Gönderen Konu: Orjinal teyibi çıkarmadan usb-sd dinleyebilme  (Okunma sayısı 33591 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Orjinal teyibi çıkarmadan usb-sd dinleyebilme
« Yanıtla #140 : Temmuz 21, 2014, 19:51:30 »
yanlışmı anladım.önceden çatır çatır rahat rahat dinliyordun ama şimdi cd changer görünmemeye başladı dolayısıylada dinleyemiyorsun..fotoları çektim buarada teybi göstermek için eger yapılacak birşeyler varsa sırasıyla söleyin  tek tek uygulıyım ben bir deniyim.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2014, 19:48:39
sensör arızam var sanırım oyüzden teypdeki bilgilere çok takılmassak iyi olur :)
-300 derece  mi :D psp guzelmiş bu arada abi , navigasyon olarak mi kullaniyosun :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Temmuz 21, 2014, 19:51:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Temmuz 21, 2014, 19:53:59 »
buzullar eriyor dediler yüregim dayanmadı  bir katkım olsun istedim buzullar hep öle kalsın istedim :D :D ayrıca ensondaki sıfır degil sadece derece sembolu var  :D yani -30 sadece okadar :)
degişiyor duruma göre müzik film navi.  :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Temmuz 21, 2014, 20:00:52 »
buzullar eriyor dediler yüregim dayanmadı  bir katkım olsun istedim buzullar hep öle kalsın istedim :D :D ayrıca ensondaki sıfır degil sadece derece sembolu var  :D yani -30 sadece okadar :)
degişiyor duruma göre müzik film navi.  :)
  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Temmuz 22, 2014, 11:53:15 »
Aynen Ogün şöyle özetliyim kontağı açıyorum sonra teybi açıyorum radyo çalarken haliyle disc tuşuna basıyorum hiç bir tepki olmuyor sonra cihazı çalıştırabilmek için birçok sey deniyorum arkasından soketi çıkartıp takıyorum olmadı belleği çıkarıyorum takıyorum olmadı kontağı kapatıyorum açıyorum olmadı teybi kapatıyorum açıyorum böyle birçok şeyi denedikten sonra cihaza geçiş yapıyorum zaten geçiş yapınca cihazın led ışığı yanıyor ve hafiften çıt diye bir ses çıkıyor. Bazen bu denediklerimi bir seferde yaptığımda cihaza geçiş olmuyor üçer kez falan denediğimde oluyor anca cihaza geçiyor. Birde senin teybin ekranındaki saat ve ısı göstergesi benim teypte bu zamana kadar hiç gözükmedi araçlarımız ikiside sol donanım benim teypte cd veya audiosystem çalarken sadece örneğin CD  1 - 24 die bir yazı çıkıyor disp (3) tuşuna bastığımda saniye saymaya başlıyor oda şu şekilde CD  1' 23 die başkada ekranda çıkan bir şey yok. Sen Cavit abinin anlatımından tag programını kullanmayı çözebildiysen bir kaç mp3 dene sonucu görelim.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #144 : Temmuz 22, 2014, 15:14:21 »
bayadır kullanıyorum aleti fakat hiç dedigin sorunları yaşamadım ben yaa yani fikrim yok ama elimden geleni yapıcam o konu için olmadı bir ahmet abiyi çagırıyım da xcarling montajı falan yaptı onlarda belki o yardımcı olabilir bende iyice bir kurcalarım niye geçmedigini anlarız.peki geçmeyince herhangi bir hata yazısı vs veriyormu ekranda bir yazı çıkıyormu.o saat ve derece olayına gelince o bence ayarlarıyla ilgili.onuda kurcalayıp burdan gene yazıcam en kısa zamanda.
cavit abinin motaj aşamalarınıda incelicem tekrar ve programı indirip yeni bir mp3 dosyası hazırlıcam bakalım olcak mı onuda burdan paylaşırım muhakkak.kısmet olursa yarına hazır olur hepsi.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #145 : Temmuz 22, 2014, 15:22:25 »
bayadır kullanıyorum aleti fakat hiç dedigin sorunları yaşamadım ben yaa yani fikrim yok ama elimden geleni yapıcam o konu için olmadı bir ahmet abiyi çagırıyım da xcarling montajı falan yaptı onlarda belki o yardımcı olabilir bende iyice bir kurcalarım niye geçmedigini anlarız.peki geçmeyince herhangi bir hata yazısı vs veriyormu ekranda bir yazı çıkıyormu.o saat ve derece olayına gelince o bence ayarlarıyla ilgili.onuda kurcalayıp burdan gene yazıcam en kısa zamanda.
cavit abinin motaj aşamalarınıda incelicem tekrar ve programı indirip yeni bir mp3 dosyası hazırlıcam bakalım olcak mı onuda burdan paylaşırım muhakkak.kısmet olursa yarına hazır olur hepsi.
Ogün ilgin için teşekkürler ekranda herhangi bir hata vs hiç birşey çıkmıyor tek sorun cihazın disc tuşuna bastığımda aktif olmaması. Saat ve derece için yorumunu bekliyorum ayrıca müzik isimlerini gösterebilirsen olayı bir şekilde çözeriz yarına cevabını bekliyorum görüşürüz.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #146 : Temmuz 22, 2014, 15:32:30 »
Ogün ilgin için teşekkürler ekranda herhangi bir hata vs hiç birşey çıkmıyor tek sorun cihazın disc tuşuna bastığımda aktif olmaması. Saat ve derece için yorumunu bekliyorum ayrıca müzik isimlerini gösterebilirsen olayı bir şekilde çözeriz yarına cevabını bekliyorum görüşürüz.

