.net/izle/7598142/ilposan-maxi-basincli-pompa-2.html bunun hortumundan olsa yeter bana bende 8 lt automix de var 5 lt lik ufak basınçlıda var sadece onu satmazlarmı acaba
Fotoğrafı var mı ? Merak ettim doğrusu.
Foto yok malesef ama dediğim gibi taban halısıyla aynı renk aynı şekilde komple kaplı orası belki makyajlılarda böyledir
Daha önce Mesut Bey (Mesut AKIN), arka koltukları söküp fotoğraflarını paylaşmıştı.Biraz araştırdım ve o konuyu buldum.Evet, dediğin gibi taban halısıyla kaplı arka koltuk altları.TOYOTA bu, makyajsıza bir şey eklemişken diğerinden çalıyor, ötekine koymamışken diğerine koyuyor. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=10657.msg792368#msg792368
evet örneğin direksiyon kumandası Acaba ses izolasyonu içinmi yaptılar böyle yada belki hb lere özel birşeydir bilmiyorum makyajsız hb aracı olan varsa oda paylaşır anlarız. Senin araç terramı ? Kolçak üstü kaplımı yoksa çıplak plastikmi ? benimki plastik
benimki kapli kolcak.