0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben mi bulamıyorum , hangi gün 7 de görüşeceksiniz ? ben 16 sı ankaradayım buluşmaya gelmek isterdim ..
Maalesef işim var. Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri ingilizce kursuna gidiyorum, Salı günü halı saha maçım var geriye kalan bir günde de genelde İstanbul'da oluyorum Ankara'da olduğum nadir zamanlarda da fazla mesaiyi yapıyorum Özetle hafta içi benim için neredeyse imkansız
Abi Pazartesi Çarşamba Cuma diyorsun 9 diyorsun Yoksa Sendemi. Tomer ing.kursuna gidiyorsun abi
Cepten bakıyorum da anket değişti demişsiniz Ali abi eski oylar gitti mi? Anketi göremiyorum. Gittiyse oyumu antares e veriyorum. Gitmediyse de kacak bir oy daha eklemek istiyorum
Helaal olsun Angaralilar güzel bir buluşma olması dileğiyle bol şans.
arkadaşlar eminolmamakla birlikte anketin hemen altında oyu kaldır kısmından degişiklik yapabiliyoruz sanırım.deneyin isterseniz bi..olmadı ali abi görünce güncellesin ona göre herkes degişikligini yapsın.şuan anteres 7 olmuş oldu zaten kesinleşmiş gibi birşey.ama neticeyi belirtelim genede tabiMesaj Birleştirildi: Mart 13, 2014, 21:57:59teşekkürler sercan inşallah herkesin eglendigi güzel bir buluşma olacak kaç zaman sonra ankarada.
Oylar silinmedi, sadece verdiğiniz oyu değiştirmenizi sağlayacak değişikliği yaptım. ODTÜ Yabancı Diller Fakültesinin Genel İngilizce kursuna devam ediyorum, iş yerim ODTÜ Teknokent'te olduğu için iş çıkışı direk kursa geçiyorum. Cuma hariç 21:30'a kadar devam ediyor. Bu hafta değilde sonraki hafta planlamış olsaydınız katılabilirdim (24 Mart'ta ders olmayacak) ama bu hafta zor görünüyor. Belki sonraki haftaya bir daha bir araya geliriz
Mali çiftliği bulsun.... bundan sonraki buluşmada kolalar ve çekirdekler benden....bütün yolları kapalı çiftliğin...
Yolu ben tarif edersem bulmasını garanti ederim.