0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim dvr aynanında bataryası coflamış, ufacık bataryası varmış. Eskiden kalma Nokia bl-5c batarya vardı içine monte edip bi güzel lehimledim. Şimdilik mis gibi oldu ama bakalım zaman ne gösterir. Batarya bayadır kullanılmıyordu ama en azından içindekinden iyi dayanır.
Küçük batarya yerine o batarya nasıl girdi abi. Orjinal bataryaysa 2 sene gider. Ama sıcaktan ne olur bilemem
aliexp bakmanızı öneririm daha yüksek çözünürlük ve geniş açı kayıt yapan cihazlarlar bu fiyatlara daha da uygun fiyatlara örnek;http://www.aliexpress.com/item/GT500-Dark-Blue-Car-DVR-Recorder-3-HD-Screen-170-Degree-Wide-Angle-Lens-Camera/1912105887.html
G1W-C camdaki noktalı bölgeye vakumlu tutucusuyla yapışıyor mu? ben mi yapıştıramadım?
G1W-C iyidir, eski sattığım aracın üstünde gitti, çok da uzulmustum ama alıcı arkadaşı kiramamistm, G1W-C^deki görüntü mükemmel, fakat Kapasitörlü olduğu için,, 3-4 gün enerji gelmediğinde tarih saat sıfırlaniyor,, birde bana sadece kontak açıkken kayıt yapması bana saçma geliyor, daimi olarak kayıt yapması gerekli, bu konuda bana fikir verebilecek arkadaş var mı? Elektriği nereden alabilirim?
En son aldığım Blueskysea G1W-C araç kamerası sattığım corollanın üzerinde gidince, kamerasız kaldım [emoji38]Fakat G1W-C çok memnun olmadığım bir cihazdı, çünkü ; kapasitörlü olduğundan dolayı, tarihi ve saati 3-4 günde sıfırlıyordu, bazen de kameranın uzun yolda kayıt yaparken kilitlendiğine şahit oldum, ekran kapalı olduğundan kilitlenmesine farkına varılmıyor ve hiç bir işe yaramıyor oluyor. Bir de kamerayı ben uzaktan da izlemek istiyorum, örneğin park halindeyken.Bu sefer Wi-fi vericili bir kamera almak istiyorum (telefonumdan izleyebilmek için), görüntüsü de en az G1W-C kadar net olabilmeli tabi ki, bu konuda önerinizi alabilir miyim?
En net cevabı dh forumdan olguerhan söyler. Bu işlerin tr deki piridir. G1wc maşallah 1 yıl oldu neredeyse alalı bende sorun yok. Ekran kapandığı zaman bezen yolda giderken tuslardan birine basıp ekrana bakıyorum kayıt yapıyor mu diye sorun yoktu çok şükür
Xiami yi var wifili..bende seezeus rx300 vardı.sıcakta camda bırakınca bozuldu. Açılınca kilitleniyor.. a118c veya xiaomi yi (aslında mini 0826). Bunlardan birini düşünüyorum...