0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hic gittinmi melikhan ordaki bp ye haftasonu anca haftaici icin randevu aliriz bp ye acayip kalabalık abi haftasonu orasi oyuzden dedim.suan uc alternatif var zaten oylama usulu seçilir hangisi encok oy alirsa haftasonu bowlingde daha kalabalık oluyor diye.simdilik ama ciftlik disi bi yerde 3muz ortak fikirdeyiz sanırım. Bi de bize guzel bir makine lazım foto icin beyler
Amacım hem eglenebilcegimiz hemdwguzel kareler cekebilecegimiz farkli mekanlar secmek elimizdeki ankara imkanlari icerisinde.ciftlik herkesin mekani oldu artık diye goksu ile anteresi soledim.ali ozaman sem ordaki eski golf u bilirsin bp deki haftanin ilk is gunu kalabalik olcagini sanmiorum heleki bulusma saatimizde.hava guzel olsun yeterki.kismet olursa kimsenin isi olmassa bu bulusma zaten pazartesi olacak arkadaslar o açıdan meraketmeyin
ankara'da bugün kızılay'da gazı yedikten sonra kolej'e geçeyim dedim. aşti'ye yetişmeye çalışıyordum. kolej durağı da kapalıydı. oradan ulus aşti minibüslerine geçtim, minibüsçü elinden geleni yaptı. sonra tabi ki otobüse yetişemedim. bu arada o aksiyon içinde nasıl hız kazandıysam sırt çantam, diz üstü bilgisayarım elimde iken tunus caddesi'nden 14:10'da çıkıp tunus-kızılay-kolej yaya, geri kalanı da minibüs ile (taksiler doluydu) tam 1 saatte geçmişim.ankara'da da gaza doyduk. sırada bakalım hangi il var, göreceğiz.
Başlıkta 17.03.2014 ya ve pazartesi.Ben mi yalnış görüyorum ?
Benim şahsi düşünceme göre bir fikirde bulunayım biz kendi arkadaşlarımız olarak hemen hemen 2-3 güne bir gideriz en az 8-9 araba bp'de arabalarımızı yıkadıktan sonra antares'in kapalı otoparkına girerek fotoğraflar çekeriz. Yıkama ve fotoğraf çekiminden sonra antareste istediğimiz gibi gırgır şamatamızı yaparız. Dediğim bu sadece kendi düşüncem ve karar ortak olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Yer konusunda hiçbir fikrim yok. Bana her yer Ankara )))) listeye beni de ekleyin. (Navigasyonun götürdüğü yere git )