0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet Bey ben izmirdeyim izmir bayisine ısrarla sormama rağmen olmadığını söylüyor bu fotolardan sonra fikri değişecek galiba Türkiyede davlumbaz takan bayi varmı bunu öğrenebilirmisiniz? bizim çevremiz sizin kadar geniş değil onun için kusura bakmayın emri vaki gibi algılamayın lütfen çünkü paramlada olsa bu parçayı arabamda görmek istiyorum iyi günler.
Geçmiştede demiştim.Bu parça ülkelere göre değişken bir donanım.TRde hiçbir Corollaya takılmıyor.O nedenle servislerden bulma şansınız biraz zayıf parça nosu ile serviste bile arattırsanız hatta bulsanız servis size 3 hafta tedarik süresi verecektir.
ArkadaşlarUfuk Sönmez ile parça numaralarını paylaştım.Sag180TLSol 180 TLBunlar orjinal parçalarPaça seti 95 TL imiş.İsteyenler kendisi ile iletişime geçebilir.Birde orjinali Rus malı gibi plastik degil E12 lerdeki gibi halıflex görünümlü ses yalıtmı daha güzel olacaktır.
arkadaşlar rusya sitesinde gezinirken bizim Corolla için davlumbaz üretilmiş oradaki kullananlar taktırmış
Telefonda söylemeyi unuttum sanırım ama bu izalatörler bizim elimizde var Ahmet abi Mesaj Birleştirildi: Nisan 03, 2014, 12:53:54Fotoğraftaki davlumbazlar ön çamurluk davlumbazı (pardon değilmiş) ama bu plastik ses izalasyonu sağlamaz, sadece korozyon izalasyonu sağlayacaktır, keçe şeklinde olması gerekir.
bu izalötörler madem elinizde var fiat bilgisi ve foto paylaşırmısınız bizide aydınlatmş olursunuz