0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar eğer desteği olmasa CD'den çalıştırdığımızda da şarkı isimlerini göstermezdi, benim araç gösteriyordu şarkı sanatçı isimlerini CD den çalıştırdığımda.
ben daha denemedim denicem orjinal cd yi ve burda paylaşcam gene.
evet gösteriyor. işin tuhafı alet göstermese hiç göstermez tek harf gösterip devamının olmaması garip.
Gerçi o da doğru. Audio desteklemese 2 harfte çıkmazdı. Ogün yetkililer seni bekliyor artık Elden gelen budur
OgünCorollada o işi DISP tuşu yapıyor.
abi direk adamları aradım bende text tuşu olmadan hiç ugraşmayın dedi.disp tuşunu hiç denemedik bilmiyoruz dedi.bende direk paylaştım.bu iş bize kafayı yedirtir ama
şarkı sıralamaderken ogün anlayamadım ??
Verdiğim linkte şarkı sıralaması yapan prog. var ismi manager die geçiyor mp3tag ile aynı değil. Şarkları sıralayabiliyorsunuz örneğin hafızanızdaki ilk 10 şarkıyı listenin ilk 10 sırasına koyabilirsiniz.http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=82
OgünBenim Avensistede 3 te DISP var.Bende ona basarak yazı albüm numarası vb yi görüyorum.TEXT tuşu ise uzun isimli şarkılarda ismin ekranda gözükmeyen devamını görmek için kullanılıyor.
anladım abi teşekkürederim.peki ozaman cavit abide bize gönderdigi şarkılar onda gözükürken bizde gözükmeme sebebi sence ne olabilir?şarkı isimleri kısaltalımmı öle deniyelimmi