0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aman iyi buluşun kokoreç de yiyin
arkadaşlar buluşmaya gelmek isterim. pazartesi günü benim için uygun. bir sorunum var ankara'yı bilmiyorum. batıkentte olacağım. cep telefonu ile gelmeye çalışırım. gerekirse bir aracımız var onunla gelebilirim. bu civarda olan arkadaşlar ile birlikte buluşmaya gitmeyi isterim. 535 613 15 71 cep numaramdır.
farklı düşünceler var hande abla için rahat olsun kilo köfte peçenek vs..ama benim düşüncem arkadaşlarada uyarsa kilo ile köfte ve semaver künefe vs..
gıcıklar
Aracı pazartesi sabah Autokinge bırakcam akşam üzeri alıcam eğer autokingi biliyorsanız orada buluşup beraber gidebilriz. Autoking başkent sanayinin arkasında.
ali numaradan direk arasanmı işi saglama almak için yoksa ben arıyım tarif ediyimmi
Mali çiftliği bulsun.... bundan sonraki buluşmada kolalar ve çekirdekler benden....bütün yolları kapalı çiftliğin...
Ben her halükarda kayıp ola ola bulacağımdan bana takılabilirsin.Slogan şu navigasyonun götürdüğü yere git ))))) Yaşasın özgür ruh......
Mali abim özünde çok iyi adam gayet normal bir insan ama yanında bazı arkadaşlar olunca başına olaylar geliyor camlar kırlıyor filan
Sen korkma kardeşim o dediğim kişi olmayacak yanınızda Mali abi anlatır size eski bir anı
Kanka valla bu sefer evin bahçesinde bile olsa vermem arabayı ona göre
hadi 9 a 5 yaptım içiniz rahat olsun
arabalar tehlikede gibi hissettim şuan