0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alicim , aradığın için teşekkür. Pazartesi günü ister peugeot servis olsun ister gimsa olsun görüşürüz. Ben birkaç harita indirdim sanırım yerleri bulabilirim. Ayrıca araç için beklemeye gerek yok. Benim aracım olmayacak ama babacığımın arabasıyla gideriz.. telefonlarınızı bekliyorum. Takipteyim..
Rica ederim abi,Muhtemelen 3-4 gibi teslim alırım arabayı haberleşiriz.
Kanka valla bu sefer evin bahçesinde bile olsa vermem arabayı ona göre
pzartesi bende gelebilirim yalnız çiftliğe ne zamn girsem kayboluyorum aa bura nereki oluyorum başbakanımızın köşkü yapıldıktan sonra bu kaybolma iyice arttı
Yikamaya yetisemem ama yikayip gelirim bulusma yerine tam olarak nerde bulusacagiz şimdi.
nerede peki buluşma
etlik anteresde zeki abi.
anladıgım kadarıyla arkadaşla iletişim halinde olacaz kendisi gelecek dogrumu anladım..Mesaj Birleştirildi: Mart 14, 2014, 21:47:44güncel liste1)Mustafa Can Delikanlı-G.o.p2)Ogün Cetinkaya -Eryaman3)Melikhan Çiçek-Etimesgut4)Fatih Koçak-5)Yusuf Dursun6)Seçkin ÜNLÜSOY-Aydınlıkevler7)Yusuf ÖZDEMİR-Türközü8)ANIL ŞAHİN-Akyurt9)Oğuzhan Taş-Sincan10)Serkan Sayli-11)Ali İlhan-Etlik Ayvalı12)Yunus Emre Kozanli13)Mehmet Ali Yıldız14)Anıl Köksal Bayburt-Batıkentismi olmıyan arkadaşımız varmı kontrol edebilir mi herkez bi...bu arada erken gelebilecek olanlar varsa buluşma öncesi bp ye arabaya yıkamaya gidilecektir saat olarak17-17:30 arası onlarda ayrıca durumunu belirtirse sevinirim
Aoç'den vazgeçilmiş herhalde Ogün. Sen sevinmişsindir bu işe.
17.00 da bp de buluşalım o zaman.
aytaç abi çözdün sen beni çok birbirine girdi oralar abi o yüzden.hala doluyo yalan degil ama eski tadı yok.anteres kilo köfte semaver sohbet şahsi görüşüm olarak daha samimi geldi enazından..Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2014, 00:41:02 tamamdır seçkin teşekkürederim erkencilere ekledim.
Kilo köfte, semaver, canlı forum, deme kardeşim bunları İstanbul'dan atlayıp getirteceksin beni.
Pazartesi neler planlıyorsunuz ? Yemek ? Nfs ?
Ben İstanbul'da olduğum için maalesef katılamayacağım. Şimdiden size iyi eğlenceler.