0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hava tabancasi varsa çogu yikamacida oluyo koltuklarin içine bas asil kir orda çünkü koltugu elinle döversen bi ton toz cikiyor zaten arka koltugu sökebilirsinde dişinada cila atarsan eğer tamamen parlak olmaz parlaklik olur ama tam olmaz çünkü boya temiz değil ilk kil atilir sonra pasta sonra cila kil en ònemlisi boyadaki pisligi temizliyo uzerine yapisani 2 3 senedir cila atarim pastada arada ama hiç kil atmadim çok güzel parlakliklarda yakaladim ama hiç bi zaman prof olmadi öyle diyim
ben pasta kullanan bi insan degilim cila hastasiyim sadece.o yularda yazdiklarimi motor icin dedim ic dis yikama malzemelerim hazir dosemelet bile hazir iki arac var giriscegim uygun zamani bekliyorum.sadece motor icin bi hava basayim nemle bezle sileyim arkasindan sonaxin urununu alayim cok az aungere sikarak gerekli yerlere sureyim diyorum sadeceMesaj Birleştirildi: Mayıs 19, 2014, 23:50:22Aytaç abi telefondan izleyemiyorum bilgisayardan inceleyip yazacam cevap tamamdir.dedigim gibi doseme olsun turtle ve meguiars karsilastirmalari olsun engec 2haftada yuklicem buraya ayrica
Ogün motor temizleme ile ilgili örnek video fikir verir sana..Araç Motor Temizliği
Yok okan anlasamadik suan cilasi ve korumasi yapilmayi bekliyen iki arabam var.birinin rezervasyonu var ic dis cok detayli temizlik yapilacak.ama kendi aracimi kendim yikicam ben.buraya kadar hersey normal sikinti yok.benim kafami kurcalayan kendi aracimin motorunu temizlemek.bayaga arastirdim ben spreyden sikayetedende var nirmal temizlemedende..bende diyorumki parlamasada olur tozlari gitsin yeter.sungerimi bezimi alayim once hava tutayim sonra nemli bezle sileyim sonrada sonax ile sungerr cok az sikip yada dedigin gibi fircaya sole bir sureyim gerekli yerlere.arkasindan birdaha nemli bezle sileyim. Cila ve araba yikama isini bosver yani o is bende motor lazim banaMesaj Birleştirildi: Mayıs 20, 2014, 00:20:33bu videoyu seyretmiştim aytaç abi.bende diyorumki sonuçta minimum düzeydede olsa bir oksitlenme riski var..bende ugursuz adamım ve biraz hassas adamım böle tek tek poşetleyip deli gibi sıkmaktansa(mecazi olarak böle sölüyorum yanlış anlaşılmasın) az az süngere sıkıp kendim gerekli yerlere süreyim gerekmeyen yerlere riskli yerlere sürmeyeyim oraları nemli bezle sileyim..birde hava tutayım güzelce.amacım parlatmak degil.tozu kiri almak sadece..nasıl olur aytaç abi
emeğinize sağlık,el ilemi yaptınız yoksa makine kullandınızmı?
Basincli su tutup sonra hava tutulabilir e12 lerin motorunda nerelerin kapatilmasi gerektigi bi resim vardi forumda
tesekkurederim saolun tamamiyle el ile uyguladım. Olabildigince titiz ve yavas birsekilde. Kısmet olursa bu haftasonu gene meguiars ile kendi aracimi cilalicam ve ustunede turtle cila koruyucusu surucem.onuda burdan paylascam.
şundan dolayı sordum kaportacılar cila için spral taş makinesini kullanıyorlar sen evde böyle bir makinemi kullandın yoksa ellemi yaptın onu merak etmiştim:)
Konuyu ben de takip ediyorum.Boyacı, arka tampondaki park sensörünün gözlerini boyarken, aracın bagaj kapağı ve iki parçası boya dumanına maruz kalmış.Söylene söylene bagaj kapağına makinayla cila attırdım geçti ama kalanı da ben cila atacağım.
En güzel cila el ile atilir makina sadece işi hizlandirmak için
Aynı dusuncedeyim. Birde benim icin keyif bu. Yaptıktan sonra arabaya binmekden ayri bir keyif alıyorum
ahhh bir öle makinam olsa neler yapacamda valla bakalım birşeyler ayarlamaya çalışcam bu sefer
bazen aliyim diyorum sonra vazgeciyorum arkadaşlarimin bazilarinda var onlardan idare ediyorum bi kaç kere çektimde cila atmamiştik :| ,e30 dan vazgeçtim bu arada
açıkcası hep bir merakım oldu ama ne kendime o konuda güvendim ne de elim cebime gitti halada gitmiyor çok pahalı geliyor gerçekten dogru kararı verdin eminol..asla şüphen olmasın..zamanı geldiğinde keyifli başka araçlar düşünülür rahat ol şahsi görüşüm tabi