0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fotolarda en güzel kaput meydana çıkmış.yan tarafları hem uzak hem yakın alsaydın aslında daha iyi olabilirmiş anlamak için.ama kaput oldukça iyi durumda gerçekten.turtle teflon cila 29tl aslında tam kıyaslamalık ürünler olcak fotolarda bende yükleyince fiyat performans olarak.ama kötü durmuyor bence başarılı olmuş.fenadegil gerçekten.tabi uygulamadaki başarıda önemli buarada ellerinize sağlık. ama dikkatimi çekti yanlış mı gördüm bilmiyorum direksiyona kılıf dikseniz iyi olcak dsankiMesaj Birleştirildi: Mayıs 20, 2014, 12:51:05ömrü kalıcılığı yagmur toz durumu vs hakkındada bilgi verirsen iyi olur birde
Benimkide terra. Direksiyon simidim eskimişti kaplatma parasına komple direksiyon aldım. Tuşlarıyla birlikte Sıfırdı. Hala satılıyor sanırım. İstanbuldan bursaya gönderdi kendisi. Bursadan bir aracı yardımıyla görüp aldım. Bu arada eski direksiyonumuda 60 tl ye sattım Yani 140 tl ye hem kumandalı hemde deri direksiyonum oldu. Bizim araçlarda teyp kontrol tuşları çok büyük rahatlık teyp ele çok uzak kanal vs değiştirirken otururken doğrulmak gerekiyor boyum gereği ben koltuğu en geride ve en alçakta sırtıda biraz yatık kullandığımdan sorun oluyordu Şimdi rahatım tavsiye ederim. Airbag kulakları kesilmesi gerekiyor. 200 tl ye aldım kargo parası vs ödemedim. link:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-direksiyon-simidi-deri-yeni-sifir-118045774/detay
Çok iyiymiş tuş calişiyor yani airbag kulagi kesilmesi nedir
Makyajlı kasa TERRA'larda direksiyondan kumanda hiç bir şekilde yok mu ? Makyajsız TERRA'da direksiyonun altında, direksiyonla tümleşik kontrol tuşları var, ona istinaden soruyorum.
hiçbir makine kullanmadim. Tamamiyle el işçiliği. Ben pastaya ve makina ile bu işlerin yapılmasına karşı bir insanım belki yanlis biliyorumdur ama el ile yapilmasi guzel bir iscilik ile daha sağlıklı geliyor bana. Bu fotodakiler biraz hizli yapılmış hali. Bu pazar bayaga bir zaman ayırıp daha iyisini yapıcam. Ama bu haliylede guzel geldi gözüme deydi emegime bence.
baya bir yorulmuşsunuzdur ama emeğinize değmiş:) elinize sağlık