0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yarın bu işi çözeceğim gençlik sabredin
Tabi hemen paylaşacağım. Olmadı seni yetkili birimlere yönlendireceğiz Ogün.
cavit abininkini direk teype alete taktım usb ye yükleyip ilk 16 şarkı için ama gene olmadı bilgilendiriyim dedim.
Hadi ya Cavit abinin müzikleri de olmadıysa umutlar gittikçe tükeniyor.
Ogün birde şu var karakter uzunluğu işi karıştırıyor olabilir şarkının dosya adını etiketi vermeden önce 4 harf yapip etiketi sonradan oluşturup da denemek lazım. Yani 4 harfli bir mp3ü dönüştürüp deneyelim.
tek harf bile çıkaramadım daha selçuk yaa en azından tek harf çıkarsın diye.moral bozmadan devamedecem ama.bu işi dibine kadar götürcem yani kafama takıldı birkere.sadece şarkıcı ismiyle başlıyalım o zaman işte türkçe ing. olarakda uyumu kolay.sadece onu yazsada olur ozaman dimi
Şarkı ismini 4 harf ver kafadan salla bir kelime mp3tag ile çevir belki karakterler çok uzun die gözükmüyor da olabilir. Artık yeni çıkan bir orjinal albüm alicam text özelliği olup olmadığını kontrol etmek için. Makyajlı teypler de orjinal cd de şarkı isimleri çıkıyor diyen arkadaşlar var. Şuda ihtimaller arasında aracı makyajlı olurda sarki isimlerini gösterebilecek arkadaşlar çıkabilir bizde çıkmaz çünkü teypler farklı çok azda olsa bi farklılık var bu farklılıklardan biride text desteği olabilir.
Direkt çıkmaz ama.Ekran görüntüsünü degiştirme tuşuna basıyoruz degil mi?Ben Corollada yazıları gördüm çünkü.
mantıgım dogrumu peki ahmet abi.radyoyada göstermemesi gerekiyor eger text özelligi yoksa daha akşam gördüm yazıyordu.söledigin eger orjinal cd için ise bayadır orjinal cd takmıyorum ve hatırlamıyorum kurcalıcam gene yarın
Orj. CDde hiçbirşey çıkmıyor. (bizim teyplerde)Ama nero ile çekerken isimleri düzenleyerek çıkartıyorum.MP3 tag ilede audiocarda çıkartıyorum.
Radyoda çıkması cihazda ve radyo kanalında rds özelliginin olmasından diye biliyorum tamda emin degilim.
Bende aynı şeyi düşündüm Ogün. Text özelliği olmasa radyo yayınlarında isimleri yazmaz. Hatta bazı radyo kanallarında şarkı ismi ve sanatçıyı bile yazıyor. Ben kolları sıvadım bugün başlıyorum denemelere. Yazarım buraya gelişmeleri.