0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dörtnal toyota 2006 manuel benzinli corolla için tesisatıda çekebiliyor mu acaba
İçimden bir ses o arabanın birgün bana geleceni fısıldıyor.
Ben bir kol alayım soluğu sende alacağım Ahmet merak etme.
Abi yolum yakın olsa şöyle 3-4 saatlik yer olsa inanki gelirim ama şuan diyarbakırdayım Ankaraya 1haftalığına gidecem önümüzdeki aylarda o yüzden yapıyolarsa onlara götüreyim dedim. Şöyle birşey yapsak seni misafir edeyim abi
mrblar 2-3 haftadır forumu takip ediyorum, biraz elektroniktende anlarım. ankarada 2005 Corolla verso 1,6 benzinliye hız kontrol kolu taktırmak istiyorum, versoda akıllı anahtar olduğundan debriyaj müşürünün olduğunu düşünüyorum çünkü debriyaja basmadan araba çalışmıyor, ankarada yardımcı olabilecek kimse varmıdır. teşekkürler.
Ahmet Bey, hızlı cevabınız için teşekkürler, ürün kodları ve maliyeti hakkındada kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim.
Bir şey ekleyeyim...Hız sabitleyici kullanıldığı zaman daha çok benzin harcanıyor. Hız sabitleyiciyi kullandığım zaman araba 100 km'de 7,5 civarı yakıyor. Kullanmadığımda ise değer 6'ya, hatta daha altına düşüyor. Son iki ölçümümde hız sabitleyiciyi kullanmadım ve yakıt değeri 5,9 oldu; sonuncu ölçümümde ise 5,8'i gördüm...
Buna kesinlikle katılmıyorum.CC ile daha ekonomik oluyor araç. Dikkat edilmesi gereken tek nokta rampa çıkarken kullanılmaması.
Doğrudur... Çünkü rampa çıkarken hız sabitleyiciyi iptâl etmedim... Ama şu var ki her rampa da iptâl edeceksem bu özellik bana sıkıntı verir... Ne de olsa otomatik vitesi ikide bir vites değiştirmeyeyim, elim vites kolunda, ayağım debriyaj pedalında olmasın, yani direksiyon,gaz ve fren pedalı dışında beni başka bir şey meşgul etmesin diye seçtim...
arkadaşlar merhaba. 2006 Corolla terra hb otomatik aracım var. 3 gündür dur duraksız cc ile ilgili yazılarınızı okuyorum. kendi aracıma benzer bir araçta uygulama bulamadım yada gözümden kaçmış olabilir. benim aracımda gösterge panelinde cc işareti yerine "cruise" yazıyor. ayrıca direksiyonun etrafında o tarz sökülecek bir kapak vs yok. bu araca cc takabilir miyim? yardımlarınızı bekliyorum.