0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen dönüştürdüklerini usb Cd01'in içine at eğer olmazsa Cevap Cavit abide.
şimdi atıp arabaya inecem herhangi bir tuşa basacakmıyım teypde peki
tamam iniyorum şimdi arabaya foto çekecem duruma göreMesaj Birleştirildi: Temmuz 22, 2014, 17:55:323 nolu tuşa bastım ve ortaya sadece şunlar çıktı1-2 1-3 parça sıralamarı ve birde süreleri sadece.şarkı ismi sanatçı gene yok.kesin biz birşeyi yanlış yapıyoruz eger 2002 ve 2004 teyplerinde text varsa.
Ogün kardeşim araçlarımız aynı yaşta. Bizim araçların teyp galiba ilk çıkan dolaysıyla sanatçı ismi ve şarkı ismi biraz zor gibi... Ancak konunun sıkı takipçisiyim. gelişmeleri bekliyorum
benim hiç umudum yok zatende genede dogru yolu izleyecem bi belki şansım tutar diye ama abi özellikle kışın sorunu yaşıyorsan aracın ısınmasını bekle biraz tuşlar kendiliginden çözülüyor
Dikkat ederseniz bizim teyplerin ekranında saat ve dış sıcaklık göstergesi yok. Klima panelinde var. Ondan dolayı diyorum bizimkilerde olmaz diye.Evet Erzurumun kışında aracın ısınmasını beklemek de ayrı bir dert
abi benim teypde ekran saat ve dış sıcaklık var yaaa tuşlar bir çözülsün çalışıyorlar abi denenmiş test edilmiş bir olay yani ankarada
klasör ekle deyince sen klasörü seçtiginde şarkılar ortaya çıkıyormu.hiç denedinmi.şarkı formatımızın yanlış olma ihtimali varda oyüzden belki etkilidir diye.
Hadi ya, olamaz, nasıl olur, bende niye yok, bende istiyorum Şu anda moralmen konu benim için bitmiştir.
Ogün Cavit abinin cevabını bekliyorum yanlış yapıyor olabiliriz eklediğim video nun aynısını yapiyorum bende olmuyor.
Ogün bende DE klasör ekle deyince çıkmıyor. Sürüklemek gerekiyor klasörü programın içine anca öyle oluyor. Epey muhabbet dönmüş sorunu halen çözemedik. Ben epey uğraşmıştım geçen hafta sadece tek harf çıkartmayı başarabildim. O da baş harfti büyük ihtimalle. Sonrasını bilemedim.
Mp3 tag dışında program yapmıyor mu acaba bu işi onu da araştırmak gerekir.