0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hic gittinmi melikhan ordaki bp ye haftasonu anca haftaici icin randevu aliriz bp ye acayip kalabalık abi haftasonu orasi oyuzden dedim.suan uc alternatif var zaten oylama usulu seçilir hangisi encok oy alirsa haftasonu bowlingde daha kalabalık oluyor diye.simdilik ama ciftlik disi bi yerde 3muz ortak fikirdeyiz sanırım. Bi de bize guzel bir makine lazım foto icin beyler
Güncel Liste 1)Mustafa Can Delikanlı-G.o.p2)Ogün Cetinkaya -Eryaman3)Melikhan Çiçek-Etimesgut4)Fatih Koçak-5)Yusuf Dursun6)Seçkin ÜNLÜSOY-7)Yusuf ÖZDEMİR-Türközü8)ANIL ŞAHİN-Akyurt9)Oğuzhan Taş-Sincan10)Serkan Sayli-11)Ali İlhan-Etlik AyvalıAntaresin oradaki bp az yikamadim arabamı Antares de güzel seçenek hem merkezi hemde daha fazla imkan var Olmadı Caddepark Kenan abinin dükkanı Toyotacilar olarak basariz Skyline R33 görürüz
bana heryer olur amma birinin beni yol üstünden alması lazım
herşey cuma günü daha netlik kazanır.şuan mesala kar yagıyor amacımız hani farklı bir buluşma mekanı olsun farklı bir buluşma olsun.anteres gerçekten fikirn benden çıksada kafama oldukça yattı yani.ama göksuda güzel bir fikir olabilir.güzel bir semaver nargile olabilir öncesinde istanbul yolunda kilo köfte atılır bi güzel.göksuda çok güzel fotolar çekilip muhabbette edilebilir.herşey havaya baglı olcak gibi.güzel olsada ama şöle yanyana toyota yıkasak bp de yani..
Yeni yazan arkadaslar icin ilk bulusma haftaici olcak buyuk ihtimalle ve aksam olacak.kimseyi zota sokmicaksa gelirlerse seviniriz.illa ciftlk yapmak zorunda degiliz ali sen etlikdeysen bilirsin bp de araclari yikar anterese yanyan otoparka ceker yemekyenir bowling oynanir sohbet edilir.amacim sadece fikir solemek genc bir tayfa olarak buluscaz belliki
nerde oturduğunu söyle de fatih kim yol üstüyse alsın
bp tam nerde acaba ankamallın arkasındakinden mi bahsediyorsunuz?
Etlik Metro Grosmarketin yanında. Ve ya Antares Alışverişmerkeznin yanında metro grosmarket var onun yanında. Ben de Antaresin bir üst caddesinde oturuyorum.