0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kullanıyorum 3 hafta civarı oldu, marşa basarken kapanıp açılma olmuyor, çok memnunum kameradan. Class 10 kart kullandığım haldede döngü kayıtta bir sıkıntı yok üzerine yazıyor.
Evet çekim kalitesi gerçekten çok iyi, sanırım bana gelen cihazın, kapasitöründe bir problem var, cihaz yarım kontakta calismaya başlıyor marsa basinca kilitleniyor satıcı değişim için geri gönderme mi istedi, yarın göndereceğim.
Abi ürünü nasıl geri göndereceksin yani adres vs. Birde fiyatı ne tutuyor soylersen sevinirim
Geçen hafta G1W kameram bozuldu. Sonra çıkarıp evde USB'ye taktım çalıştı, sonra tekrar arabaya taktım, yine bozuldu ve bu sefer hiçbir türlü geri gelmiyor, girişteki logo ekranında takılı kalıyor
firmware güncelleme deneyeyim dedim, atıım firmware dosyasını SD karta. Artık kırmızı ışık bile yanmıyor, brick ledik galiba
Alper bey benim de ilk aldığım kamera ayni.şekilde bozuldu.Kırmızı ışık yaniyor ancak acilmiyordu.Geçmiş olsun yapacak da kimse yok.100 dolara aldigim kamera nin da pili şişmiş. Nasil olacak kime yapritabilirim.bilmiyorum. Suan için çalışıyor
tuğla oluyor yani, kaputt, bozuk bataryalı değil, aslında kapasitörlü. Açtım zaten, kapasitör şarj tutuyor, voltajlar yerinde ama hiç tık yok.