0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gülegüle kullanın. Yaris 1.0 life arabama check mode yaptım bende cruise ışığı čıkmadı. Galiba sadece otomatik versiyonlarında alt yapı var..
Bunu nerden temin ederiz. Aracim auris 2010 model benzinli.
Test etmek için 30-40km/s hıza çıkın, kol üzerindeki tuşa basın ve kolu aşağı çekin. Hızınız sabit kalıyor ise hız sabitleme sisteminiz hayırlı olsun!
Cumartesi günü (28 Haziran) ben de taktırdım 2010 corolla comfort aracıma ve çok memnunum.Keşke daha önce taktırsaydım diyorum,büyük rahatlık.Çekmeköy ALJ servisinde 350 tl ödedim,öncesinde başka servislere de sordum tutarsız fiyatlar var.Kimi 550 dedi kimisi de 750,fiyatları neye göre belirliyorlar anlamıyorum.Bu kadar fark olmaması gerekir neticede takılan malzeme ve işçilik aynı.
Mustafa Can bey hayırlı olsun hız sabitleyiciniz. ben de taktırmayı düşünüyorum fakat bir kaç soru işareti var kafamda. uyum sorunu yaşanıyor mu? sadece tak kullan şeklin de mi yapılıyor? aracın elektrik tesisatı için bir problem çıkarır mı? İnşallah çıkarmaz diyelim çıkarınca ne gibi çözüm üretiliyor dörtnal tarafından? bu konularda bilginiz var sa paylaşabilir misiniz?Teşekkürler.
dörtnal toyota 2006 manuel benzinli corolla için tesisatıda çekebiliyor mu acaba