Samimi olarak söylemek gerekirse gereksiz para harcamış olursun. Tek işe yarar kısmı sigorta bağlantı soketi, illa alacaksan sadece o bağlantıyı al bence.
kablo kesip biçmeden yapayım diye düşünmüştüm abi. Başka nasıl bir yöntem olabilir abi? sadece sigorta bağlantısı da satılıyor ayrıca, onunla nasıl bir şey yapılabilir?
kablo kesip biçmeden yapayım diye düşünmüştüm abi. Başka nasıl bir yöntem olabilir abi? sadece sigorta bağlantısı da satılıyor ayrıca, onunla nasıl bir şey yapılabilir?
Ya zaten kamera bağlayacaksın çok fazla akım çekecek birşey değil, illa gizleyeceksen kabloyu, bu kameranın çakmaklığa giren soketini aç. Sonuçta artı ve eksi uçlara kablo ekleyecek yada lehimleyeceksin. Sonra eklediğin kablonun artı ucunu direksiyon altı kontak açınca elektrik gelen bir yerine tek taraf değecek şekilde koyup mevcut sigortayı üstüne sokacaksın. Eksi ucunu da şase yapan yerler var somunlu oraya bağlarsın.
Kararan aynadan güç alsana ben 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum zaten kamera max 1 amper harcıyor. Aynaya da zararı falan yok hem de sağa sola kablo gizleme derdin olmaz.
Nasıl yapılacağını anlatmıştım.
Biz bunları peluş ayıcık ile anlattık biz bunları bilmem ne ile anlattık diyor ya eşofmanla Şevket hoca o hesap [emoji23]
Kararan aynadan güç alsana ben 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum zaten kamera max 1 amper harcıyor. Aynaya da zararı falan yok hem de sağa sola kablo gizleme derdin olmaz.
Nasıl yapılacağını anlatmıştım.
Biz bunları peluş ayıcık ile anlattık biz bunları bilmem ne ile anlattık diyor ya eşofmanla Şevket hoca o hesap [emoji23]
Mükemmel fikir. [emoji106]
Anlattığınız konunuzun linkini alabilir miyim?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz sohbet biraz tartışma gibi olacak ama bir sorum var. Arka kamera sizlerce ne kadar gereklidir yada neden gerekli değildir? Fikirlerinizi biraz merak ediyorum
Biraz sohbet biraz tartışma gibi olacak ama bir sorum var. Arka kamera sizlerce ne kadar gereklidir yada neden gerekli değildir? Fikirlerinizi biraz merak ediyorum 
Arkadan vuran suçludur hep.

Bir de arkadan vurup kaçmaya çalışsa yine aracının önünden gidecek. Önden kaza yapıp kazayı görüntüleme ihtimalimizin 1/1000 olasılığına sahip bence arka kamera gerekliliği.
Arkadan vuran kişi kötü niyetliyse, arka kamerada iç yüzünü ortaya çıkarıyor. Birde 3. Tekil kişi de kazada etken maddesi girdi ya olup bitenleri daha iyi analiz eder. Hatalı solladığı için sıkıştırıp çarpmasına sebep olan 3. Tekillerde var. Hafiyelik için gerek yok gibide. Bu arada Aynalı araç içi kameral+park kamerası +andorid aynalı ekranlar çıkmış. İkisi olması çok iyi kombin ancak Ön kamera lensi iyi değil...
Arkadan vuran suçludur hep.
Bir de arkadan vurup kaçmaya çalışsa yine aracının önünden gidecek. Önden kaza yapıp kazayı görüntüleme ihtimalimizin 1/1000 olasılığına sahip bence arka kamera gerekliliği.
Arkadan vuran hep suçlu değildir, örnek görüntüyü arıyorum ama bulamadım..
O kameranın içi açılıp, kapasitör kontrolü yapılabilir, hafıza kartı ne idi Kaan?
Ön kameranın yanına küçük ayna konursa ve doğru ayarlanırsa, aynı zamanda arkayı da çeker.
O kameranın içi açılıp, kapasitör kontrolü yapılabilir, hafıza kartı ne idi Kaan?
Ön kameranın yanına küçük ayna konursa ve doğru ayarlanırsa, aynı zamanda arkayı da çeker.
Kontrol yapabilecek gerekli malzemem yok abi malesef. İçini açsam sadece bakarım
Kart 32 gb Kodak class10 abi.
Üçbuçuk seneden beri GT680w araç kamerasını kullanıyorum. Sıcaklardan pili şiştiği için aracı stop ettiğimde son görüntüleri kaydetmemeye başladığından geçen günlerde ikinci kez pilini değiştirdim.Şu an için problemsiz çalışıyor.Bu sıralar yeni bir kamera alma ihtiyacı duydum ve geçenlerde VIOFO A119 siparişini 76.60 $ verdim şu anda kargoya verildi beklemedeyim gelince kamera hakkındaki yorumlarımı paylaşırım.
http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_392248.html
şu anda güncel modellerden varmıdır marka model tavsiye,pil yazın keşkül kıvamında güneşte en dayanıklı olan tabi
şu anda güncel modellerden varmıdır marka model tavsiye,pil yazın keşkül kıvamında güneşte en dayanıklı olan tabi 
Güneş olayına kimse garanti veremez ama ben A118C yi bütün yaz arka camdan sökmeden kullandım.
Bir tane araç içi telefon tutucu aldım.Cep telefonumla FUll HD hem araç içi ,hemde dışarısını aynı anda kayıt edebiliyorum.
Cep telefonumu araç kamerası gibi kullanıyorum.
Bir tane araç içi telefon tutucu aldım.Cep telefonumla FUll HD hem araç içi ,hemde dışarısını aynı anda kayıt edebiliyorum.
Onu bende denedim ama telefon çok ısınıyor ve uzun vadede şarj olayı sıkıntı
Çakmaklı şarj kabosu alacaksınız.Isınmasıda hiç önemli değil.Ben gayet güzek kullanıyorum.
Fikir güzel. ya çekim açısı? telefonunuz eğer LG G5 (135 derece kamera=G1W-C) değilse 90 derecelik bi açıyla kayıt yapılacak. buda kenarlardan gelecek tehlikeleri çekmeyeceği, örneğin trafik ışık ve tabelaları çekmeyeceği anlamına gelmekte. Bence bir tane A118C işinize en çok yarayacak ürün.