0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oğlum evladım pazartesi ben nasıl geleyim.... Beypazarına gelecekseniz başım gözüm üstüne
Aksam 19:00 dedik bulusmaya arkadaslar.xok kotu bir saat dgil calisan caliayan herkez icin ama illaki uzakda olanlar biraz zorlanacaktir
Bulusma yeri anketi cok başbaş gidiyor yaaa
aoç ye oy vermiştim değiştirmek istiyorum antares +1 olarak değerlendirilebilir
Şuan yikildim yani ciftlik gene önde aytac abi ahh Aytaç abi Mesaj Birleştirildi: Mart 13, 2014, 17:16:19Ali abi oy kullandin mi yaaa biraz cirkeflik yapalim bari napalım Mesaj Birleştirildi: Mart 13, 2014, 17:22:22Ciftlik yapilan son yol calismalarindan sonra bana tatsız tuzsuz geldi tigem bile kapanmış. Kapanmış diyorum cunku o yesil alani kullanima kapatmislar tigem esittir kapali alan olmuş. .goksu ve anteres daha cazip geliyor.erken gelenlerle toplanilir bp ye gidilir araba yıkanır arkasindan kilo kofte yapilabilir arkadaslarin dedigi yere gidilebilir yemek icin bowling oynanabilir sohbetedilebilir otoparkda yanyana fotolar cekilebilir..goksudada semaver keyfi yapilabilir batikentte kilo kofte yapilip.enson goksunun tepelerinde de fotolar cekilebilir.bunlar kendi dusuncelerim reklam kokuyor da olabilir
Oy atmadım Ogün rahat ol. geçen sene gitmiştim ama dediğin gibi yol çalışması vardı hala bitmemiş mi?
Ali abi oy kullandin mi yaaa biraz cirkeflik yapalim bari napalım
Çirkeflik değilde 21:00'dan sonra gelebilirsem diye Antares seçeneğini işaretlemiştim. Bu durumda Mehmet Ali'ye müracaat edin o oy vermemiştir.Not: Çiftlik tarafından Ankara Bulvarı çalışması tamamlandı fakat Söğütözü tarafından AOÇ'ye gelen yollarda genişletme çalışmaları nedeni ile Gazi Mahallesi ya da Ankara Bulvarı dışındaki tüm girişler kapalı. Geçen hafta değil önceki hafta sonu gittim pek tadı tuzu yoktu ortamın bu nedenle AOÇ diyenlerin tekrar düşünmesini salık veririm
kader mehmet abiye kaldilik şimdi.haftasonu fix yolum orasi benim ciftlik kavsagindan donuyorum koprunun üstüne ordanda gazi mah. Dönüyorum sanirim o koprunun ustu kapali birtek gidis ve gelis.diger yeni yapilan ciftlikden gecen yollar açık diye biliyorum labirent gibi geliyor zaten bana.banada tatsız geliyor İşte. Eger isin yoksa goksu falanda olsa gel ali abi ya seni zorlamicaksa.
Maalesef işim var. Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri ingilizce kursuna gidiyorum, Salı günü halı saha maçım var geriye kalan bir günde de genelde İstanbul'da oluyorum Ankara'da olduğum nadir zamanlarda da fazla mesaiyi yapıyorum Özetle hafta içi benim için neredeyse imkansız
Evet arkadaşlar benim yer hakkında hiç bir fikrim yok.Navigasyon nreyi gösterirse oaraya gidiyorum )))))))) Eskiden yüreyinin götürdüğü yere git derlerdi.Ve evet oy kullanmadım.şimdi yazı tura atıp eşitliği bozayım