birde aklıma şimdilik gelen teypin arkasındaki sokete tam oturuyormu alet.direk 2004 uyumlu degilmi cihaz.alet çalışrken araç hareket halindeyken bir anda baglantı kesilmesi vs oluyormu peki.yarın arabayla dışarı çıkcagım için çıkmadan önce iyice bir kurcalarım güzelce o saatler dereceler için.teyp in vidalarıda takılı degil zaten henüz olmadı söker  o alet içinde ne gibi durumlar olabilir diye kendimce bakarım bi.vidalar takılı olmadıgı için 10dk da sökülüyor zaten.ricaederim nedemek bunun için burdayız inşallah bir yardımım dokunur kurcalayınca.

muzigide bu geceye kadar inceleyip denerim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Temmuz 22, 2014, 15:42:20 »
Selçuk sana dönemedim.

Teyp arızası hiç görmedigimden mantıgını çözemedim.
Arıza durumunda menüler açılıyor.

Senin verdigin Pxxx versiyon kodu.
Bu sırada ok ve 1, 2, 3 tuşları ile menüde geziliyor.
Ama arıza varsa.

Kendim çözemeden yorum yapmak istemedim.

Ama senin sorunun çaların tetiklememesi.
Önce çaları degiştirip denemek lazım sorun teyptemi çalarda mı? Bi arkadaşında bunden varsa dene bence.

Sonra yola bunun sonucuna göre devam edilir.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Temmuz 22, 2014, 16:07:26 »
birde aklıma şimdilik gelen teypin arkasındaki sokete tam oturuyormu alet.direk 2004 uyumlu degilmi cihaz.alet çalışrken araç hareket halindeyken bir anda baglantı kesilmesi vs oluyormu peki.yarın arabayla dışarı çıkcagım için çıkmadan önce iyice bir kurcalarım güzelce o saatler dereceler için.teyp in vidalarıda takılı degil zaten henüz olmadı söker  o alet içinde ne gibi durumlar olabilir diye kendimce bakarım bi.vidalar takılı olmadıgı için 10dk da sökülüyor zaten.ricaederim nedemek bunun için burdayız inşallah bir yardımım dokunur kurcalayınca.

muzigide bu geceye kadar inceleyip denerim
Teybin arkasını bu sorun başladığından beri hiç açmadım sadece cihazı takarken göğüsü parçalamıştım bu gidişle tekrar açıp bi bakacağım gibi duruyor. Cihaz direk 2004 uyumlu harici aparatla bağlı değil 6+6 big pinli. Alet çalışırken ve hareket halindeyken de bazen radyoya geçtiği oluyor. Bakalım saat ve ısı göstergesini aktif edebilecek miyim senin yardımınla bakalım görelim sağolasın.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 22, 2014, 16:13:33
Selçuk sana dönemedim.

