0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Leke çıkarıcı işe yaramış galiba Ogün, sevindim.
Koltuklar füme olmuş eline sağlik abi
Abi bence olmuş leke gitmiş ama süngere birikiyo pislik inşalah kusmaz
o sungete biriktirme olayini anlatsana biraz anlamadım arastirayim onuda
OKAN'ın dediği gibi umarım süngerlerden kusmaz.Daha önce tül tavsiye etmiştim, onunla mı sildin üstad ?
Koltuğun süngerine emilen kirli temizleme sıvıları, daha sonrasında terleme vb şeyler ile alt tarafta reaksiyona girip yukarıya patlama yapar. Koku ve genel lekelenme olarak görebilirsiniz bu durumu
hic unuturmuyum yaa hemen tül aldim evden valla yaa..vallahi tirstim fenerle gidiyorum arabaya..
hic unuturmuyum yaa hemen tül aldim evden valla yaa..vallahi tirstim fenerle gidiyorum arabaya..Mesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2014, 00:48:13suan durumu anlamis olup 3,5 ata ata araca gidecem valla..ilkdefa temizledim daha bole ama tirstimki ne tirstim suan yani.
Simdi aractan geldim babamda elektrikci oldugu icin en guclu fenerle baktim iyice hicbirsey yoktu hem tül kullandim hemde nemli doseme mikrofiber bez kullandım. Suan sadece nemlilik var kurumuş ama.ama görüntü 10numara olmus yaa..bakmasam içim rahat etmeyecekti.havasi bile cok guzel arabanın. Somradan yapma ihtimali varmi peki kuruduktan sonra bile
var kuruyunca yapar zaten diye biliyorum ben kokusunun degişmesi zaten harika bizim arabanin içi çok kötü kokuyor sigara içiyorum içinde arabada çok titizimdir ama sigarayida içiyorum
OKAN, adamı arabada yatıracaksın bu akşam.