0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba. Hız sabitleyici ile ilgili bir çok konuya bakmama rağmen şu sorunun net bir cevabını bulamadım. 2014 auris 1.33 life a hız sabitleyici montajı yapılabilir mi, yazılım mevcut mu? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar.Yaptığım araştırmaya göre 2009 corolla 1.4 d4d model arabaya cc takılabiliyor.http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Selling-CHEAP-Cruise-Control-Switch-for-Toyota-Camry-Corolla-Matrix-Tundra-Lexus-84632/2040897632.htmlBu güvenilir midir?Ya da şunu sorayım bu cc takılması filan gibi bir durum olursa tehlikeli midir?
arkadaşlarmerhabaizmirde bu işleri yaptırtacağımız güvenilir bir yer varmı? maalesef bizim ahmet güve gibi bir üstadımız kardeşimiz yok. ahmet güve üstadım sizi izmir de de görmek isteriz hünerli elleriniz cc uygulaması için bizim 2010 model d4d ye de değse diyorum. ne dersiniz...tabiki önce bizim araçlara cc uyarlanırmı ecu lar bu uygulamaya uygun mu sizin değerlendirmelerinizi bekliyorum.selamlar saygılar
Mehmet bey,İzmir'den 2 tane 1.4 D4D'ye CC taktım. Ama maliyeti yüksek 1300 Tl civarında.Şuanlık başka alternatif bulamadım.Ama taktığım sistemdede orjinalden daha fazla özellik var.
merhaba benim 2012 model yaris cool paket buna cc takılır mı
Bu kol ile aracınız cc li olmaz.
Ahmet bey daha öncede konusmustuk ama yaptırmaya fırsatım olmadı.Konya'da bu CC'yi taktırabileceğimiz bir yer varmı bildiğiniz önerdiğiniz? Aracım 2008 1.6 corolla
Siz ne diyorsunuz Ahmet bey
Bu kol ile olmaz derken arkadaş sanırım kendi aracı için görüş istiyor Ahmet, ben öyle anladım.
Dun dortnaldan sadik usta aradi kapak geldi diye. sabah is cikisi gidip onuda hallettim. dort dortluk orijinal oldu.
Merhaba sadık ustanın adres ve iletisim bilgilerini paylaşabilirmisiniz.
@Aytaç Hut (27127) bey. Sitemize üye istanbul da bulunan yedek parça aksesuar vs alanlarda faaliyet gösteren firma var mı.