0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki dvr kullanan arkadaşlara soru?kapasitörlü ile pilli model arasında en can alıcı farklar nedir?yani pilli model motion detect yani park halinde hareket algılayınca kayıt yapıyor, kapasitörlü model yapamıyor böyle bir durum özellik var mı mesela?
Küçük bir yardım istiyorum Bende G1W-C araç kamerası var. Lakin küçük bir problemim var. cihaz her sabah çalıştığında tarih ve saati sıfırlıyor. birde her ilk çalıştırmada "insert SD card" yazısı alıyorum. cihazın gücünü kesip tekrar açmam gerekiyor. bunun nasıl bir çözümü olabilir. Cihaz daha 1 senelik sayılır. 11.11 indirimiyle almıştım Aliexpressten. kapasitörlü aldım özellikle ama bu yaz uzunca bir dönem Gaziantep sıcağından sonra böyle yapmaya başladı. Ayrıca satıcıyla aramızda geçen konuşma. ne yapmamı tavsiye edersiniz? (-) benim (+) ise satıcı-Hello. i use this camera. i buying this item to you. camera is very warming. And all time "please insert card" warning. Help me friend +COuld you please try to reset it?-Yes, i reset camera. Every morning i start car and camera. Camera warning. i go to school, touch this camera. Camera is very warming +warming? you mean too hot???after reset, the screen still appear warning" please insert card" "-Yes very hot. Yesterday, i send you message and i reset this camera. This morning, camera screen "please insert you card" +Would you want to send it back for free repair?-Yes of course.Which address send camera+Address:2 Floor ,7 Building,Citang Village Industry Zone ,Shangmeilin, Futian District,Shenzhen,ChinaReceiver:Becky/Fu yan rongPost Code :518034Tel:13421830004 this is my shipping address.Could you please delivery the camera ONLY back to me by cheapest airmail???It will cost about USD5 by cheapest airmail.I can pay it to you.Please put a note of your order number#and problem of defective.I will repair it for you.It is free repairing within 1 year.Buyer should bear cost of returning.
Vay satıcıya bak, tr de adamı döverler yahu Ucuz yollu hava yolu postası ile yolla kargo paranı geri veririm vede tamir ederiz demiş adam. Kağıda not düş sipariş nosunu ve arızası neyse demiş. Helal olsun adamlara Benimkisi de pilli ama kafasına göre tarihi bazen sıfırlıyor. Muhtemelen içinde tarihi tutan bios elektriği gidiyor. Bir ara içindeki sdcardı değiştirip deneyeceğim.
Sürekli tarihi sıfırlaması pilinin bittiğinin işaretidir. Kendiniz değiştirebilirsiniz.Kartı görmeme olayı daha önce başıma geldi, bozuk diye forumdaşım ücretsiz yolladı bana, içini açıp kart yuvasını biraz sıkıştırdım düzeldi.Her durumda cihazı açmanız lazım, eliniz yatkın ise pili bulduktan sonra iki işlemi beraber yapabilirsiniz.
firmware güncellemesi denedin mi? Bende birkaç tane firmware dosyası var G1W serileri için
yok bendekiler daha eskidir
Abi belki lazım olur ne yapmamı önerirsiniz ? göndereyim mi? yoksa pazarlık yapıp yenisini isteyeyim yada para iadesi mi istesem?
eski android samsung telefonuma google playde proğram indirdim, araç içinde şuan onu kullanıyorum, çünkü, uyduruk kameralara para vermekten bıktım.tavsiye ederim, evinizde değerlendirebileceğiniz bir telfon varsa, atmayın ve satmayın.
Aşağıdaki linkteki ürünlerden alıp, kablo kesmeden bir çakmaklık modülü ekleyip bunu kamerada kullanmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur ve hangisini almam gerekir? Araçta çakmaklık tam ortada ve bu beni rahatsız ediyor. Dağınık bir görüntü oluşturuyor ve ben bunu sevmiyorum AliExpress'te ne buldum, inanamazsınhttp://s.aliexpress.com/IfiAFfIvAliExpress'te ne buldum, inanamazsınhttp://s.aliexpress.com/beeqUzE7AliExpress'te ne buldum, inanamazsınhttp://s.aliexpress.com/YJfiymuQ