0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen öyle Kaan arkadaşa katılıyorumRusyadaki corolla kullanıcıları aynı şikayette oradaki forumu takip ediyorum
arkadaşlar burada davlumbaz olmamasını yazmanız pek toyotayı ilgilendirmez.. aama facebook sayfasına yazarsanız ve farklı isimlerle yazmaya başlarsanız (fack hesap açı verin) illaki bi yanıp tutuşmaya başlanır ve altına uyarı yapın .. geridönüş yaptınız 400tl ye takıyonuz ayıp 65-70 bin verip bide onu mu alacaz die:))) en kısa çözümdür.. diğer insanlarda fark eder herkes sormaya başlar
rusyayada aynı şekilde satılmış onlara daha fazla lazım olmasına rağmen. bence karter korumasından sonra toyota otomotiv literatürüne yeni bir opsiyon 'kazandırmaya' çalışıyor.
bende mail attım facebook sayfasına gereken mesajı yolladım.dün gece şunu farkettim,biz arkada takılı kaldık sanki.ön tarafı incelemenizi tavsiye ederim size.ilk dört resim arka taraf.sonrakiler ön çamurluk içi.ortadan kablolar geçiyor.orda birşey var iki kablo halinde onun ne olduğunu çözemedim ama açıkta olmamalı.
Bu video onu mu söylüyormuş :O ben anlamamıştım ilk izlediğimde.son bölümde diyor galiba?tam olarak ne diyor?çamurluğun içine vuruyor bi ara
keşke tercüme programı kullanmasaydınız. "tofaş birds" nesli tükenmiş bir kuş türü sanacaklar.
Arkadaşlar hafta sonu servisteydim yeni corollalarda öyle bir davlumbaz üretimi yokmuş ilerleyen zamanlarda gelir mi, gelmez mi diye bir şey bilmediklerini söylediler kısacası arkadaşlar parasını vereyim takın olayı yok yani...