0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burda videolu göstermiş bu montaj yeter midir başka herhangi birşey yapmak gerekir mi ? 2011 Toyota corolla hız sabitleyici montajı
Evet bu kadar.Ben sadece aküyü sökmüyorum gerekte görmüyorum.
Ahmet abi Ufuk Sönmez beyin profil bilgilerine ve cep numarasına nasıl ulaşıcam kendim alıp takmak istiyorum kolu orjinal satıyor zannedersem o ??
Herkese selam.. 2014 Yaris Fun MDS kullanıyorum. Pazartesi günü bende İnternet üzerinden dörtnal toyota servisinin telefon numarasını bulup aradım.. Ellerinde kolun mevcut ve 200 TL olduğunu kapak için sipariş verildiğini onunda 10 TL olup iki gün içerisinde ellerine ulaştığını söylediler.. Özellikle içinden cıvatalarının çıkıp çıkmadığını sordum, çıktığını söylediklerinde siparişi verdim. Salı günü kargoya verildi. Dün akşamda elime ulaştı.. Bugün az önce aküyü sökmeden ilk önce kapağı söküp direksiyonu içini daha rahat görebilmek 90 derece sola çevirip açık olan ufak delikten düz tornavida yardımıyla alt tarafta bulunan yayı yavaşça yokladım. Baktım rahat oynuyor sonuna kadar temkinli bir şekilde ittirip kornanın olduğu kapağı kendime doğru rahatça çekip yaydan kurtardım. Burdan sonrasında kornanın bulunduğu kapağı sağa sola oynatarak diğer yaylarından da kurtardım. Gerisi malum... Resimlerde de görüldüğü gibi kolu takıp kornanın bulunduğu kapağı ilk önce üstündeki iki yayı takacak üstten basınç yapacak şekilde bastırıp taktım. Bunu yaparken hem kornada ötmüyor. Attaki yaya gelince tekrar tornavida yardımıyla yayı alttan delikten ittirip kornaya basmadan çok rahat bir şekilde takabildim.. ve çalışıyor.. Takmayı düşünenlere tavsiye ederim. Kolay gelsin..
Yunus Bey yanlışlık olmaması açısından hemen yazayım ben Yaris 1.33 Fun MDS için olan kolu sipariş ettim aracınızı bilmediğim için sizin aracınız için olan kol ne kadar bilemiyorum sormak lazım ama Yaris için fiyat doğrudur.. Toplamda 210 TL EFT ücreti ve 7.79 TL izmir e geldiğinden kargo ücreti ödedim. İyi günler..
Ahmet Bey merhaba.2013 model 1.33 life corolla için cruise control montajı yapılıp kullanılabilir mi acaba?Siz 1.33 life için hiç cc montaj yaptınız mı? Aktif olarak kullanabilir miyim acaba. Sizin cevabınıza göre servisten alacağım.
Eski kasa ise kesinlikle olmuyor.Ama yeni kasa ise beyinde yazılım var. Ama beyin ile direksiyon arasına kablo çekilmesi gerekebilir.
Ahmet abi yukarıda yarise takılan koldan bende sipariş geçtim benim araca uyar demi bilgi verebilirmisin ?Senide çok rahatsız ediyorum kusuruma bakma )
Ahmet Bey merhabalar. 1.33 corolla life 2013 model aracım var. Chek mode yaptım. Hız sabitleyi ışığı yanmadı. Ama arabada TRC olmasına rağmen onun ışığıda yanmadı. Acaba kol alıp taksam CC çalışır mı?
evet Ahmet Bey daha önce bu konuda bilgi vermişti...kablo ile ilgili bir eksiklik olduğunu ancak altyapının varlığını
Acaba eksik olan o kabloyu kime ve nasıl çektirtebiliriz?