0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yanlışmı anladım.önceden çatır çatır rahat rahat dinliyordun ama şimdi cd changer görünmemeye başladı dolayısıylada dinleyemiyorsun..fotoları çektim buarada teybi göstermek için eger yapılacak birşeyler varsa sırasıyla söleyin tek tek uygulıyım ben bir deniyim.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2014, 19:48:39sensör arızam var sanırım oyüzden teypdeki bilgilere çok takılmassak iyi olur
buzullar eriyor dediler yüregim dayanmadı bir katkım olsun istedim buzullar hep öle kalsın istedim ayrıca ensondaki sıfır degil sadece derece sembolu var yani -30 sadece okadar degişiyor duruma göre müzik film navi.
bayadır kullanıyorum aleti fakat hiç dedigin sorunları yaşamadım ben yaa yani fikrim yok ama elimden geleni yapıcam o konu için olmadı bir ahmet abiyi çagırıyım da xcarling montajı falan yaptı onlarda belki o yardımcı olabilir bende iyice bir kurcalarım niye geçmedigini anlarız.peki geçmeyince herhangi bir hata yazısı vs veriyormu ekranda bir yazı çıkıyormu.o saat ve derece olayına gelince o bence ayarlarıyla ilgili.onuda kurcalayıp burdan gene yazıcam en kısa zamanda.cavit abinin motaj aşamalarınıda incelicem tekrar ve programı indirip yeni bir mp3 dosyası hazırlıcam bakalım olcak mı onuda burdan paylaşırım muhakkak.kısmet olursa yarına hazır olur hepsi.
Ogün ilgin için teşekkürler ekranda herhangi bir hata vs hiç birşey çıkmıyor tek sorun cihazın disc tuşuna bastığımda aktif olmaması. Saat ve derece için yorumunu bekliyorum ayrıca müzik isimlerini gösterebilirsen olayı bir şekilde çözeriz yarına cevabını bekliyorum görüşürüz.
birde aklıma şimdilik gelen teypin arkasındaki sokete tam oturuyormu alet.direk 2004 uyumlu degilmi cihaz.alet çalışrken araç hareket halindeyken bir anda baglantı kesilmesi vs oluyormu peki.yarın arabayla dışarı çıkcagım için çıkmadan önce iyice bir kurcalarım güzelce o saatler dereceler için.teyp in vidalarıda takılı degil zaten henüz olmadı söker o alet içinde ne gibi durumlar olabilir diye kendimce bakarım bi.vidalar takılı olmadıgı için 10dk da sökülüyor zaten.ricaederim nedemek bunun için burdayız inşallah bir yardımım dokunur kurcalayınca.muzigide bu geceye kadar inceleyip denerim
Selçuk sana dönemedim.Teyp arızası hiç görmedigimden mantıgını çözemedim.Arıza durumunda menüler açılıyor.Senin verdigin Pxxx versiyon kodu.Bu sırada ok ve 1, 2, 3 tuşları ile menüde geziliyor.Ama arıza varsa.Kendim çözemeden yorum yapmak istemedim.Ama senin sorunun çaların tetiklememesi.Önce çaları degiştirip denemek lazım sorun teyptemi çalarda mı? Bi arkadaşında bunden varsa dene bence.Sonra yola bunun sonucuna göre devam edilir.
hata yazısı çıkmıyor teypde hata vermiyor.teybi okumuyorsa aletin uçlarını kontroletmekde fayda var diye düşünüyorum ben.soketten kaynaklanabilir.çünkü baglantı kopuyor bir anda ve tekrar radyoya geçiyor cihaz diye düşünüyorum.boş vaktinde aceleetmeden bir bakarsan belki bir faydası olur yuvaya tam oturuyormu elektrik durumu nedir vs kontroletmek lazım sanki.saat ve ısıya çok takılmıyorum çünkü aynı teyp ve kurcalarsak bulacaz bence onu.şimdi programı yükledim bende programı çözmeye çalışıyorum mp3tag.
Aslında bahsettiğiniz problemler bende de var. bence teyplerde sıkıntı var gibi duruyor. Özellikle kışın yapıyor. Tüm tuşlar devre dışı kalıyor. sadece direksiyon kumandası çalışıyor falan... Usb aux bağlantısı da haliyle çalışmıyor.
belkide bu kasanın en sevmedigim olayı teyp zaten.oldukça hassas ve oldukça hata vermeye egilimli bir parçası.oyüzden çok dokunmuyorum teyp e ama geçenlerde bir sensor arızasına sebep oldum oyüzden gözüm kapalı giriyorum şimdi kışın araç ısındıktan sonra kendine geliyor olması lazım kontrolettinizmi ısındıktan sonra.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 22, 2014, 17:00:00buarada ilk işlemde takıldım daha klasör seç diyosun klasörü seçiyorum ama şarkılar gözükmüyor bunu nasıl düzeltecez bakalım
cavit abi yazmış ya ıdv3v1 ekli olmazsa parça isimleri gözükmez diye bu nedir?tamamdır bekliyorum ozaman bende dedigin gibi yaparız baksın bir cavit abi
böle yapmıyordumdosyadan klasör ekle yapıyordumordan klasörümü seçiyordum tıklıyordumklasörün içi bomboş çıkıyordu.dedigin gibi yaptım şuan vede oldugunu düşünüyorum bu yaptıgım şarkıları usb nin içine cd1 dosyasınamı atıcam peki şimdi