0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En son aldığım Blueskysea G1W-C araç kamerası sattığım corollanın üzerinde gidince, kamerasız kaldım Fakat G1W-C çok memnun olmadığım bir cihazdı, çünkü ; kapasitörlü olduğundan dolayı, tarihi ve saati 3-4 günde sıfırlıyordu, bazen de kameranın uzun yolda kayıt yaparken kilitlendiğine şahit oldum, ekran kapalı olduğundan kilitlenmesine farkına varılmıyor ve hiç bir işe yaramıyor oluyor. Bir de kamerayı ben uzaktan da izlemek istiyorum, örneğin park halindeyken.Bu sefer Wi-fi vericili bir kamera almak istiyorum (telefonumdan izleyebilmek için), görüntüsü de en az G1W-C kadar net olabilmeli tabi ki, bu konuda önerinizi alabilir miyim?
Son durumlar. Gearbestten iyice soğudum. Para iadesi teklifinde bulunmışlardı 3 haftadır yatırmadılar. Ben de ürünümü tamir edip yollayın dedim. Ellerine ulaşalı 1.5 ay, son mesajımın üstünden 2 hafta geçti, tık yok hala.
Tanıdıklarım var istersen devreye gireyim Mutlu
Sevinirim Murat abi Haziran 15 inde Almanyaya gideceğim kısmetse. Bu gidişle ben eylülde döndükten sonra alacağım, belki de alamadan geri gönderecek ptt.
Gearbest'ten xiaomi yi car dvr aldım.dün elime geçti..Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumlarınızı bekliyorum.