Teyp arızası hiç görmedigimden mantıgını çözemedim.
Arıza durumunda menüler açılıyor.

Senin verdigin Pxxx versiyon kodu.
Bu sırada ok ve 1, 2, 3 tuşları ile menüde geziliyor.
Ama arıza varsa.

Kendim çözemeden yorum yapmak istemedim.

Ama senin sorunun çaların tetiklememesi.
Önce çaları degiştirip denemek lazım sorun teyptemi çalarda mı? Bi arkadaşında bunden varsa dene bence.

Sonra yola bunun sonucuna göre devam edilir.
Abi 1ve 6 tuşuna basılı tutup disc tuşuna 6 kez bastığımda P150 veya P160 gibi bir yazı çıkıyor sonrasında teybin hiç bir düğmesi işlev görmüyor kontağı kapatıp açıyorum sonra teyp eski haline dönüyor. Yakınlarda deneyecek biride yok olsaydı çözümü kolay olacaktı ama işte ne yazık ki. Belki saçma olacak ama akü hiç değişmedi 10 senelik tetiklemede zayıf kalıyor olabilir mi audio system ne kadar enerjiye ihtiyaç duyuyor bilmiyorum ama yinede sorayım dedim. 10 senelik akü olmasına rağmen kışın bile teklemeden marş basıyor aküden yana hiç sıkıntı yaşamadık. Birde abi şunuda sorayım tag olayı ile uğraşıyoruz bizim teyplerde text özelliği varmı ki ?
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #149 : Temmuz 22, 2014, 16:16:51 »
hata yazısı çıkmıyor teypde hata vermiyor.teybi okumuyorsa aletin uçlarını kontroletmekde fayda var diye düşünüyorum ben.soketten kaynaklanabilir.çünkü baglantı kopuyor bir anda ve tekrar radyoya geçiyor cihaz diye düşünüyorum.boş vaktinde aceleetmeden bir bakarsan belki bir faydası olur yuvaya tam oturuyormu elektrik durumu nedir vs kontroletmek lazım sanki.saat ve ısıya çok takılmıyorum çünkü aynı teyp ve kurcalarsak bulacaz bence onu.şimdi programı yükledim bende programı çözmeye çalışıyorum mp3tag.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Temmuz 22, 2014, 16:24:49 »
hata yazısı çıkmıyor teypde hata vermiyor.teybi okumuyorsa aletin uçlarını kontroletmekde fayda var diye düşünüyorum ben.soketten kaynaklanabilir.çünkü baglantı kopuyor bir anda ve tekrar radyoya geçiyor cihaz diye düşünüyorum.boş vaktinde aceleetmeden bir bakarsan belki bir faydası olur yuvaya tam oturuyormu elektrik durumu nedir vs kontroletmek lazım sanki.saat ve ısıya çok takılmıyorum çünkü aynı teyp ve kurcalarsak bulacaz bence onu.şimdi programı yükledim bende programı çözmeye çalışıyorum mp3tag.
Ogün teyp olayının elektriksel sorunu olabilir evet arka soketide ben bi kontrol edeyimde iyice yerinde oynama olabilir. Tag olayında ben bir şeyi atlamışım mp3leri toplu şekilde programın liste bölümüne sürükle sonra müziklerin hepsini tekrar seç sağ tıkla DÖNÜŞÜTÜR>Dosyaadı etiket seç tamam de oluşturuldu uyarısını alınca sağ üst köşeden kaydet butonuna tıklamayı unutma. Benim atladığım nokta dönüştürdükten sonra kaydet dememiştim Cavit abinin anlatımında öyle bahsediyor.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #151 : Temmuz 22, 2014, 16:32:05 »
sadece kendi düşüncem yani soketin uçlarını kontroletmekde fayda var yerine oturup oturmama durumunu elektrik durumunu uçlarında bir zarar görme vs durumu söz konusumu falan ne olur ne olmaz içimiz rahat olur diye.akü olayı hakkında net birşey diyemem çünkü çok çok bir elektrik ihtiyacı oldugunu düşünmüyorum ama ahmet abi falan daha net cevap verir ona sanırım.

