0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Müzik dostasına sağ tıklayıp özellikler > ayrıntılar kısmından düzenleme yapmayı denedinizmi ? Şarkı adı albüm sanatcı adı gibi bilgiler girilebiliyor. Bazı müziklerin ismi pcde mediaplayerda değişik çıkıyor oradan düzeltince sorun olmuyor. Muhtemelen aynı mantıktır.
Ben sizin söylediğiniz şekilde de yaptım direk dosya üzerinden başlık vs. bilgileri girdim sonuç alamadım.
Türkçe karakterler kullanmadan denedinizmi ç ğ ş ve büyük İ harfi kullanmadan noktalama işareti koymadan deneyin. Küçük i kullanılabilir. Küçük ı kullanılamaz
çözecez o işi ya ben kafaya koydum eger ki yanlış yaptıgımız bir işlemdense çözecem yani olmadı gerekli ilgili firmayla görüşecem bi falan bakacam o işe
Cavit abiden ses çıkmadı görmedi sanırım.
Gördüm selçuk.ta bu sıralar fazla ilginemedim araçlarınızda text düğmesi varsa şarkı isimlerini göstermesi lazım.ben txt düğmesine bastığımda üç değişik konuma geçiyor.birinci basışta şarkı isimlerini gösteriyor.ikinci basışta hangi diskte(klasör)oldugumu üçüncüsünü tam hatırlamıyorum.senin verdiğin linkte benim mp3tag resimli anlatımım var onun haricinde farklı bir şey yapmıyorum.türkçe karakterler kullansanız bile sadece o harfi yıldız şeklinde gösteriyor diğer harfleri normal gösteriyor.isterseniz benim klasörlerden birini tekrar upload edeyim sizlerde deneyin.Bence cd çaların özelliğinden dolayı şarkı isimlerini göstermiyor diyecegim ama ilk harfini gösteriyor diyorsunuz.şarkı ismini kısa tutarak denemeler yapılabilir.Cd ekranı fazla karakteri desteklemiyor olabilir.Bende oniki karaktere kadar destekliyor diye biliyorum.Aklıma gelenler şimdilik bunlar Aşagıda toyota modelleri olan cd çalar çeşitleri var hangisi sizin teybe ait sol üstteki benim teyphttp://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=94
benimki sag enüstte cavit abi attıgın linkteki.tekrar bi upload edermisin abi bize.ben bir deniyim.birde selçuk arkadaşımız bir video paylaştı gördünmü onu nasıl yaptıgı ile ilgili.yapılan yanlış bir işlem varmı diye.
Video.yu görmedim bendeki bir nolu klasörü upload edeyim güncel şarkılar var zaten yanlız 500 mb civarı tutar
abi 8gb usb var benim için sıkıntı yokda yüklemede sıkıntı çıkarmasın yeter.videonun linkinide ekliyim hemenMesaj Birleştirildi: Temmuz 23, 2014, 18:22:06mp3tag
Download etmeniz açısından söyledim uploada başladım aksilik olmazsa iftara kadar linki paylaşırım.
Cavit abi videoda yapilan yanlış birşey varmıdır izlediniz mi bilmiyorum gerçi de.
Videoda yapılan doğru bende bu şekilde yapıyorum.Başlık eklendiğinde ID3v1 ekli ise zaten şarkı isimlerini göstermesi lazım.benim CD01 linki aşagıda ben şarkıları sıraya koymak için şarkı başlarına numaralandırma yaptım.https://mega.co.nz/#!opt0XCZS!1zksdScS2dh_FWblowcL47Kf_aoc5vUn0KmlDGEHnKs
Benim anlamadigim bu bahsedilen eklenti ld3v1 mi ne.bu nedir onu cozemedim ben.