sol  tarafta programda başlık sanatçı vs vs seçenekler var orayı ellemeden tüm usb deki şarkıları oraya at diyorsun  yani
arkasından da hepsini tekrar seç sag tıkla dönüştürü seç
sonrasını anlamadım.bu kısmınıda dogrumu anladım onuda bilmiyorum gerçide
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Temmuz 22, 2014, 16:33:39 »
Evet text özelligi var.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Edeb Ya Hu"
  • Kilometre: 218000
  • 58 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #153 : Temmuz 22, 2014, 16:46:17 »
Aslında bahsettiğiniz problemler bende de var. bence teyplerde sıkıntı var gibi duruyor. Özellikle kışın yapıyor. Tüm tuşlar devre dışı kalıyor. sadece direksiyon kumandası çalışıyor falan... Usb aux bağlantısı da haliyle çalışmıyor.
"Bu âlem-i fânîde ne mîr ü ne gedâyız
Âlâlara âlâlanırız pest ile pestiz."
                                                Bağdatlı Ruhi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #154 : Temmuz 22, 2014, 16:52:53 »
Aslında bahsettiğiniz problemler bende de var. bence teyplerde sıkıntı var gibi duruyor. Özellikle kışın yapıyor. Tüm tuşlar devre dışı kalıyor. sadece direksiyon kumandası çalışıyor falan... Usb aux bağlantısı da haliyle çalışmıyor.

belkide bu kasanın en sevmedigim olayı teyp zaten.oldukça hassas ve oldukça hata vermeye egilimli bir parçası.oyüzden çok dokunmuyorum teyp e ama geçenlerde bir sensor arızasına sebep oldum oyüzden gözüm kapalı giriyorum şimdi :D kışın araç ısındıktan sonra kendine geliyor olması lazım kontrolettinizmi ısındıktan sonra.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 22, 2014, 17:00:00
buarada ilk işlemde takıldım daha :D
klasör seç diyosun klasörü seçiyorum ama şarkılar gözükmüyor  :D bunu nasıl düzeltecez bakalım :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #155 : Temmuz 22, 2014, 17:08:54 »
belkide bu kasanın en sevmedigim olayı teyp zaten.oldukça hassas ve oldukça hata vermeye egilimli bir parçası.oyüzden çok dokunmuyorum teyp e ama geçenlerde bir sensor arızasına sebep oldum oyüzden gözüm kapalı giriyorum şimdi :D kışın araç ısındıktan sonra kendine geliyor olması lazım kontrolettinizmi ısındıktan sonra.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 22, 2014, 17:00:00
buarada ilk işlemde takıldım daha :D
klasör seç diyosun klasörü seçiyorum ama şarkılar gözükmüyor  :D bunu nasıl düzeltecez bakalım :D
Ogün nasıl yaptığımı videoya çektim burada paylaşacağım Cavit abinin konusunda da paylaşıcam yanlış birşey yapıyorsak uyarmasını isteriz.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Temmuz 22, 2014, 17:10:41 »
cavit abi yazmış ya ıdv3v1 ekli olmazsa parça isimleri gözükmez diye bu nedir?
tamamdır bekliyorum ozaman bende dedigin gibi yaparız baksın bir cavit abi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #157 : Temmuz 22, 2014, 17:12:24 »
cavit abi yazmış ya ıdv3v1 ekli olmazsa parça isimleri gözükmez diye bu nedir?
tamamdır bekliyorum ozaman bende dedigin gibi yaparız baksın bir cavit abi
mp3tag
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #158 : Temmuz 22, 2014, 17:18:00 »
böle yapmıyordum

dosyadan klasör ekle yapıyordum
ordan klasörümü seçiyordum tıklıyordum
klasörün içi bomboş çıkıyordu.
dedigin gibi yaptım şuan vede oldugunu düşünüyorum bu yaptıgım şarkıları usb nin içine cd1 dosyasınamı atıcam peki şimdi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #159 : Temmuz 22, 2014, 17:20:50 »
böle yapmıyordum

dosyadan klasör ekle yapıyordum
ordan klasörümü seçiyordum tıklıyordum
klasörün içi bomboş çıkıyordu.
dedigin gibi yaptım şuan vede oldugunu düşünüyorum bu yaptıgım şarkıları usb nin içine cd1 dosyasınamı atıcam peki şimdi
Aynen dönüştürdüklerini usb Cd01'in içine at eğer olmazsa Cevap Cavit abide.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY